30

Анонимен

преди 1 година

ЕС от криза в криза живее, докато накрая кризите ще го погубят.

29

Ха-ха-ха

преди 1 година

Руски таракани се загрижили за "демокрацията" в Европа??? Безценно ... Нали за това е демокрацията ! На който не му харесва, пътят към Сибир е отворен! Ама като гледам , никой не се е засилил натам!

28

Анонимен

преди 1 година

След това прозрение ще обясни ли Йотова какво търсим там и какъв беше зорът да се набутаме в кризисната Европа? Че то кризи и у нас дал господ, не е като да няма.

27

Мишо

преди 1 година

Тази яко я тресе кризисната възраст...

26

Анонимен

преди 1 година

Кризите се предизвикват изкуствено с различни цели. Пр. Газовата криза в Бг предизвика редица кризи.

25

Йотовице

преди 1 година

Аз живея в България,а Европа и другите държави в нея не ме интересуват.май те си живеят европейски живот а ние гробарски ,защото умираме прави.

24

Социаглиcт

преди 1 година

Само за теб няма криза рошло, щото цoцaш директно от бидоня на Решетников!

23

до Лаврентий Берия

преди 1 година

А ти краварчо,не е ли време да си изкараш главата от...и да се образоваш малко,защото краварските тв,вкл.българските дават едно и също-сащ са добри,всички,които не ги слуШкат са диктатори.Сигурно ти е трудничко да потърсиш и да гледаш КЛАНЕТАТА НА УКРИТЕ,където Те стрелят на месо в опожарена сграда от тях,защото аз го гледах и вярвам на очите си,ане на пропаднали краварчета,за които сащ са "велики".Сигурно и не знаеш,че газта от "добрите" е 2,5 пъти по скъпа от руската,но ти имаш пари,щото си...

22

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Вин - мне, тук лайтмотива е друг. В Европа-та е зле, обаче в Задунайская - ехееее!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Че то Европа сама си е виновна за кризите! Като започнем от емигрантска, икономическа, политическа...

20

Вин

преди 1 година

Всъщност БЮРМинстан, именно затова не е в ЕС, защото не изпълнява условията! Малко, не разграничава ЕС от Европа, като географско понятие, другарката комунистка, случайно, може би?!:)

19

Анонимен

преди 1 година

До баба мара - оплачи се на Другаря Гергов! Той е "истински" ляв човек. Може и на теб да отчупи от погачата "на Домусчиев". Все пак, вчера прилапа един Пловдивски панаир по "лявому". Редно е да почерпи и редовите леви като теб!

18

Ле-ле ,

преди 1 година

...руска метреса се загрижила за "демокрацията в Европа??? Няма такава перверзия! Когато падаше на колене да целуваш на руския Поп ***, не ти пукаше за демокрацията! А когато Превратаджията Радев размахваше юмру в най-голямата Ковид криза, и насъскваше две тълпи една срещу друга, седеше до него, и плътно следеше как ще протече преврата! Комунистическото лицемерие е безгранично!

17

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ами - милия ти! Я кажи другарю, дето "блъскаш тука с 4ука", ти като фен на Майчица РуZия което прозира в думите ти, за последните 30 години колко "евтин" нефт си купи от Лукойл да напълниш в Ладичката? Колко "евтин" газ ползва? Но не! Петата руска колона тук подържаше през цялото време цените на руските енергоносители скъпи и прескъпи. Но вие другарите с "радост" ги плащахте - нали е за Майчица Русия? Америка обаче ви била виновна. И за кланетата на Путин в Украйна - също! Браво!

16

Анонимен

преди 1 година

Кризите са нещо нормално, г-жа Йотова, свиквайте с тях.

15

Анонимен

преди 1 година

Според конституцията вицепрезидент води делегация в странство, когато президентът е починал. Институцията президенство е една и неделима.

14

Реалист

преди 1 година

По тъжното е че кризите се предизвикват от некадърността на политиците, които после отчитат дейност "оправяйки" ни.

13

баба мара

преди 1 година

как може да правите погачата за внучето в ресторанта на домусчиев 200 лв порциякакъв ляв човек сте вие изобщо не се наричаите така съвсем сте объркали понятиятазатова на следващите избори бсп ще падне под 100 000 гласа за такива като васкоито не знаете кога да спрете

12

ами

преди 1 година

Европа живее от криза в криза".Сега се започва г-жо Йотова и най-големият виновник за това е сащ,защото те нямат интерес от силна и единна Европа,така няма да могат да ги "водят по носа".ВЪвлякоха цяла Европа във войната,която водят с Русия на територията на трета страна и с налошените САНКЦИИ на Русия,а тя беше НАЙ-ЕВТИНИЯТ износител на ВСЯКАКВИ СУРОВИНИ и това устройваше напълно всички,но не и сащ.Забележете кога започна упадъка на Европа...след 2014,когато сащ организира майдана в украйна...

11

?!?

преди 1 година

До гуша ми дойде от тия лозунгари Йотова и Радев. Туи трябвало да стане унуи било правилно. Две годиниуправляват само празни приказки. Народ на много зле отива и тия носят основната вина