21

Анонимен

преди 1 година

Никъде няма да намерят толкова евтино образование, което същевременно и да е добро. На запад всичко е повече апаратура и там контактът лекар-пациент е по-малко застъпен. Там лекарите вземат повече решения базирани на изследвания и стандартизирано лечение и по-малко им се дава възможност за действия извън протокола.

20

Анонимен

преди 1 година

Търговия,Безконтрол,Алчни психопати !!Двоен стандарт ,Злоупотреба с пациенти, Злоупотреба с терапията/лечение Емперична антибиотична терапия,ХирургияЯтрогения(причинно следствена връзка)

19

Анонимен

преди 1 година

Един вид ние субсидираме чужденците, а това не е добре за нас. За тях тук таксите са комични сигурно.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Знам за завършил с английски но намаляват оценката защото не е на немски.

17

Реалист

преди 1 година

До Анонимен 20: Норгевия, Холандия и Германия например.

16

Анонимен

преди 1 година

Няма значение , че пише че обучението на английски , учат и български 2г. задължително. Много сте будали бе , коя държава ще ти даде диплома без знаещ официалния език..

15

Да живеят мрънкачите

преди 1 година

Значи това е хубаво. Защо и за положителните новини трябва да се мрънка?Вярно, че идват защото цените са ниски на образованието, но и защото е на относително добро ниво и дипломите им се признават в Европа.Освен това си плащат, университета печели, наеми плащат, рентиерите печелят. Сравнително нормални хора са - щом учат медицина.Една малка част остават в БГ като лекари - прекрасно и без това има недостиг.Само хубави неща.

14

Анонимен

преди 1 година

Какви кинти , за европейски граждани образованието е със същите такси като на българите.

13

Доктор Менгеле

преди 1 година

Цитирам един приятел "като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на лекар". А иначе наистина само талибани са тук. Много е възможно това да не е случайно.

12

Анонимен

преди 1 година

на времето у нас учеха десетки хиляди чужди студентни- но всички учеха български език и се преподаваше само на български- сега ги учат на английски- и те не смятат българите за хора-а сега вече половината понятия в българските училища са на английски - защо ли честваме 24 май- 500 - години при робствоо не унщужиха българския език - но американската система за унищужение е 100 пъти по ефективна-борете се истински българи

11

До 8

преди 1 година

Абе ти ставаш лекар ,ама такъв лекар че хорта предпочитат в да умрат вместо да дойдат при тебе, разбира се има и свестни ама са трудно откривааеми

10

Име

преди 1 година

До 5, бъркате боя със ситуацията! Едното няма обшо с другото.

9

Име

преди 1 година

Идват да учат защото е евтино! Обучението е "без пари" сравнено с държавите откъдето идват.

8

АБЕ пука ни ...

преди 1 година

КОЙ Е НА ВЛАСТ---ТАЗИ СОЦ-ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ!

7

Вижте си Прокурора

преди 1 година

Този о.лигофрен Гешев сам си поръча атентата за да се направи на жертва, използвал е Пернишки мафиоти и бивши полицаи за целта!

6

Натовеца

преди 1 година

Пловдив също се напълни с "англичани" почнаха полумесици да драскат даже по улиците !

5

Анонимен

преди 1 година

Нашите одят у чужбината, чужденците идат тука... Кога ще се научим да ценим това, което ни е останало и да го развиваме и надграждаме, а не само да бягаме?

4

Анонимен

преди 1 година

Вероятността да чужденците да останат тука е много голяма , 10г. е обучение и специализация може да отидат 12-13г. като минеш 30г. трудно е да бегаш

3

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Истината е, че някакви пълни убитаци идват тук да учат.

2

Анонимен

преди 1 година

Тънкана им е тука трябва да ги чешат с яки такси.