339

бай онзи

преди 1 година

Колкото спаси Бахмут(който вече е Артьомовск),толкова ще спаси и Киев!

338

Бай уйй

преди 1 година

И какво точно ще спасява в Артъомовск този герой

337

Бахмут

преди 1 година

От вчера е Артемовск. Търсете ново име за Украйна. Киев може и да остане, за спомен, за доброто старо минало!

336

Анонимен

преди 1 година

До Историк-Измислената нация и държава ФАЩ се пръкна преди 250 г и след 1945 г. досега е разпалила 55 войни и всичките на далечни места където нямат никаква работа!!!Просто без техния ВПК и арабския петрол,който заграбиха от Либия и Ирак отиват в забвение!!!Те ТРЯБВА да водят непрекъснато войни за да подържат вече почти разпадналата се на отделни щати "държава"!!!Русия през това време не е нападнала нито една държава!!!

335

Роко

преди 1 година

Ще споделя една идея с червените мерудия.Защо например германия не заграби австрия, нищо че австрия е основана преди германия.Както украйна е основана доста преди московията.Русофилите дали ще одобрят идеята ми

334

Роко

преди 1 година

Ето един фасулски въпрос към червените бактерии.Знае ли някой че омразния враг на руснаците сащ на три пъти ги спасява от кома.А има толкова много информация по тези факти.

333

Gog

преди 1 година

Пасквил

332

Роко

преди 1 година

През 2014г имаше резолюция на оон в крим да влязът сини каски и разследващи органи да установят на место какво точно се случва там.И русия наложи вето.Защо го направи може да се досети и един средно интелигентен шаран, но не и червен русофил..

331

Радон Керанов

преди 1 година

Мъжете от Трета щурмова бригада са всъщност ветераните от полка Азов! Полкът беше попълнен и преобразуван в бригада! Присъствието на тези закоравели в битки бойци обяснява много за провалите на руската армия в Бахмут! Още в Мариупол руснаците се опариха жестоко от азовците!

330

Сашо

преди 1 година

Само не разбрах тази статия на какъв език е написана.

329

Kresi

преди 1 година

Най ми е интересно как руските разбойници се представят за жертви.Нали ако западняците мислеха да нападат русия щяха ли да пуснат толкова фирми да вдигнат стандарта на ***.И щяха така да въоръжават украинците че *** нямаше да припарят до границите.Ами през соца защо почти всички страни въстанаха срещу червената империя и само ние не.И тогава пак американците виновни.Значи никой няма право да се бунтува срещу червената чума.Всеки може да провери как ссср изнасяше комунистически революции

328

Тито13

преди 1 година

Сбогом руски фашисти, краят се вижда, скоро ще сте под земята!

327

Тон

преди 1 година

Сега като разбрах ,че този генерал направо ми олекна!

326

Анонимен

преди 1 година

Руснаците към момента по мнението на западни специалисти в Бахмут са нанесли такива щети на укрите, че те са невъзстановими.

325

Анонимен

преди 1 година

От САЩ оръжията /повечето от сателитите полубезплатно/ от украинския народ жертвите...

324

Ванга

преди 1 година

Ке потъне пРосийката

323

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Слава на САЩ.Могс и нашата армия ще отиде на фронта?

322

Анонимен

преди 1 година

Надарен, дискретен и нежен. Утешавам разбити русофилски сърца!

321

Историк

преди 1 година

Руската Федерастия се пръкна преди 32 години през 1991 година.Оттогава това й е шестата война.

320

антицензура

преди 1 година

Според руския министър на отбраната Сергей Шойгу само през април украинската армия е загубила повече от 15 000 военнослужещи в зоната на специалната операция.