57

Тра лала

преди 1 година

Друго да вметна, при една пета данък върху всичко, няма пари.... и още данъци и осигуровки,... такси... лицензи..... някакси ще трябва и условно за напред да си съществуваме, да сме щастливи, влюбено загубени и позорно бедни биндийци, макар че и те се позамогнаха с материал от Кремиковци, егати вица.... хм пиша...

56

Алтафини

преди 1 година

Напънете се внимателно и вземете средно образование, а за другите, закон за Нац. сигурност, за Охрана, за Спец, разуз. средстава, и няма да чакате мнение наготово... или потайте *** понеже им е в кръвта подобни дразги.... за юристи и прависти и Конституционалисти също е не много интересен казус, за Реформисти - вземете повече факти за разглеждане или си попълнете незнанието с познания от различни управленски области на науките.... не е лесно но за имащи време поне е малко интересно....

55

Хахаха

преди 1 година

Само дамаджаната може да изпие два литра ракия да стане и да каже. Ей пия още литър и си тръгвам че утре съм на работа. Сериозен е.

54

КУРтев

преди 1 година

Тоя комунист е за Белене.

53

Един

преди 1 година

До Киро-РокиИмотът, който Ползва Гешев е държавен. Защо не си живее у дома, а ползва имот на Боровец. Пътуванията до работата и обратно кой ги плаща?

52

Анонимен

преди 1 година

А нищо не пита, кой плати за частното секспарти на един индивид в Солун и пътуването до там с правителствения самолет....

51

Киро-Роки

преди 1 година

До Съвет 53Абе, голчо, ще живее където си иска! Мина времето заради неудобството на некадърниците да е позволен един имот - щом имаш умения купи си 12 имота и прави каквото си искаш с тях!

50

Съвет

преди 1 година

Да попитаме Рашков той живее ли едновременно в единадесетте си имота или ги посещава инцидентно , само когато трябва да вземе наема.

49

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си?! Министърът няма информация за обсебен държавен имот. А, за какво имате инфо г-н Министър? За датата на заплатата, вероятно?!

48

ВЪПРОС

преди 1 година

Вече се убеждавам че България няма Институции .Няма как прокурори да се избиват ?Това е Мафия , тя ни държи Бедни като Колумбия и Ескобар . Не пиша лозунги , огледайте се - караме стари коли , сградите ни се рушат , нивите ни се изкупуват за 100 лева за 1 Декар , храните ни са отровни и скъпи .Ако си Инженер или Адвокат имаш заплата колкото да преживяваш . Децата ни не са образовани - няма кадърни Лекари и Инженери .Най-малкия жизнен цикъл на човек - умираме млади .И Още ....Ще узреем скоро .

47

Анонимен

преди 1 година

Чашков с двайсетте и плюс имоти завидя на Гешев за Регентската къща ли?

46

Аз пък питам.....

преди 1 година

Кога се е чуло или видяло комунист да е загрижен за регентите....??

45

Анонимен

преди 1 година

Каза човекът с 19-те имота.

44

1111

преди 1 година

Забравих, колко тоалетни имаше рашков?

43

Анонимен

преди 1 година

Само Рашков ще ви оправи вас герберите.

42

Анонимен

преди 1 година

Не всеки честен магистрат си им като Рашков 17 тоалетни само в един от имотите си

41

Анонимен

преди 1 година

А сега питайте същото и всички магистрати и членове на ВСС. Ако изобщо искате да сте последователни.

40

Анонимен

преди 1 година

Я,този откъде изпълзя ? Майстори са в създаването на хаос,винаги когато се рашават важни въпроси,в случая съставяне на правителство! Винаги има някакви драми ,които отвличат вниманието от основния проблем!

39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Рашков е промяната избран от гласоподавателите на шарлатаните

38

паф

преди 1 година

на тая червена гнида трябва да сложат взрив, и то голям, направо да го закопае....за 19 имота щяха да го разследват-покри се бълхата, сега пак излезе на челото!