31

Анонимен

преди 1 година

Така е - не се РАБОТИ предизборно, само се вземат КОМИСИОННИ...предизборно!

30

Хектор

преди 1 година

Овчице герберастка, най-важно е разширението на Царица Йоана в Люлин. Цял Перник Божурище,Радомир селата, индустриалната зона,северна тангента, се изсипва и влива в ЕДНА лента.........Все на изток ви тегли, 100 пъти правихте в Младост булеварди и какво ли не, а Люлин кучета го яли, а сме по-големи по население.

29

СофияПрайд2023

преди 1 година

Недейте да занимавате Данчето Фандъчка с глупости, така само й отнемате ценно време, което инак би била вложила в нещо наистина стойностно, като например организация, популяризиране и уголемяване на ежегодния (под неин патронаж) гей-парад, по-известен като София-Прайд! Фандъчка се грижи за децата ви, като ги запознава наживо с най-новото в ЛГБТЮИА+ пропагандата, достатъчно да задоволи и най-изратения мозък, и най-извратения содомит! Но, може и още!

28

Анонимен

преди 1 година

До ggПо времето на Фандъкова са направени 40 км метро от общо 52 км. За сравнение в Белград още няма и един км, нищо че за него говорят от 50 години. Големи сте неблагодарници. Същото беше и с магистралите на Боко, как било, що било, ама сега се стига за 3 часа до Бургас, а до Варна няма да се стига по магистрала и след 10 години заради Промяната, която всичко замрази.

27

Един Българин

преди 1 година

"Контролът е сериозен"??? Като на жълтите павета и на НДК?

26

gg

преди 1 година

Хайде не нас тия глупости! Дори глухите и незрящите знаят, че в Сф от десетилетие се прави нещо преди избори ;) ФАНДЪК-OFF!!!

25

ННН

преди 1 година

А бе, бях забравил че тая още се води кметица...

24

АЗ

преди 1 година

Селската даскалица !!!

23

Анонимен

преди 1 година

А ти някаква истинска работа да си смършила наистина го питам съвсем сериозна

22

Анонимен

преди 1 година

А бе вие от тълпата на ДБ,Спаси София и тям подобни,като чуете паролата Фандъкова и се надпреварвате на кой му е по голяма храчката! А иначе сте невидими ! Една акция за чистота,едно дърво да бяхте посадили..! Вие сте боядисани лисици,живеете в София но не сте Софиянци!

21

До айде

преди 1 година

Па оня си е от село и саке да си я вземе, да отървем вас - паветата - от нея, че вие не можете да мислите, като винкело сте.

20

айде

преди 1 година

недоволните от Фандъкова да се връщат на село , от където са дошли !

19

Анонимен

преди 1 година

То при всички избори все такива спекулации се явяват

18

Смях

преди 1 година

Цяла София си я разкопала иначе не се работи предизборно. Айде да се мах.аш като кмет, че със.ипа столицата некад.ърницо. След теб ще трябват милярди за да се оправя на ново София.

17

а

преди 1 година

Аз и вярвам. Ремонитраха тротоара на ул. Султан Тепе, еми без да преувеличавам, но изглежда в пъти по-зле, отколкото преди ремонта. Няма как да е предизборно това.

16

Анонимен

преди 1 година

Абе като не ви кефи най-добре не ползвайте метрото и околовръстното, то и за 3 години Киро, Радев или Шишков да са открили нещо, кое точно и къде е завода за батерии?

15

Анонимен

преди 1 година

ама ние това го знаем бе Фандък - че не се работи

14

azz

преди 1 година

Проста,ама нагла !!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Лозунг на Фъндъкова,България на три павета.

12

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази несменяема кралица кметица Камила Фандъкова? Нали уж сте европейци, къде видяхте в Европа несменяеми кметици и министър-председатели, където управляват цели десетилетия подред, като Путин и Лукашенко? Хайде махайте я.