154

Анонимен

преди 1 година

Лично аз предполагам че част от избирателите на Герб.сдс и ПП.дб също не искат да се дава военна помощ на украйна под каквато и да е форма нито де юре нито де факто.

153

Анонимен

преди 1 година

Различията с Герб и ПП са цивилизационни. Ние не искаме да се дава военна помощ на украйна под никаква форма нито де юре нито де факто. Това е непреодолимо различие.

152

Анонимен

преди 1 година

Сегашното положение щеше да е китка на витка , ако нямахме *** руски петоколонник за президент! Но хак му е на плебса като не иска умен професор да управлява, а чорап със зелен цват!

151

Анонимен

преди 1 година

Много добра новина! Вмирисан*ият електорат на БСП, които и най-беден, най-силно ще усети липсата на редовен кабинет и бюджет! Краварка*та изпълнява успешно мисията по затриване на столетницата! 100 % БСП няма да влезе в следващия парламент, ще подсилят яко обратното на дълъг член!

150

Бг

преди 1 година

Браво ! Никаква подкрепа за дже-ндър-ите, войнофилите и мафиотите !

149

Герб имат чекмеджета

преди 1 година

Корни ще спаси България без да осъзнава това. Борисов е в изолация. Корабът потъва - мишките бягат. Желаем поредният провал на мут-рата.

148

Анонимен

преди 1 година

Крадливото сеуенче Курнелка още ли вярва, че тя и партийката й са някакъв фактор? Да си взимат кравата Мутрафонка и да си бегат при дядя ***.

147

Мария

преди 1 година

Корнело,е нали България има спешна нужда от правителство,нали много си загрижена за народа?!По- важно е да гледате сеири Не ви е срам безсрамници Забрави как се мазнехте на ПП - тата и Д Б - то,бяхте станали по- ниски от тревата, и какво?! Нищо А сега пак започна да се мислиш за ,,голямата " работа Е не си!

146

Анонимен

преди 1 година

Ако не друго, то поне прави чест на Копейкин,че е единственият твърдолинен в смрад която вини отвсякъде,дали е прав или не,дали е твърде краен или,не коментирам,ама на всичката тая отврааат на която сме свидетели,той поне се държи като мъж!

145

Анонимен

преди 1 година

Смисълът в изборите е промяната на международното положение. Преди година в нашия град на 9-ти май сложиха на Руския паметник много венци и цветя, много скоро някой (страхлив властимащ) ги махна, Тази година пак сложиха венци и цветя, но НЕ са махнати. Т.е. властимащият е започнал да вдява. Наближават огромни проблеми с долара. В Б-я медиите пак се скатават и не пишат достатъчно, какво ще става с финансите, трябва да се мисли НЕ от палячовци.

144

Анонимен

преди 1 година

Тая партия вече няма дума в България. Герб и ПП да вземат отговорни решения и да попсват да работят. Има мн работа да се върши.

143

Анонимен

преди 1 година

Точно така!

142

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

ГЕРБ в полуразпад, скоро идва пълния разпад

141

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Браво на Нинова, сега Габриелката няма да е премиерка, еврокомисарка и ще и се наложи да е магистралка:)))).Направо да казва тарифата:)))).

140

Пян_Гъ

преди 1 година

Абе вие хубаво ще идете на избори, но ПП/ДБ са в низходящ тренд, а другите, като изключим ГЕРБ и ДПС, НАМАТ ПАРИ! Познати от първия път какво ще стане!

139

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на БСП е годините на електоратът им, не могат да привлечат млади, а старите намаляват с всеки следващ избор

138

Анонимен

преди 1 година

ПП-та няма да се съгласят, особено сега след днешната драма с Гешо, отиваме на избори

137

Анонимен

преди 1 година

ПП-тата утре ще полегнат,натиска е твърде голям за да продължават да се правят на интересни,виж сагата с плешливият ениичар Гешев ще продължи малко по дълго,но в крайна сметка главата му ще бъде взета, въпрос на един месец!

136

до к.123

преди 1 година

Нинова може вече на 90% да се смята за ликвидатор на БСП. Време е тази партия да падне на изборите под 4% и стрина Корни да изнесе креслото си от Позитано 20. Това вече не е партия, а личната каста на К.Н. Да се измитат с лидерката си!

135

Анонимен

преди 1 година

Тая чоффка изяснили си най накрая какво иска?Това да доведеш партията си от втора политическа сила,до формация която ще се бори за евентуално влизане в парламента при едни следващи избори,няма аналог в Европа!