10

ChatКАТ

преди 11 месеца

Да прекръстят стотина полицаи с името Дрон и реформата е готова. Ефектът ще е същият, т. е. никакъв.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Преди години на софийските КАТеричоци им купиха дрон. Назначиха най-умният за негов оператор. И като обърка копчетията дрона полетя,избяга и се не видя,още го дирят, сигурно и преписка има

8

Анонимен

преди 11 месеца

Дори и на това видео не спират всички минали на червено, а последния минал през кръстовището. Тази практика е утвърдена отдавна и не им трябва дрон.

7

Бай Дрън

преди 11 месеца

Преди години ме хванаха в Пловдив да минавам на червено, защото се бях позасилил, движение на 1 януари няма и нямаше как да спра. Последва проба за алкохол, отрицателна. Мина на червено, добре. Я дай талончето. Кое талонче? Онова, синьото. Не знам за какво ми говорите. Я *** попитай оня, дето спряхме сега. ...Мдаааа, нямаш талонче, а това, че си минал на червено, не е голям проблем . Глобиха ме, ама не заради светофара, а заради липса на контролен талон.

6

Бай Дрън

преди 11 месеца

Едно време като деца, сваляхме гугутки с прашки. Сега децата е време да се научат да свалят катаджийски дронове. Какво да се прави, светът се развива.

5

Митко

преди 11 месеца

Хе, тва не ново за КАТ. Вместо дрон, стоят в засада до кръстовището и ако минеш на червено /споре тях/, те догонват със сирена, спират те и "Мина на червено! За акт си! Ко прайм сега?" И ако нямаш видеорегистратор, си изгорял. Но ако имаш, се правят, че проверяват нещо и те пускат по живо по здраво. Сложете си видеорегистратор. И карайте внимателно!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв дрон, само трябва единия да постои малко на кръстовище и да докладва по станцията на втория кой да спре, за 10 минути ще има поне 10 нарушителя.

3

Протокол

преди 11 месеца

Нашата пътна милиция дори не знае какво е това дрон муахахаха

2

Анонимен

преди 11 месеца

Тъй или иначе са пуснали дронове. Вместо да снимат, направо да стрелят по нарушителя.

1

Факт

преди 11 месеца

Притежателите на дългоцевно нарезно оръжие с оптически прибори имат предимство пред всички останали участници в движението... Могат да свалят с един изстрел дробчетата и да им се размине голямата глоба.