43

ха ха

преди 11 месеца

Ами защо се свързва за да им каже, че му е пораснала ракетата.

42

Карлуково:

преди 11 месеца

Алоооо усатой таракан, видяхме ви армията, разведката, Кинжалите, флотът хахахаха!Товариш Анекдот, като видяхме как разузнаването ви "следеше" нещата в Украйна и заедно с Медведчук откраднаха милиарди и казаха на императора от Али Експрес, че Украйна му е в ръцете и всичко е по план, представяме си как следите западните служби. Товариш пациент, зелената рецепта ще ви спаси от биполярката. Хиляда червени линии иии Крим, Руска територия, танк8ве, артилерия и само блъфове с ядерка, която е ръждяса

41

Анонимен

преди 11 месеца

Ако САЩ следят от телеграм каналите и разузнават, много истина ще насъберат.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Ква ква хубава снимка! Прилича на моя говорящ папагал Гатю!

39

Анонимен

преди 11 месеца

До 29 : Ами педофила Путин ко праим,ще си премълчим ли?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Да живее Америка!Най великата страна!

37

Анонимен

преди 11 месеца

До 32 - ти си голем лъжец бре .май си Македонец.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Китайски представител беше свидетел. ПУТИН ГО ДУХНА ЯКО !

35

Анонимен

преди 11 месеца

Те Руснаците са си предатели,покажи им няколко долара и.....Едно време така ги оправяме рускините,покажеш няколко долара,и тръгваха като кученца.И сега е така.

34

да

преди 11 месеца

подли американци! такива са били винаги, и света го знае! война след война, война след война, това е и тяхна цел - да се избиват народите! в ада да гниете, дано!

33

do 36

преди 11 месеца

Май нещо ти е къса паметта. Само преди 30 години ссср се сгромоляса и някои държави могат отново да дишат свободно. Е, сега разпадането трябва да продължи.

32

Анонимен

преди 11 месеца

До 26. Този план се разработва от векове, приятелю. Но, кой знае защо, все не се получава.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До 32. И си присъствал на всички тези събития?!

30

ЦРУ

преди 11 месеца

ЦРУ -то е по-зле и от Британското разузнаване. То само с лъжи и манипулации не става. Щом разни "разследващи" сайтове трябваше да им обясняват кои са Боширов и Петров. Той Христо Грозев знае повече от тях :)

29

Хе хе

преди 11 месеца

До Анонимен 32 Тая помия няма да мине. Дори по История.БГ не са лъготили толкова противно.

28

Анонимен

преди 11 месеца

През 1878 България беше освободена от платена армия. Вълчан войвода, Златният бог на България по кораб изпрати над 60 конски товара злато до руския император. Армията включваше финландски, украински, румънски войници и български опълченци на първа линия и руски войници на втора линия. Разузнавачи бяха български хайдути. Снабдяването беше осигурено от български чорбаджии.

27

дедо Груйо

преди 11 месеца

Нема такава гавра с Русия. Русофилчета, записвайте се за ЦРУ. Поне няма да останете гладни.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 26номер калвач.не се казва руска империя на злото.не че ги оправдавам....империя на злото е Сащ и сектата която стой зад тях от богати педофили с извратени фетиши(само виж дядо Байдан кви ги върши с малки момиченца).докато в Русия педофилите се кастрират химически .и като фъсне долъраОще по интересно ще стане.

24

Анонимен

преди 11 месеца

====официалния канал на ЦРУ в "ЮТюб" ==== Немам думи просто! Пак ни взехте за връзки морковчета. Руснаци дали ще се вържат? Или украинци, представящи се за руснаци? Т.нар. канал на ЦРУ е вероятно всъщност канал на СНН, от който де се генерира дезинформация. Или някой го играе ЦРУ, за нуждите на всеобщото шоу.