105

Анонимен

преди 1 година

Габриел беше изгонена от Еврокомисията по един европейски начин. Очаквало се е да има разкрития и да бъде изгонена от Еврокомисията, Боко помогна на калинката си да се скрие от скандала и изгонването.

104

Deutschland

преди 1 година

Десет пъти се събраха И след това повтарят винаги едно и също като папагали....Няма да подкрепим. И този път няма да е по различно.Жалко за държавата застоя ще продължи.Големите печеливши русия и русофилите .Губещи народа в бг.

103

Анонимен

преди 1 година

Браво Кирчо мачкай герберастите!

102

Анонимен

преди 1 година

Герб остава без кабинет за да има гешев свобода на действиеВсичко друго е алабализми

101

Зозо

преди 1 година

До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА ..... Аууууу, уплаших се?!? Що не го ***** бре шaпшaл руски?

100

българин

преди 1 година

Подкрепите ли ГЕРБ.Сте Политически Трупове ПП и ДБ! Борисов сам нагази в *** и вас Не ви Интересува това! Този път с неговите "игрички" по неговата глава! Когато вола ровел в пръстта,я хвърлял на гърба си сам!! ГЕРБ копае дъното и ще е в още по голяма Изолация от тук на татък!Оттеглете се и ги оставете,да се задавят сами,от собственните им амбиции политически! ГЕРБ приключи с властта още преди 3 г! Само Борисов Не го разбра!"Ще 'ще!-:)

99

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

До Зозо - единствено ти ще бъдеш наквасен в Сибир с обилно количество сняг , твоите господари от запад ще бъдат групово изнасилвани от животни в парковете , а техните деца ще увиснат на ешафода който обикновените , отрудени хорица ще сглобят.

98

Анонимен

преди 1 година

ПП ще продължат подмяната на промяната ако се съберат с герб . Ама това е евроатлантическата ,,промяна,, Без да се променя нищо .

97

Зозо

преди 1 година

Киро Фейка, Болен и Копейката щели да ги командироват в Бахмут :))))))))))))))))))))))

96

Зозо

преди 1 година

До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА ..... Наздраве другарю. Рано си се наквасил и халюцинираш :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

95

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

През 1941 казах - Врагът не е така силен, както го изобразяват някои изплашени интелигентчета.Сега е същото , идва време когато националните предатели щв бъдат влачени от каруци и изправени пред дулата на възмездието. Не на последно място Запада ще бъде картофена нива , подводници ще потопят фащ, а а роткфЕлер и компания ще бъдат изнасилвни от 1000 магарета

94

Вьзмутен

преди 1 година

Не сьм дал глас за пп за да получа борисов - ако сьм искал подкрепа за него щях да гласувам за герб

93

Реалист

преди 1 година

Чакат обаждане от една улица с номер 16...

92

Анонимен

преди 1 година

Колиционерите имат ли колики?

91

Зозо

преди 1 година

До @ 95.. . На 01.06.2023г. Гешо ще вика УВО :))))))))))))))))))))))))))))

90

@ 95

преди 1 година

Кво чакане, кви развързани ръце на Гешо? Гешо няма потенциал да води кръгова война срещу всички. Вече преторианците от ВСС почнаха да го ръфат от тук и там а до месец ще го оглозгат. Жалко за Гешо, но сред вълци трябва да виеш по вълчи. Може би от всички Гл. прокурори до сега Гешо е най свестен, но политиката е *** игра и са нужни някои други способности да оцелееш. Амин!

89

Ха ха

преди 1 година

Абе - пп не са луди да подкрепят герб и да отекьт мигновенно в небитието с протести от собственните си избирателиА и сега им падна буци друг пьт няма да има шанс ако прецакат гешев

88

Един Българин

преди 1 година

Добре ПП са ***-оти заедно с Козяк! Защо трябва да подкрепят герб в изолация???!!! Ще спечели Копейкин и Путин - тъ-паци!!!

87

До хо хо

преди 1 година

Забравяш недоволните които ще излязат по протестите срещу герб а те са много - а и правителство на малцинството лесно пада при вот на недоверие

86

Зозо

преди 1 година

До Хо хо ... няма да влязат ама от ПП, за по-сигурно :))))))))))))))))))))))))))))))))