36

Реалист

преди 8 месеца

До Парно: Как да не ползваш бе, зградната инсталация топли всички. И що все пискате богатите да ви плащат масрафа! Па то едни богати дето живеят в един блок с голтаци!

35

Чужденец

преди 8 месеца

Виждам как вече официално ще плащате тока и транспорта на циnгaнaлитe от всички етноси( 15% роми и още толкова българи )

34

Парно

преди 1 година

Тази година само един месец на минимум, един радиатор. Догодина нито един. Но сметките от сто лева сградна месечно идват, отделно от подгряване вода! Да бяхте оставили такса мощност 20 лева. Срамота е да не ползваш и да плащаш данък *** на зъби. Действително трябва да се намали цената на такса сградна, за много хора 30% от абонатите на парно сградна инсталация е насилствен ДАНЪК . Ползващите парно на макс са богати хора, да си плащат сградната. Не може бедните да плащат КЕФА на богатите.

33

Анонимен

преди 1 година

Не отопляват жилищата си защото най-вероятно си купуват вестници, за да четат новините ви. Пък и зима нямаше почти.

32

МАФИЯ

преди 1 година

1.ВЕИ са в ръцете на Мафията - опитайте да си направите ВЕИ за 1000 лева и да се присъедините към Електромрежата - Искат справка от Главния Прокурор , Народното Събрание и МВР .2.Отоплението на Дърва е НАЙ-Екологичното .3.Дървата са ВЕИ - садиш и след 10 години гориш .

31

Анонимен

преди 1 година

това е заради американските окупатори.. те заграбиха всичко

30

Дони

преди 1 година

То и аз не се отоплявам. Тва, българите, масово некви зиморничави. Студът, в разумни граници, е здраве.

29

Анонимен

преди 1 година

А през соца някой се отоплявахме с нафта . Кой ти е мислил тогава че ще настъпят такива ,,демократични,, и ,,евроатлантически,, времена ??? А нещо за фалита на братските американски щати ? Ши фалират или ши печатат най демократично ?

28

Засега са 17...

преди 1 година

...от догодина ще са 37, по-догодина 74, има време за повече ;) .

27

Анонимен

преди 1 година

КАКВИ ПРЕЗИДЕНТСКИ РУСКИ ФТМАШКИ ВРЕМЕНА ДОЖИВЯХМЕ!

26

До боко

преди 1 година

"Гарантирано от герб" - - - Така е, но бе затвърдено от Кирцата и Ристю.

25

Анонимен

преди 1 година

Има блок в ж. к. Яворов през зимата е празен. Но абонатната станция му работи . И чиновниците от дружеството без срам им прибира парите за сградна инсталация!

24

ТВЪРДО ГОРИВО

преди 1 година

В София масово се отопляват на ***, особено в централната част. В планинските райони отоплението на дърва над 80% от домакинствата (а у нас има много планински райони). За страната си мисля, че над 50% се отопляват на твърдо гориво.

23

Анонимен

преди 1 година

До 12 . Тия радиатори като картина ли ги сваляш и качваш . Много лъжеш ей. И защо трябва един път в годината да се проверяват топломерите , а не всеки месец през сезона ? Тука има някаква измама от Топлофикация на Централното Отопление. Предупреждавате кога ще идва. Да се прави на жертва , че винаги е измамена. А истината е , че метода и е стар . Във вечна загуба е !

22

Анонимен

преди 1 година

Да е живо и здраво глобалното затопляне

21

Етергетик

преди 1 година

Не ме не искат да ги отопляват- санирани са!

20

Анонимен

преди 1 година

75% от енергетиката в страната е държавна собственост или изцяло субсидирана от държавата! Защо държавата не упражнява контрол над цените? Защо плащаме данъци за да ни скубят мошеници?

19

Анонимен

преди 1 година

Повече са, ама айде, само 40 на сто не утопляват жилищата си :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Като спрем тецовете и хептен ще спрем да се отопляваме. При Бай Тошо имаше за всички от всичко.

17

боко

преди 1 година

Гарантирано от герб