8

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте,пропуснал съм Партийните централи и офисите на НПО-тата.И в тях има индивиди с блестящи очички.

7

Анонимен

преди 1 година

Може и да са прави от полицията.Но като са почнали да карат подред.Не само по заведенията ами и по гарите,по автогарите,по държавните учреждения(в пощи,в сградите на съдебните палати,в Общинските сгради,в училищата и.т.н)Че напоследък по съдилищата съм забелязвал не рядко съдий и съдийки с блеснали очички,пък и чак печени адвокати се чудят после на съдебните им решения.Та ако си мисляте,че само по заведенията се разпространават,грешат.Затуй подред.Нали е демокрация не е обидноДа не подминат и НС

6

Анонимен

преди 1 година

Ама наистина! Отиваш на дискотека и изведнъж някакви нахлуват и те събличат и ти бъркат по дупките, просто щото решили.рМожело да притежаваш наркотици. Я, идете и пребъркайте зеленски по-добре. Там ще намерите.

5

Анонимен

преди 1 година

Проверки по половите органи за да не крият опиати. Полицайки проверяват жените а полицаи мъжете. Сичко е законо. В затворите също ги проверяват секи ден.

4

Анонимен

преди 1 година

Когато стане катастрофа с пияни и дрогирани шофьори, медиите и НПО-та реват къде е полицията. Когато полицията вземе мерки, реват защо действа. Голи обиски се правят, защото наркопласьорите крият наркотиците в дрехите, бельото си. Включително и в телата си.

3

Анонимен

преди 1 година

И на Алибегов трябва да му проверят отвърстията! Със сигурност крие нещо там!

2

Кон с татация

преди 1 година

От МВР да те информира и от кьорав Кон сълза не чакай!МВР е Организирана престъпна групировка!

1

Анонимен

преди 1 година

Тия па се разреваха. Направо са нетърпими.