26

художника

преди 1 година

Когато Слави победи ГЕРБ на изборите, казах че България вече няма да е същата. Преядоха с власт и пари, и сега ще се изпокарат при делбата кой - колко да отмъкне преди да избягат в чужбина от правосъдието.

25

Пак за герб

преди 1 година

Прав е - Борисов си е пълна скръб. Дъжавата се управялва по телефона от Банкя.

24

.!.

преди 1 година

ми аз вчера гледаш изпълнението на гешефтара по телевизията! Значи също като във филма Кръстника! бах го тоя гешев си е чист мафиот! особено като почна да заплашва хора с разни дела! малиии е тогава вече си му пролича защо е сложен там! а именно да плашо изнудва и да блокира истината и правдата! Това е гешефтара! мафиот от класа! Но пък сега този мафиот щел да действа! и като си представиш как действа мафията! Аз само искам а знам ЗАЩО гешефтара ИЗЛЪГА, че семейството му е било в колата?

23

Анонимен

преди 1 година

Този човек унищожи средното образование.

22

Анонимна

преди 1 година

:) До 2: А може народа, просто да се наслаждава на столкхолмския си синдром.В очакване съм от някъде да изскочи Ар Кели и да запее "The storm is over". Хихи.

21

Анонимен

преди 1 година

Направо облачно с кюфтета е....

20

Спасов

преди 1 година

Никакви реформи няма в България от 50 години поне. Само имитации. Егати куците пиески дето ги разиграват разни третокласни актьори. Те не работят ами само актьорско майсторство по цял ден и източване на държавния бюджет. Ама той е издънен и пари за пенсии скоро няма да има. Ще се наложи да се работи! Ужас.

19

SS

преди 1 година

Въоръжавайте се кой с каквото може ! Не е изключено (не дай боже) да станат размирици или гражданска война!

18

Анонимен

преди 1 година

Я пъ тоа синоптика

17

Анонимен

преди 1 година

От реформи България е в блатото.През 1878 възкръснахме от една гнила ислямска деспотия, но тогава имахме възраждане.После голямо строителство , а след 1944 и двете в едно; и възраждане на социалната идея; и голямо строителство.Дойде СДС и се започнаха нескончаеми реформи.Цифрите сочат само надолу , а когато те говорят и боговете мълчат.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз пък очаквам все същия сеир.

15

Спасов

преди 1 година

Засега се гърмят с халосни патрони ама ще става все по-реалистично и кърваво.

14

В

преди 1 година

Рактор ще става.. мафията

13

Човека от седянката

преди 1 година

Моя е идеята да се арестува лидера на опозицията.

12

Джо

преди 1 година

То не е държава ами някаква пародия, гротеска. България е по руски модел: крадене, източване, рекет... всичко читаво да емигрира или ще бъде унищожено. Некадърниците в България и Русия са на пиедестал.

11

Бай Илийчо

преди 1 година

Отиде коня у ряката,барабар с каруцата!!!

10

Избирател

преди 1 година

Този е от бившите, които чак сега са разбрали, че България е фалирала. Те са си такива бившите. Все още си мислят, че годината е 2022, а Бойко Борисов им е лидер. При това, на коалицията им. На тази от минус СДС-то им. А пък лидерите им на тези от минуса бяха Синята джука и коня Петър Стоянов, който също се мисли за президент, както и българомохамеданина от Гоце Делчев. Така е с Деситата им. Все първи дами искат да са.

9

Анонимен

преди 1 година

Да не ва светнат гръмотевиците само...Не че има опасност понеже населението е импотентно но все пак внимавайте.

8

Анонимен

преди 1 година

Заради такива като Вълчев проиграхме държавата си преди 20 години.Тогава можеше да поемем по различен път, не да сме в една империя, която да смаже суверенитета ни.Но лекенцето и такива като него проиграха държавата и казаха йес на всичко.Сега имаш или Английският вариант или никакъв.Руският е невъзможен ,защото нямаме ни ресусрси камо ли армия.

7

Анонимен

преди 1 година

Е,то наистина ще има гърмотевици днес.Смрачило се е и пак ще вали.