14

Анонимен

преди 11 месеца

Не става приятел, не е социално. Не четеш ли? Всички искали да асимилират ромите, а трябвало да го интегрираме като фи отглеждаме безплатно и им даваме повече права. Така жило честно защото те били номади. Който не му харесва бил фашист/нацист. В цяла Европа има гета хранени от данъци само и само индоевропейците да седят там. Може би не знаете, че те идват от най-лошите касти от Индия и са били изгонени от там. Т.е това е лошия материал на Индия... И за съжаление се множат като ***.

13

Кратко и ясно:

преди 11 месеца

1. Никакви помощи за здрави пълнолетни хора, при условие, че има свободни работни места; 2. Принудителен труд за всеки, който не ще да започне работа, но има поне едно дете под 18 г. - от изработените пари първо да се отчислява издръжка за детето (децата) му, а останалото да се дава на него; 3. Детските надбавки да се приспадат от внесените данъци - който не плаща данъци, няма да получава детски надбавки; 4. Детски надбавки да се дават на всяко дете, но само за първите 3 деца и ако ходят на у-ще

12

Анонимен

преди 11 месеца

Значи скъпите гости украинци ще кандидатстват и те.Ние ще работим да отглеждаме роми и укри

11

Анонимен

преди 11 месеца

Много ми е интересно какви точно ще са ангажиментите спрямо нас данъкоплатците на въпросните мързели живеещи на наш гръб? За каква справедливост става въпрос тук - от кога е справедливо, аз да работя, а някой който по цял ден си клати анатомията да ми бърка в джоба? Аман от такива слабоумници като Надя Клисурска които издигат в култ мързела и простотията!

10

Анонимен

преди 11 месеца

"самотноотглеждащите родители на деца до 18-годишна възраст" Това е двойна помощ за етноса - детето до 18-годишна възраст също отглежда дете до 18-годишна възраст.

9

Това е ад

преди 11 месеца

Дават помощи само на роми, в Бобов дол "режат" Българите!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Или двойно повече пачки за ромовете за 23 год.

7

Анонимен

преди 11 месеца

По-добре правете повече курсове за обучение, които да изграждат някакви умения в хората, които дори да не реализират все ще са им от полза. Иначе даването на пари на калпак, дава плюс само ако имат селски тип тоалетна посредата на градина с небетонирана септична яма.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Социалните помощи, особено тези, които се плащат на хора, които никога и нищо не са внасяли в системата и не желаят да работят, при положение, че могат, са бич на съвременното общество. Те проучват хората да не полагат усилия да работят и да се развиват, а да разчитат че държавата т.е плащащите данъци хора ще се погрижат за тях. На запад така си отгледаха цели поколения паразиити. Социала трябва да се ограничава, а не да се разширява, ако искаме здраво общество от отговорни индивиди.

5

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Лъжци , измамници и хора , които продължавате да стимулирате едни за сметка на други . Задълбочавате кризата и корупцията . Умишлено не давате помощи на хора, които са трудно подвижни и нуждаещи се от помощи , като добавка вземат и минималните пенсии за трудов стаж и възраст . Мога да продължа за мърсотиите , тормоза и поведението ви към тези хора. Репресивния апарат е на ваша страна , така че виждам как продължавате смело да противопоставяте едни на други възрастни хора и на неработоспособни

4

????

преди 11 месеца

Нови избори ли идват?Пак си купуват гласове от Лила,вките.Малко ли са им помощите на че,Рвеите?Като чета условията,само те отговарят на тях .

3

какъв късмет

преди 11 месеца

българин да си на тоя свят,шапка на тояга,за свещи и лекарства да ги дадат,не ща ст ни ци

2

луна

преди 11 месеца

Да връщат необлагаем минимум и детски за всяко дете.

1

Анонимен

преди 11 месеца

интелектората на дьпьсь и герб ликува!