119

СМЕХ....

преди 1 година

И...от КЪВ зор ги викат сега...?! ЩО НЕ ПИТАТ РУНДЮ ЗА ГЕШЕВ И БОБОКВИТЕ.....??

118

анонимен

преди 1 година

Привърженик съм на ГЕРБ, но ако има някой стъпил на криво, не само от тях, но и от всички други политически сили , трябва да си понесе наказанието, да лежи в затвора и ние българите, които с честен труд си изкарваме хляба най-после да усетим , че има справедливост в тази държава и вместо да се плюем и мразим по форумите , да се грижим един за друг , да сме съпричастни към болките на другите, да сме по-добри и така България ще стане по-добро място за живеене. Справедливост за всички !!!

117

Стоян

преди 1 година

Силно надценено е да ги наричат тези "политическа сила"!

116

Обективен

преди 1 година

Сарафов не намекна ли,че ще разкрие че при гръмналата пиратка не само семейството но и самия Гешев не е бил в колата?

115

Майора

преди 1 година

Каква реформа ноже да се очква пт бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС? Те се борят единствено да поставят послушен главен прокурор , който да спре процесите срещу илигарсите , които ги подкрепят!

114

Анонимен

преди 1 година

Люлю Балю!

113

Логиката решава

преди 1 година

РУНДЬО И САРАФА СА АТЕНТАТОРИТЕ НА ГЕША!

112

Анонимен

преди 1 година

Не стойте по цели нощи! Вместо него пишат други.

111

до Българин 121

преди 1 година

Не се чуди братко. Тези коментари не са просто от читатели или обикновени привърженици, а от същите тези гHuдu, които 15г. се хранят на софрата на Бойко и ГЕРБ. Просто този път залогът да изгубят всичко е много голям и затова кBu4енетo e толкова неистово.

110

:)

преди 1 година

Черепа харесва това :)

109

Смешници

преди 1 година

Бългрия да станела нормална държава,като политици привикват прокурори в парламента?Не трябва ли ВСС да ги изслушва?Или Киро *** и генерал Наско,които по същество цдляха точно това да дестабилизират прокуратурата както го направиха с държавата за да направят Пинокио гл.прокурор,а той да прекрати делата срещу Прокопиев и Бобокови. Герал наско жабата не е спрял да атакува прокуратурата заедно с другите,а когато тя им отговаря и се защитава викат,ама те се месят в политиката,пълни кавали.

108

Пълна картинка

преди 1 година

Да привикат и Магдалинчев и другите от ВСС.

107

Анонимен

преди 1 година

24 часа простотии!

106

българин

преди 1 година

Като чета коментарите,отново се учеждавам,че болшинството сме с ЕКЗОТИЧНО/НАЛУДНО/ МИСЛЕНЕ.Не осъзнавате ли,че от 15 г. се заформи и изгради мафиотско образование от най-нисък калибър-разбойнически организации,крадяща от държавния бюджет,със силно зависима прокуратура.Какъвто и сигнал да дадеш,всичко срещу герберастите не хваща дикиш.Огромния проблем са банкянския крадлив шебек,и дръндарския хидроинжинер.И все още има безумни мозъци,които поддържат тези типове.

105

Анонимен

преди 1 година

ББ (115, 116), ТИ КАЗВАШ ИСТИНАТА, макар и с малко объркан словоред...но думите ти са точно в целта! Жалко, че сякаш болшинството от народа не осъзнава, че целият този политически трус е предизвикан от огромната обвързаност на бълг. държавни институции с руските интереси, толкова купени и зависими от Кремъл политици и медии има тук, че целта на Русия винаги е била да ни изкара от ЕС.

104

Анонимен

преди 1 година

Гешев да каже, защо не върнаха и не осъдиха спонсорите на ПП? Единият се крие в Дубай, а другият в Белград.

103

Анонимен

преди 1 година

Гешев не повдигна обвинение срещу президента за изнасяне на квалифицирана информация към чужда държава, срещу Кирил Петков за лъжа в декларацията за гражданство и за предоставяне на квалифицирана информация от цялата ни енергетика към офшорка с руско участие "Джеймкорп", както и за незаконния арест на Борисов. Срещу Лена Бориславова за изнасяне на секретна информация към "Бивол", срещу Демерджиев за подновените лични документи на Цветан Василев.

102

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да се изяснят доста факти освен около делата им в последния кабинет на коалиция NEXO -Кирил Петков и Христо Иванов и компания. Например врътките с МЕТ за внос на газ, например Български пощи, например финансирането по линия на НЕКСО, например 9-те милиарда, които офукаха за няколко седмици края на 2021 година, например завода за електромобили, например стотиците милиони евро за украинските бежанци, например ББР и още и още. Това са все важни въпроси, на които българското общество очаква отговори.

101

ББ

преди 1 година

от къде са парите на копейкин-къс.пишков за мини замъка на брега на Варненското?опитва да надмине гАспАдаря си доган ли???САЩ ви имат и...да си враг на САЩ и Свободният Свят...да си враг на...Бог...справка хитлер...бин Ладен...Кадафи...садам!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!

100

ББ

преди 1 година

До Въпрос до ГешеВот къде са парите на пожарникаря от Банкя за къща и магазин в Барселона за милиони евра на любовница на възрастта на дъщеря му???севда тв има къща за милиони...томата...само джипа му вижте...том круз би му завидял,дпс-гроб са руска мафия ограбваща ЕК средства и данъците на Българите...финансиращи путин