18

Анонимен

преди 1 година

До 15 А до сега защо не я е изтеглил? Какво чакаше - да цъфнат налъмите ли?

17

Анонимен

преди 1 година

Това на езика на воените се нарича свръх звукова ракетаПодобно на светкавицата,виждаш блясъка и но гръмът от нея го чуваш,след минута,когато вече енергията и е поразила нещо или някойКогато обаче,теб те удари светкавица няма да чуеш гръмът от нея,защото вече ще си в отвъднотоТази гръмотевица,удари гнездото на осите и те се разлютихано все още само се хапятСега се чака да започнат да се жилят и с жилата си и после да погнат търтеите в кошера(НС)след като и там удари светкавица и се разспръснат

16

Morski

преди 1 година

До Анонимен10- Не четеш! "Преписа от предложението на прокурорската колегия!" Не е оставка! ВСС решава за оставката! При това "оставка " е лично решение и действие ,а не някой да ти я връчи и ти да подпишеш! Това за което ти си мислиш се нарича ЗАПОВЕД ЗА УВОЛНЕНИЕ !АМАН ОТ НЕМОЖЕЩИ ДА ЧЕТАТ ПРАВИЛНО!

15

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ политически Крадци се обединиха срещу Гешев. А вие спете, спете!! Заливат го с п.ом.ия по всички техни медии. А всъщност само той може да изтегли БГ в цивилизования свят! Колкото и да не ви се вярва дори Ванга предрече : " Ще се намери човек, който ще вкара всички крадци на народа в затвора!" . Заради КРАДЛИВИЯ политически " елит" сме на това положение!

14

ВСС

преди 1 година

...е С ИЗТЕКЪЛ МАНДАТ И НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА ЗА НИЧИЯ ОСТАВКА!

13

Анонимен

преди 1 година

Длъжността "Главен прокурор " е излишна. Прокуратурата може да работи прекрасно и без такава длъжност.

12

Европа

преди 1 година

...вече взе решение по отношение на Мария Габриел като прие Оставката й, а довчера ГЕРБ тръбяха, че тя е само в неплатен отпуск и ще се върне на работа като еврокомисар! Защото КЪДЕ СЕ ЧУЛО И ВИДЯЛО ЕВРОКОМИСАР ДА ИСКА ГЛАВАТА НА ГЛ. ПРОКУРОР НА ДЪРЖАВА ОТ ЕС!? ?! ТОВА Е ПОТРЕСАВАЩО ПОЛИГИЧЕСКО НЕВЕЖЕСТВО!!!

11

Мислете!

преди 1 година

ГЕША Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС НА БГ ЗА ОЧИСТВАНЕ И ЗА ПО- ДОБЪР ЖИВОТ НА НАРОДА, А НЕ НА КРАДЛИВИЯ ЕЛИТ!!! ДА ГО ПОДКРЕПИМ ! ЗАСЛУЖАВА СИ!

10

Анонимен

преди 1 година

Те му връчиха листчето с оставката му и той е скъса публично, което е невероятно шоу за нас зрителите :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Голямо слагачество от страна на ВСС. Жалки са. До вчера не даваха да се изсема да го сменят, сега натискат. Очевидно под нечие давление.

8

Анонимен

преди 1 година

С Нексо какво стана? Има ли вече осъдени? Нали пирамидата и измамата беше ОГРОМНА. Спряха ли цялата дейност на Нексо?

7

Мляс

преди 1 година

Този не го ли хваща възрастта за пенсиониране? И без това му е изтекъл мандата.

6

Анонимен

преди 1 година

Защо ВСС толкова бърза да вземе страна срещу Гешев а не види след внимателна проверка истината и не установи фактите.ЗАЩО НЕ ИЗЧАКА ДА СЕ ИЗВЪРШИ РАЗСЛЕДВАНЕ НА АТЕНТАТА?защо вярва на Сарафов, зад който сти ГЕРБОДЕПЕСАРСКИЯ КОМПОТ?Братя американци така ли ще се борите с корупцията?С правителство в което пп-дб ЩЕ Е ПАТЕРЕЦА ГЕРБЕСТА?

5

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката е някакъв обикновен човек. Това аконе в разпадащият се запад фес. бг ще бъде съдена и оплюта публично.

4

Нане

преди 1 година

Всичките сте за утилизация с Михаил Калашников.... ===)))

3

Анонимен

преди 1 година

Опита човека, но с политическата мафия няма оправяне.Тя е освен на местно и на имперско ниво.Той сигурен ли е дали предложението не е от центъра.Как ще си обясним такова предатрлство на заместниците му само дни след като го бранеха.Какво стана?

2

ББ от Банкя

преди 1 година

Дааа.....това е едно доста романтично предложение!

1

Анонимен

преди 1 година

И какво? Ще го сменят с подобен ...