177

Анонимен

преди 1 година

Киро, с теб започна западането, да знаеш. Не може да газиш конституцията и да искаш държавата да е в ред, не може. Ти наруши основния закон и все едно ни лук ял...Грабихте като не видели...

176

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да престане да изпълнява капризите на нинормалницитеот ПП!! Те манипулираха вота, не са втора политическа сила. Защо им оставиха машините, заедно с хартиената бюлетина? Защо им позволиха да купуват кметове?

175

Анонимен

преди 1 година

Освен ГЕРБ друг не може да управлява, единствено могат да са анти. Стратегията на президента, критики и обвинения да излезе...наш човек

174

Анонимен

преди 1 година

Абе, т...ар нещастен, нито знам кой е Стою, нито ме интересува. Някаква шушумига и доста младичък... Ама на другите избори и 15 процента няма да вземете и на Атанасов му е ясно, ток затова гледа като на...н!

173

МЪСК

преди 1 година

МЪСК КАЗА ЧЕ НАЙ-ПРОВАЛЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ В САЩ ДА ОТ ХАРВАРДТИ ВЕЧЕ ГО ДОКАЗА В БЪЛГАРИЯ ГО ХОУМ В КАНАДСКАТА ТУНДРА ОТКЪДЕТО ТЕ ВНЕДРИХА ТУКА

172

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджията вън от парламента!

171

Съвет от дядо

преди 1 година

И Петков на кои партии се надява да го подкрепят, след катастрофалния провал ?Що се отнася до съдебната система, във всяка европейска страна имаме посланици, които да опишта на кратко, каква е системата там. Да се съберат комисия , да огледат , да щипнат от тук от там и да вземат най доброто.Ние няма да откриваме топлата вода. Това се отнася и за всички закони.

170

Анонимен

преди 1 година

А подкрепа? Целият този цирк с ГЕРБ е излишен.Ясно е, че мътите в едно гнездо.

169

Анонимен

преди 1 година

Ревахте.... ревахте... ревахте и викахте срещу ГЕРБ, а сега когато властта им се изпълзна пак се вкопчихте за тях и се обърнахте срщеу тези които ви освобождават! !Ниаква изненада за това продажно племе, недостойно да бъде народ и да има държава..

168

Анонимен

преди 1 година

Тоя, ако знае за какво се е нахилил, пак добре.

167

Анонимен

преди 1 година

МНЕЕЕ ПОДЛО ПРОДАЖНО ПРЕДАТЕЛЧЕ, не бъди толкова хитро, явно вариантът е да отидем на избори и да се напънем да изринем тоя път Посадените Предатели за да не могат да Продължат Продажбите!

166

Недоволен

преди 1 година

Решението е да си вземеш еднопосочен билет за Канада!

165

АНГЕЛ

преди 1 година

Ако чакате подкрепа от Боко ще я получите и ще докажете ,че нямате грам мозък. Най правилното решение е палци долу за правителството Габриел и търпение докато Гешев ви свърши работата и грубата се саморазправи с Борисов !

164

Случаен минувач

преди 1 година

Този на тази снимка е кьоркютук пиян! Или пък е дрогиран! Вижте само блуждаещият му поглед!

163

Анонимен

преди 1 година

на токова се казва: изтърва питомното, да гони дивото!

162

анонимен

преди 1 година

Много сте нагли. Няма да има правителство с вашия мандат. Пак избори и за съжаление пак нищо. Господ да ни е на помощ

161

Анонимен

преди 1 година

шансовете свършиха, за бога ,братя ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НИКОГО, така няма да имат власт

160

Анонимен

преди 1 година

Тия са тотално неадекватени.Значи, те са много принципни и няма да правят коалиции с ГЕРБ, БСП, Възраждане, ИТН и ДПС.... Обаче предлагат правителство, КАТО ЕДИНСТВЕН ВАРИАНТ???Що за неадекватен мозък би го измислил това?А избирателите им колко трябва да са глУууУупави, за да гласуват пак за тях? Това в прав текст значи, че тази коалиция НИКОГА няма да управлява и НИКОГА няма да изпълни обещанията си....След първия им опит, едва ли някой нормален би искал това, но все пак...

159

Никола Стефанов

преди 1 година

Ей, Проклетите Продажници на Кирчо случайника пак драпат за кокала. По интересно е как хитряк като Ицо Иванов се е объркал да се върже с тия.

158

Анонимен

преди 1 година

Не ве, серизоно кажете. Сериозно ли виждате спасител в това ухилено създание на снимката. Точно кат някое шимпанзе пред банан е.