1050

Миро

преди 11 месеца

Пейтрион не можа да свали някакви си дронове в Саудитска Арабия правени по труд и творчество в Иран, ще свали кинжал който лети с 12 000 км/ч..????Мислете малко. Пропагандата е голяма.Как иначе ще се продават американски оръжия ако са ***. Как зеленчукови да иска още пари и оръжия???МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ

1049

Име

преди 11 месеца

До Зеления7 Кинжала са били свалени. Ракета, която уж не можеше да бъде свалена.

1048

Име

преди 11 месеца

До Случаен минувач"безполезност"? Не искам да ти разбивам мечтите, но американската технологи от 90те успешно успява да спре 2-рата най-могъща армия в света, която уж използва съвременни оръжия. Само за информация тази "безполезна" системя успешно унищожи 7 Кинжала и още куп други руски ракети. Patriot дори не е унищожена а само повредена.

1047

Име

преди 11 месеца

Американската система не е била унищожена, а само повредена. Отделно до руските поклонници, Американското ПВО успя да свали 7 от "неунищожимите" ракети на Путин. Та даже не успяха да свалят системата. Доказателство, колко по напред е американската технология спрямо руската.

1046

Анонимен

преди 11 месеца

Непроверени украинци ибаатмамата на техниката за да подливат на НАТО

1045

В Киев едни Предател

преди 11 месеца

Интензивното патриотизиране на депатриотизираните украински анатомии ще бъде проведено по най патриотичния начин чрез патриотичните Патриоти доставени от Киев в Донбас и Луганск

1044

Анонимен

преди 11 месеца

Двайсетината Кинжалени руски ракети посетиха единственно складовете им с бомби, снаряди и Гешевки (нов вид бомба), леко, средно, тежко и неизмеримо тежко, самоходно, само плувабно и самолетателно оръжейно оръжие от оръжеен тип. са Сливенския бателион, че има да пренася по Дунава скрабираните устройства.

1043

Анонимен

преди 11 месеца

бе четеме за Патриотите и Кинжалите , а все за Цветната Каратанчеве си мислиме. Шо ба да е цветна - нали мина периодиния памуко отскубък и нетъпквак на идно место. И Шо немиме да се избавиме от Бойковото: Неука Кръшналийска КофпомпУтка

1042

Вервайте

преди 11 месеца

Всъщност новината е, че Украйна е унищожила 6 броя от неущожимия руски Кинжал. В Киев не е имало прекъсване на ток, интернет, вода и т.н. От руската медия извадиха некви размазани нощни снимки на пожар дето не се вижда нищо друго.

1041

Боби

преди 11 месеца

До 1139 "За сваления Кинжал има фотоснимки, даже Кличко си направи селфи с останките. "Кличко си направи селфи с предната част на БЕТОНОБОЙНА СССР Бомба БЕТАБ-500ШП - Бетонобойна, Проникваща, Парашутна и с ракетен ускорител. Видеата с ползването на тази красавица са грандиозни. По-грандиозно видео беше само записаното на камера изпускане на две бомби класически БЕТАБ-250 от Су-34 над кой беше руски град.

1040

Случаен минувач

преди 11 месеца

Сложна ситуация: От една страна, ако САЩ продължат с доставките на съвременно въоръжение, то ще продължи да доказва своята безполезност. От друга, ако спрат доставките - ще трябва да разчитет на Ламанша да спре руснаците...

1039

До соломон

преди 11 месеца

Много просто: на запад интелектът е изкуствен. Затова се случват такива работи...

1038

соломон предателят

преди 11 месеца

Новите Руски ракети Кинжал летящи със над 10 Мах изстрелвани от самолети като Миг-31 Миг -35 електроните й компоненти са от пералните Рига и хладилниците Зил.?? ( така казаха от Брюксел,че Русия няма електрони компоненти ) Много интересно с тая електоника как можа да унищожи най- усъвършенствените ПВО системи със Изкуствен интелект които бяха най новите поръчани от Германия която няма на въоръжение беше принудена да ги даде на Украйна не разбрах.

1037

Кой ще иска Patriot?

преди 11 месеца

САЩ ги продават за милиарди, а се оказва, че не струват. Една хиперзвукова ракета и установката за изстрелване вече е за вторични суровини. И за нас се отнася. Да си пазим С300.

1036

неразбрал

преди 11 месеца

А кога ще е парада на победата на укрофашагите?След като са толкова силни ,защо цялото джендърско НАТО и краварските ФАЩ са се втурнали да ги вардят?На някой пука ли му за вечно пияните и нагли разбойници от фашистка Укрия?

1035

ха-ха

преди 11 месеца

До 1148-/Невеж ,укропитек-бандеровец/.-Дженди ,не отломка от ракета ,а глава на фашист е ударила краварската Пейтриът.Днес я боядисват и утре е отново на линия.Лично Зеле Наркомана ми го каза.А ти бегай към Оссрайнината преди да е станало късно.И вземи със себе си всички навлеци от нашите земи ,че вече не се трае вонята от тези плъ.хове.Цялото ни Черноморие е оцвъкано от тази с.*** ,а идва сезона.

1034

Зеления

преди 11 месеца

Oт изстреляни 18 ракети от Русия, укрите са унищожили всичките 20 ракети "Кинжал"

1033

Анонимен

преди 11 месеца

Аз просто не знам как въобще им се вързвате на глупавата пропаганда.За украинците поне сами си признаха (пред някаква западна телевизия беше ) как цензурират: Всичко което е против укрите се цензурира -няма значение дали е фейк.Руската пропаганда примерно и тя така работи.Докато не си отговорите на въпроса кой печели от тази война (там са виновните) , ще си дрънкате глупости по форумите.

1032

Какво следва?

преди 11 месеца

Целият зенитно-ракетен комплекс Patriot струва поне милиард долара. А ето че е станал за вторични суровини.

1031

Малко за политика

преди 11 месеца

Това, че прехваленият ЗРК Patriot не е могъл да защити дори себе си от руска ракета не е добра реклама за възможностите на американската армия.