12

Дочо

преди 1 година

До АнонименАбе в България само ***, русофили и *** ли останахте?Това пише в закона:Чл. 51. (1) Всеки участник в движението трябва да проявява особено внимание приприближаване към железопътен прелез и преминаване през него.(2) Водачът на пътно превозно средство, когато се приближава към железопътен прелез, трябва да се движи с такава скорост, която да му позволи при необходимост да спре пред прелеза.

11

Дочо

преди 1 година

До АнонименПрочети закона за ДП - Член 51, ал 1, 2, 3 и 4

10

Алекс

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо.Загиналите са преминали при СПУСНАТИ бариери.Вижда се,че влакът преминава много бавно и подава звуков сигнал.В правилника пише,че вдигната бариера,не те освобождава от задължението да спреш и да се огледаш.

9

Анонимен

преди 1 година

Колкото и инцидентно да е, колкото и да заявяват, че съоръжението не е работило временно заради ремонт на релсите, никой не ги освобождава от задължението да информират за опасността по всички възможни начини. Къде са предупреждаващите табели, че съоръжението временно не работи заради ремонт?

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - не виждаш ли, че са назначили нова скумрийка ;)

7

bl

преди 1 година

Бах ти и профучаването! Този влак се движеше поне със шеста охлювска! Иначе колегите са го написали: с или без бариера и сигнализация - на прелез се с-п-и-р-а! А тези, дето са ги заснели как победоносно пресичат релсите без да се оглеждат, трябва да ги лишат от право да шофират, за да не ги лиши утре някой влак от право на живот...

6

Анонимен

преди 1 година

Няма опасност! Има шофьорска глупoст. Като не свети нито бялото нито червеното ами ще се огледаш и ако няма влак ще минеш ... Трябва да му вземат малко точки от книжката на този шофьор за незнание как се преминава прелез ...

5

Анонимен

преди 1 година

И чий живот точно е застрашен в тази неимоверно животозастрашаваща ситуация? Всичко е безопасно.

4

Анонимен

преди 1 година

Хаха, че то тоя влак и майка с детска количка ще го надбяга.

3

Анонимен

преди 1 година

Спри! Огледай се! Ослушай се! Ако не идва влак, премини.

2

Анонимен

преди 1 година

"ПРОФУЧАВА ВЛАК" с пет километра в час! СРАМ И ПОЗОР ЛЪЖИ МАЖИ ЛЪЖИ МАЖИ ЛЪЖИ МАЖИ!

1

Фукня

преди 1 година

Голяма работа, само се фукат. В Русия всеки ден на десетки прелези не се свалят бариерите.