10

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

До Кире: Нокой, включително и БСП няма намерение да спира производството на оръжие. Това, което иска БСП е да не се изнася (директно) оръжие за Украйна. А иначе износът на оръжие от нашите заводи никога не е спирал. в т.ч. и когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката. Тогава обаче директен износ за Украйна нямаше.

9

Кире

преди 11 месеца

Само не разбирам като страна производител на оръжие, с хиляди работещи в Казанлък, сред които избиратели на БСП, как точно ще им обяснят че искат да им закрият работните места. Или може да затвори заводите ли?!?!

8

?

преди 11 месеца

Това е защото някой е излъгал партия Герб, че Сатанишев може да прави нейният мандат, а той по принцип не трябва да прави мандатът на партия Герб, Сатанишев не е "лидер на републиката" и не може да налага "вкуса си" на партии извън БСП, тоест идеите му за "гавра с неукраинските жени" и други, които той не харесва, понеже той беше първият който ужасно се изгаври с Анджелина Джоли с онези рога, I remember when he did, it was a feeling like now то ако в партия Герб think they have things in common

7

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБ е Бойко :)) Нема Бойко нема и ГЕРБ, кое ви е в мъгла :))) Т ни е мъгла и този 30 и косур годишен преход, ама кой ни пита нас простолюдието :)))

6

Зозо

преди 11 месеца

Ченчев с гаранция няма да е в следващият парламент. Там БСП ще е с 11 депутати, ако мине 4% де :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 11 месеца

На изборите БСП ще се срине съвсем.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Проблемът на България винаги длса били комунистите. Те са в БСП, ПП,ДБ, Възраждане, от играчите в момента. ЕС трябва да затвори нашата прогнила, комунистическа държава, да я държи на стен бай и да не налива милиарди в джобовете на червените хиени. Когато народът обеднее съвсем, може би, ще се изправи и ще ги изхвърли от политиката.

3

Румен

преди 11 месеца

ГЕРБ вече се объркаха. Те са без политически възможности . Защото Централната Власт ги създаде като постоянни храненици на държавната ясла. На общество тези п а р ..з иТи не са нужни Решението е: Смяна на устройството от Централа Власт - Децентрализиране И Местна Власт със свободно финасиране. От ЕС. ТАКА КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА. и

2

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Б. вече няма да е никакъв в БГ.Той напомня Костов 2003.Ще има проблеми с прокуратурата докато изобщо се мотае в политиката.Вероятно ще досажда още 10 г.От Костов нямаше отърване, даже още си дава некомпетентните мнения, представете си наглия Бойко.

1

Майора

преди 11 месеца

Абе Ченчев от един бивш пиар на ЦСКА депутат става ли ? И то от партия фалирала теи пъти страната , изнесла парите на хората , създала мутеии групироки и приватизирала предприятията начело с Импексова!