19

Анонимен

преди 11 месеца

Днес за 30 минути ми направиха документи в МДТ,скицата и тя ще отнеме толкова.Другите документи са налични,така че за ден сте готови.

18

Могат

преди 11 месеца

Срещу 20-30бона кредит да остане роб на банката с тези промени на лихвите от ЕС

17

Шуд в Г

преди 11 месеца

Тези пари, ако бяха предвидени за обикновения българин щяха да ни подаряват готови системи на желаещите,а не да ни карат сами да си ги купуваме и после да се молим да ни въстановят парите! Въстановяването на парите е само за "свои" хора, фирми и модели инсталации! Ако ми подарят инсталация ще си я сложа(да проверяват после), но да си я платя предваритело и да чакам после одобрение от чиновник и от умрел писмо - нивгаш!

16

Ко? Не ща!

преди 11 месеца

Трябва да си вземеш 6 месеца неплатен отпуск за да обикаляш инстанции и да събираш документи, за да ти кажат после, че не отговаряш съвсем на условията и парите, които си инвестирал си остават за твоя сметка! И тогава започва чуденето, себе си ли да гръмнеш за наивността... или някой чиновник за гаврата с теб! Я да си ги краде тези пари този за който са предназначени - ако бяха за нас, нямаше да ни искат 16 документа и ние предварително да даваме парите, белким се откажем!

15

Един Българин

преди 11 месеца

До морски Кофти е и само да се изпусне отгоре. Трябва периодично миене на покрива, което не е работа особено на стръмен покрив. Моят е изток-запад и за 15К няма как да го направя север - юг да не говорим, че пари за фотоволтаици няма да останат. При панелките обаче може панели за топла вода ако се разберат някак си съседите с един голям бойлер в таванското или със супер дебела изолация на покрива. Това обаче има недостатък с прокарване на труби надолу до първия етаж. Където са отделно добре :)

14

вет.д-р Г.Заров

преди 11 месеца

Филмът "Някой мисли за теб" вече него прожектират ! Вместо него върви кавър-версията " Някой мисли за парите ти "

13

Анонимен

преди 11 месеца

Хитрите програмисти отдавна кандидатстахме и ще спечелим субсидиите, а вие ламкайте мухите :) И о да, зареждаме електричките с тях, а вие карайте дизеловите бракми и плащайте като луди за нафта и ремонти :)

12

Анонимен

преди 11 месеца

Интерсно под наем или в панелката колко солар можете да сложите?

11

Един с Една

преди 11 месеца

Не мерси ! Тва не мое си избие парите никога

10

Коментар

преди 11 месеца

Поредната схема за кражба както "къщите за тъщи" "санирането" и други!Обикновения човек няма да го огрее а връзкарите!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Те почти всички хора живеят в блокове какви къщи какви градини с панели? Тва е оферта в земеделските щати (среден запад) където Има хиляди акри евтина земя и там да се сложат панели.Къде в София ще сложите панели? Панелите върху покрива на един блок ще осигурят енергия на 10 бойлера. А блоковете са с по 80-400 бойлера зависи от височината.Цялата им работа на тия зелените е такава.Приказки на теория.На теория би трябвало да можем да се топлим само от слънцето.На практика-не

8

Неук

преди 11 месеца

Стига лъжи. Щях да кандидатствам със семейството си, но внимателно прочетох условията и разбрах, че няколко фирмички искат да пробутат остаряло оборудване, само защото последното е единственото на пазара с толкова дълги гаранционни срокове, каквито се изискват. След изисления се оказа също, че изплащането е почти невъзможно, защото точно когато през зимата се предполага, че с него ще замествам отопление на твърдо гориво, то дава такива минимални обеми ел. енергия, че е гавра с ползвателите.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Влизаш с едни пари и после се надаш на нещо си, това малко ми мяза на пирамида първите печелят останалите гледат.

6

Анонимен

преди 11 месеца

С 1960лв не съм сигурен, че може да се изгради система за топла вода, с 15к лв пък си за никъде ФЕЦ за собствени нужди

5

Върл Левскар

преди 11 месеца

Накрая определени хора ще вземат парите . Непрекъснато променят правилата . Например - от основно жилище , на постоянен адрес . Хич ми не е , не искам да продавам и се кефя на икономиите .

4

няма да стане обаче

преди 11 месеца

Наистина "най-честият проблем с инсталирането са покривите на къщите", особено когато съседа ти е надстроил незаконен етаж и ти спира достъпа на слънчево (пряко) греене през половината от деня. ДНСК не ги бърка, стига да си е платил на правилните хора.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Я ама на тея да не им дойде кефа на х у.... я? Преди 10 години се оттървах от чезните. Купих си от германия автономно захранване монтирах го и съм независим. Ако ги чаках тия сеяндури да им дойде кефа още щях да чакам

2

айде нЕма нужда

преди 11 месеца

Ще продавате ток на Енергото бре !!

1

мижи да те лАжем

преди 11 месеца

Тати ще ми купи кОлелО...ама друг път.