28

тя

преди 1 година

Всички на края ги оправдават !Така работи съдът в България !

27

Анонимен

преди 1 година

У България че има осъден министър..алоооооооо...

26

Невинен

преди 1 година

Някъде бях чел един Бисер - Виновен до заплащане на противното.Много точно казано

25

Анонимен

преди 1 година

Като си платиш на "когото" трябва те изкарват невинен

24

Хаха

преди 1 година

Никой не си е мислил че ще го осъдят. А 100тицире други за които удобно е изтекъл давностния срок и не попадат в никакви проверки, за тях нещо? Сега даже може да осъди и прокуратурата и да му платят обезщетение. Тотална трагедия сме. Ама малко ни е.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (18) Другарю, а в Расия дори не им се налага да се развеждат за да крадат. Просто целуват на Путин шнура и готово.

22

Анонимен

преди 1 година

Бг съд е съставен основно от корумпета.Тоя е невинен. Не е крал. Не е от ГЕРБ. Даже и министър не е бил. Жена в мъжки дрехи е. Не е навършил пълнолетие дори. Каквото и да поискате, срещу съответната сума българският съд ще ви отсъди.Съдът реши на теб да го даде. Детенцето с меченце то в ръце.

21

wakabayashi

преди 1 година

Всички знаем каква е схемата само прокуратурата не знае!!! Я се опитайте да наемете тия къщи за гости... винаги са заети и няма места ;) В едно село до Ябланица има 2 такива къщи опитах да наема и двете за следващата година и двете бяха заети ... няма значение за коя дата. Имат си фиктивни сайтове ,фиктивни гости и т.н.т .

20

Анонимен

преди 1 година

Некви про'с'таци чакат пак некви ЧУЖДИ списъци... той Тиквата още преди 10 години ВИ каза, че сте про'с'ги и само за мачкане ставате. Но как да го вденете, като сте си про'с'ти?!

19

Поговорка

преди 1 година

Гарван на гарван око не вади! Който не знае - чете пак!

18

Анонимен

преди 1 година

До 16 Е и? Костов се разведе, за да може Елена да приватизира. В края на краищата, това е ЕС демокрацията.

17

Анонимен

преди 1 година

Че те ВСИЧКИ пари от ЕС СА ЗА хора на ЕС. Това им е смисъла. Но неграмотните про'с'таци как да го схванат?

16

Анонимен

преди 1 година

Голям смях, племенницата му, не той е в документите. Къщите за гости са апетитна хапка, по този въпрос има какво да каже и бившата министърка на регионалното развитие Виолета Комитов. Прехвърли двете къщи за гости край морето на дъщеря си и стана "чиста и бяла".

15

Анонимен

преди 1 година

Тия Мъ.р.ши никога не са виновни, НИКОГА. Е как да вярваш на Тия, на прокурятура, на полиция, на институции и всички които са се наредили в властта? Преди повече от 15г. емигрирах с семейството ми защото бях отвратен какво се случва. Явно сега нищо не е по различно. Май и още по лошо е станало. Жалко за хората които вярваха че нещо ще се промени.

14

Анонимен

преди 1 година

Не може ли просто да арестуват съдиите и цялото опг на Манолев да влезе зад решетките? Точно така направиха американците с един списък

13

Анонимен

преди 1 година

Е тези съдии, които са го оправдали много ще влезнат в списъка Магнитски и извън Суифт, така че да събират пари в брой. Да питат Ирена Кръстева как е да си член на семейството на престъпник неоправдан от американски съд. А този Манолев е такъв престъпник, че не трябва и ден на свобода да седи

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под небето!Ако всичко действаше,половината управляващи трябваше да са в панделката,защото всички са замесени в ***,смрад те винаги излизат сухи.....

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Може да е *** син, но е евро-атлантически *** син !

10

Анонимен

преди 1 година

Всички чисти като сълзи! Да сте видели в последните 33 години осъден политик, министър! НЕ! Няма и да видите! Егатиии и съдебната система, егатии и държавата!

9

Дед

преди 1 година

Има получени пари от еврофондове,няма къща за гости,има служебно влияние,няма престъпление,има факти ,няма доказателства!БРАВО на съдебната система.Този където и да се беше родил в друга държава за това щеше да лежи поне няколко години.ЧЕСТИТО!