47

До 41

преди 2 дни

Много знаеш ти, какво се е очаквало в европейската комисия. Ти тука не знаеш какво се очаква, камо ли там. И като се е очаквало, защо не се е случило.

46

баба мара

преди 11 месеца

значи ако не стане с герб отиваме при парапета все да сме около порциитеотиваме на избори докато се изчистим това са 30 години анархия

45

тошко

преди 11 месеца

ГЕРБ много добре си играе картитр,,,тъй като знаят ,че са нагазили лука,сега се опитват да забавят колко се може повече дока лука исъжне без да се вади,че ще засмърди много....!!Но искат или не .пъзелат сам се нарежда и ще става мноооооооооого интересно...

44

Анонимен

преди 11 месеца

Ако искаме отново да имаме истинска държава,с охранявана граница,тотални реформи навсякъде-от съдебната система до здравеопазването и социалните дейности никога повече не трябва да идват на власт следните партии-ГЕРБ,БСП/БКП,СДС,ДПС.Всичките са рожби на партията майка-БКП но най-вече на ДС и с благословията на Доган!!!Вече 33 години сме управлявани от американското посолство а последните 15 г. от ЕС който стана колония на ФАЩ!!!По най-важните въпроси не се направи референдум-НАТО и ЕС!Територия!

43

ББ

преди 11 месеца

руски проект сте,толкова сте се самозабравили,че "началника" ти руска калинка не подава данъчни от години!?работите с "брокети",по руски искате милиарди от Народа ни?плямпаш и си в парламента защото от пАсолството ти платиха гласове прехвърлени ви от дпс---те и на аТака прехвърляха...р.бе руски!!!Анатема нещастници,чалгаризиращи Народа ни!...и гласувах за вас признавам си,излъгахте и ме подведохте умело...пА руски

42

Анонимен

преди 11 месеца

47 Мисля, че Гешев ще плати висока цена, задето провали първия мандат на ГЕРБ. Защото залогът бе много по-голям от този на ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Габриел беше изгонена от Еврокомисията по един европейски начин. Очаквало се е да има разкрития и да бъде изгонена от Еврокомисията, Боко помогна на калинката си да се скрие от скандала и изгонването.

40

роце

преди 11 месеца

Абе джудже,,,,,ти за кой поп се молиш или си Дерберско превазходно!!Нали заради вас сега вече 3 год.се върти държавата в крък и какво ти подариха...поне за скъсаните дънки и шарената риза да бяха ти купили!!!

39

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

Този жълтозъб пищималчо какво пак се надува като крастава жаба? Е, не може всичко да е у Плевен.

38

Гошо

преди 11 месеца

Poserkovci

37

Гошо

преди 11 месеца

***

36

Анонимен

преди 11 месеца

МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА КРЪЖАТ ОКОЛО ПЕТИМАТА ЧАЛГАРИ НА СЛАВИ ГЕЯ?

35

Анонимен

преди 11 месеца

Цитат: В момента няма партия, която да овладее съдебните , контролните и икономическите органи. Затова текат тези неща в момента. Тошко, Тошко седиш в парламента, но не разбираш какво се говори. Ами овладяването на държавните органи от политическите партии се посочва като лош пример. Съдебната власт е независима, как ше я овладяваш?

34

ПП

преди 11 месеца

Извънредно противно вещество е Тошо!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Я клоуна на ДОган

32

Феруд

преди 11 месеца

Тоя Тошко го слагам на едно ниво с Митьо Пищова, Чеченеца, Тошо Куката, Емили Тротинетката и Спиро Мамула.

31

Дедо

преди 11 месеца

Тошко и Славчо Дългия всяка вечер слагат фесовете и играят кючек пред Доган и Карадая в Сараите.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Чакам песен за Борисов с текст на Тошко и аранжимент на Слави.

29

Виц за чалгаря

преди 11 месеца

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство и референдуми ? А Вие как мислите ?

28

Кукорево Ямболско

преди 11 месеца

Тоя като го видя и винаги ме избива на смях.