43

Анонимен

преди 1 година

Аз се подразних че те седнали да правят социология и да я пропагандират но всъщност парите са европейски на всеки един работещ европеец и ще се плащат цял живот щото украйна нищо няма да плати затова я вкарват в ЕС ние да плащаме особено източна Европа вече се вижда по зърното.

42

Анонимен

преди 1 година

Не само джиповете са им скъпи. Ами миналата година един блогър от Бургас беше писал за най луксозния ****хотел в Бургас но истината сескри..

41

Анонимен

преди 1 година

Е имаше ги в началото тия със скъпите джипове и после изчезнаха.Явно други неща са им по-скъпи от Украйна.За това се дразня.Те бягат от Украйна,а набутват другите да се занимават с нея.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - украинците със скъпите жипове са само у вашите натъпкани с копейкаджийска пропаганда путинофилски междоушия! Живеяв центъра на София, обикалял съм доста. Украинците и украинките които срещам са обикновени хора, които гледат някак да движат живота си. Аз до сега не съм срещал тея легендарни "нагли укри с жипове". И вие не сте, но се скъсвате да бълвате злост, измислици и митрофановщини.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - ми той и Путин все се хвали, че ще си постигне целите, па неговата армия облазва един Бахмут от шест месеца. На него по му вярваш, а?

38

Анонимен

преди 1 година

"Никога не са си правили труда да карат чужденци да се бият." Значи вие си правите този труд.

37

Анонимен

преди 1 година

Голям разузнавач! Щеше да е велик, ако освен вестниците, гледаше и новините по тв.

36

по-полека!

преди 1 година

ако така си играят с числата - може да ни изкарат планета от призраци!

35

Анонимен

преди 1 година

ха ха "Никога не са си правили труда да карат чужденци да се бият", ми нормално бе унуфрий. Тия са толкова високомерни, че не се усещат как се излагат!

34

Анонимен

преди 1 година

Е кой го интересува,какво отчита Киев.С 300000 армия обучена от запада и още един куп мобилизации,както те самите казват,че е близо 790000 се оказаха в градовете да се крият зад цивилни и само за руските жертви говорят.Е Мосад каза нещо съвсем различно.А и Вагнер им разказа играта.

33

Ко, НЕ

преди 1 година

Лъготят както винаги.

32

Е кво!?

преди 1 година

айде в неделя са унищожили още 200 000 - а идната седмица контранастъплението стигнало до СИбир! Тия от Киев коя игра играят?

31

Киев изчислява

преди 1 година

ХАХА ХА ХА! Тия ги нема с математиката бе! Всеки път свалят повече ракети отколкото имат руснаците! А и работят с имагинерни числа! :):)

30

на страха ОЧИТЕ

преди 1 година

са големи! То ако бяха толкова нямаше да напредват толкова бавно бе!

29

АнонимеН

преди 1 година

До до 28 ПУТАНГУТАНЕ ИЗБОРИТЕ ПОКАЗАХА КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е С УКРАЙНА , ЗАЩОТО ГЕРБ И ПП-ДБ СА ЗА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА! ДО ТУК С ЛЪЖИТЕ И МАРШ ДА СЕ БИЕШ НА ФРОНТА В УКРАЙНА ПРЕДАТЕЛЮ! НЯМА САМО ДА СЕ КРИЕ ЗАД КЛАВИАТУРАТА ПРЕДАТЕЛЮ!МАРШ ОТ ТУКА :)

28

Велика Британия

преди 1 година

Англия затова е велика,защото избива всички,които не са под неин диктат! На първо място са непокорните славяне и в частност българите! Самият Чърчил е казал, ,,българите не трябва да съществуват,като народ,,! Това е истина,има документи за това,но не се цетират в обществото! От тогава няма промяна на политиката спрямо славяните,смърт и нещастия за тях!

27

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците побеждават..... За сега само тънат в разруха де..

26

до 28

преди 1 година

драги ми Смехурко , изборите показаха ,че 70 % не желаят никой от предложените . И нЕма ни украина ни русия в тва уравнение . А де би ли кат теб и стрина Татяна Дристи бол .

25

Анонимен

преди 1 година

Кадо не могат да победят вдигат бройката

24

АнонимеН

преди 1 година

До Гиб Мелсън/ НИЕ СМЕ НАТО НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА И ОТ 10 000 АРМИЯ ПУТАНГУГАНЕ ! УКРАЙНА Е НАТО ТОВА ДА ТИ Е ЯСНО И ТЕЯ 4 МИЛИОНА ПУТАНГУТАНА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ВСИЧКИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПУТАНГУТАН :)