34

С О Р О С О И Д

преди 1 година

КАЛИНКА МАЛИНКА КАЛИНКА МАЯ ...РАЗБИРА ОТ КРИВООТ КРИВЪСЪДНА РЕФОРМА ОТ КОЕ НПО Е ТОВА ЧУДО НЕВИДЖАДАНО НА ЮРИСПРУДЕНЦИЯТА?

33

Анонимен

преди 1 година

Мамин Дундю на висок пост. Всичко е постове в ПП-ДБ.Също като секретарката на Ристе, дето министърка я направиха ... че много била веща :)))))))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 1 година

абе деца ко от тях маже да се противопостави на американския посланик - нали и двете българопордажни партии са прод точно на това посолство - ами наредили са им на хората - нямат избор - друго освен да изпълняват нариждавия немогат да правят - а требе да се яде- ама не било убаво за българия - дреме им на сайдера- видяха изг-луп-ял народ и си правяткаквото им се каже

31

Анонимен

преди 1 година

До 9. Защо, да не би да го познаваш?

30

Чукча писател

преди 1 година

Тошко Йорданов ли говори за "любовен танц" и "унизително отношение" ? Супер нагло от негова страна.

29

Анонимен

преди 1 година

Стою Стоев може само кафе да носи на юристите в правната комисия. Правят му кариера и му дават голяма заплата. Това им е "джентълмаленккото споразумение".

28

Анонимен

преди 1 година

Този безполезен мамин шишко, без нужния стаж, за тази позиция, защо не е избран на ротационен принцип, като Желязков ГЕРБ за шеф на парламента, по това споразумение?

27

Пешо Питанката

преди 1 година

А моа ли да попитам едно малко /тютю-тютю/ въпросче: И двете ли коалиции ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще го "мандръсат" тоя Стою??? Малииееее...якоМУдупе ...

26

аноним

преди 1 година

Е тоя е безстрашен. И Тайсън да му се яви, ще го....., комо ли черепа, цецо василев, маджо, пашата, бобоков, таки.....само така безстрашни наши избранници...

25

Илия

преди 1 година

Питаха ли го от кой се страхува.

24

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Мамамамалеееееее ТОЗИ господинчо е избран за правната комисия КОИ гласуват за тези машините ли

23

Эръпшъна

преди 1 година

Гаврата с народа продължава.А да видим до кога .

22

Minuva42

преди 1 година

Той Титаник потъва, че до последно се тъпчат с торта в ресторанта... Да ви приседне дано! Егати А отбора имат ПП!

21

Анонимен

преди 1 година

ПП са ковачница за кадри. Даже Кире казват лично с един пирон е заковал и Лена и рогите на Баджо Миро.

20

Шиши 3

преди 1 година

Шиши татково, некомпетентно, с какво сте различни????

19

Анонимен

преди 1 година

Едно време влизаха в парламента и ставаха дебели за 4-5 години. Сега направо си влизат дебели.

18

Анонимен

преди 1 година

И каква ще е разликата, когато насреща имат същите пумиарски партии ИТН ДПС ГЕРБ и Възраждане, БСП, които така изчисляват и нагласят нещата - кой да не се яви и кой да пасува и да гласува въздържал се? И никакво развитие в правна комисия не може да има?

17

Тодоров

преди 1 година

Експерт от най-високо ниво!Бузанчо татин!

16

Анонимен

преди 1 година

Промяната идвааа и е с аромат на свежи фе.к.алиии. Вижте само тропчовците, вижте татковците на стою, гелосания, сабрутя, кирчо... всичките хора от народа и честни бизнесмени бухахахаха. До един измамници и тарикати, по-гладни и по-нагли от гербавите. Честито ба.л.ци

15

???

преди 1 година

Заради такива предложения : На хора без никакъв, повтарям абсолютно никакъв правен и практически ,юридически и житейски опит да оглавяват комисии които трябва да вземат едни от най-важните решения НЕ ВЯРВАМ НА партията на ПСЕВДО-промяната.Това маминото каза , че единствения му правен опит и стаж бил в ТРИ парламента.....ха, ха , ха и този човек иска да кове закони. ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ !!!