137

Анонимен

преди 1 година

До вчера яде и пи с него,заедно ходихте по семинарите(да не им казвам осеменари), днес се сети

136

Анонимен

преди 1 година

Достигнахме нови висоти след вдигането на юмрука, досега институциите работеха една срещу друга открито въпреки, че ние си им плащаме. Сега вече самите институции вътре работят вътре едни срещу други или както сценариста Радев го назова една крепост се превзема най-лесно отвътре.

135

Каскет смачкан

преди 1 година

Каскет фъргай оставкааааааааааа!

134

Диана

преди 1 година

Що за обвинения са това след като обвинителят не е сигурен в обвиненията си и сам иска проверката им?! Смеш.ки...БСПтата вече почнаха да си смучат от пръстите обвинения срещу Гешев - току виж нещо се пръкнало от някъде, значи...Ама Гешев е виновен, че си мълчи, а не вземе да им тръсне по едно тлъсто обезпечение за обиждане на прокурорската институция...Един-два пъти да си платят и ще се научат, мамка им...БСП и СИЕ вън от политиката!

133

Радослав

преди 1 година

Али Реза (Бойко) каза лошо ми е когато Ферхунде (Гешев), разбра за любовницата на Али Реза; Гюлджан (Сарафов) която е сестра на Ферхунде и дъщеря на Али Реза. Сега Али Реза се чуди как да се разведе с Ферхунде и да се събере с Гюлджан, но без да минава през съд за да не му вземат половината имущество. Утре очакваме епизод 4 от новият турски сериал на Прокуратура и политици! Ще гледаме в потрес колко лошо ще му стане на Али Реза когато дъщеря му Гюлджан му съобщи, че е бременна с близнаци от него

132

Радослав

преди 1 година

Ето защо всички разводи на звезди са грозни, защото са публично достояние. Кой кого пребил, кой кого изнасилвал, психически тормоз и какво ли не още. Сега очаквам снимка на Сарафов как съпруга му Гешев го е биел, но Сарафов е останал защото се е водил от максимата: бий ме, обичам те. Индийски сериал с лек турски привкус замесен с развода на някоя инфлуенсър звезда.

131

Анонимен

преди 1 година

Прокурор да се страхува за живота си, не от някой престъпник в най-корумпираната държава, а от друг прокурор, който никой не контролира. Съзнавате ли колко абсурдно е всичко това?

130

Упс

преди 1 година

Сарафа може и до свитнат, само и само да обвинят Гешев за това! Може да пострада от своите, защото и него го употребяват като Марчето. За същото нещо, между другото! За Главата на Гешев.

129

Пророк

преди 1 година

Сарафов ще бъде Осъден за Набеждаване.

128

Обективно

преди 1 година

По Първото : то е само ТВЪРДЕНИЕ. ПО второто: за тая вила НА ЦЯЛАТА прокуратура журналисти твърдят, че Никой не влиза нито излиза. На видеото всичко е тревясало и изоставено.По Третото: Гешев просто пита тече ли още разследване по БАРСЕЛОНАГЕЙТ, защото точно Сарафа е искал то да бъде закрито до петък!!Правете си Изводите сами!!!

127

анонимен

преди 1 година

Няма престъпление .Сарафов използва процедурата , която познава за да тормози Гешев. Само ,че има и едно престъпление набеждаване, но това предстои.

126

Анонимен

преди 1 година

100% бандитизъм.

125

Lina

преди 1 година

Слагам пуканките и сядам. Голям цирк - и на тези разчитаме за " правосъдие". Ужас

124

анонимен

преди 1 година

Четох сигнала. Пълна глупост. Чак съжалявам,че не приеха отказите да се обжалват пред съда, за да им го каже и той и да няма спекулации.

123

Анонимен

преди 1 година

Ше утрепат Сарафа за да запазят имиджа на РУНДЮ...хохахааа...!

122

САРАФА И РУНДЮ...

преди 1 година

...СА в комбина срещу ГЕШЕВ, който натисна РУНДЮ за далаверите на Бобоковци, затова и РУНДЮ вдигна ЮМРУК ЗА РЕВОЛЮЦИЯ!

121

САРАФА

преди 1 година

..бърза за да не го ошушкат За ДАННИТЕ ПО АТЕНТАТА НА ГЕШЕВ....където излъга че децата и жената на ГЕШЕВ били в колата!САРАФА ЗНАЕ МНОГО ЗА АТЕНТАТА ЗАТОВА ГО ГОНИ ШУБЕТО..!

120

Мда

преди 1 година

Слугата на баце сарафов ще му бьде поискана отставката като стане ненужен , сьвсем скоро както се случи с гешев пиратки дали ще има да го подканят незнам

119

Анонимен

преди 1 година

Айде пушкайте се да се оправяме на някъде че затънахме в ла на. Смърди та се не трае. Като у селски ке *** насред дворо.

118

Икономист

преди 1 година

Тези двамата прокурори влязоха в криминалната хроника на приятелките ми от Днес.бг. така и не могат дасе разберат кой на кого иска оставките. Както и депутатите не искат да приемат бюджет за 2023 г. Това са ис техни проблеми, а не на обикновените българи. Честита 2023 г. на политиците и техните лидери.