18

няма значение

преди 11 месеца

В кой свят, в третия ли?

17

Анонимен

преди 1 година

До 16 "Сеърталището на комунистите и в днешно време ..." - ц. Не в днешно - ВИНАГИ е било свърталище на безродните и продажни български интелектуалци... които на 14.12.1989та помогнаха за подмяната в сДС.

16

Анонимен

преди 1 година

Турция има 9 университета по-напред...

15

Анонимен

преди 1 година

Да Да

14

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Свърталището на комунистите и в днешно време на доносниците и занимаващи се с подкупи и измами . Гордейте се с това още... Продължавайте в същия дух и ще ви гледам саира .

13

Анонимен

преди 1 година

На посочената в статията класация и позиция на СУ-София,България /952/е North Dakota State University- USA?!Проверих внимателно 2 пъти цялата класация от началото до 2000-та позиция-няма го нашето СУ,по-назад-не търсих.

12

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Британски учЕн, я виж какъв е процентът на успеваемост в тези университети :) Самият факт, че са били приети е достатъчен! Не е задължитено да са го завършили. Това са гении! В БГ ..... колко такива има, а? Такива, които имат твоето мислене дори не могат да стигнат до кандидатстване в подобни..... камоли да влезете! Започнете да мислите с тези кратуни! Не са ви дадени само за да балансирате!

11

Хм

преди 1 година

Чувах за топ 500, но за топ 1000 не бях до сега

10

Наско ментата

преди 1 година

Друго си е да си завършил рабфаг в Харвард,я министър председател,я министър,пък пък баджанак може да станеш.

9

Британски учЕн

преди 1 година

Няма значение какво учите, и Стив Джобс и Марк Зукерберг са напуснали елитни университети за да си развият идеята до печеливш продукт.

8

Анонимен

преди 1 година

Нищо особено.

7

Към номер 5

преди 1 година

СУ е класи над ТУ.Примерно от ФМИ всички фирми от ИТ сектора търсят и наемат студенти още от втори курс.Доста студенти в 4 курс взимат заплати над пет хиляди лева.А това е предпоставка,че има качествени деца точно тук.Медицинските университети едва ли могат да достигнат това ниво още като студенти.Там доста по-късно се случват подобни нива.А другите университети за мен около 80% са за закриване.Там просто всички са на хранилка.Без никакво качество на образование.Бълват просто дипломи.

6

Анонимен

преди 1 година

"Гешев и Тулупа там ли са завършили?" - Завършили са школата на МВР, където завършват всички полицаи и пожарникари в България. Гешев няма юридическо образование, нищо че го сложиха да е шеф на всички прокурори в България.

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото реклама да правите, ни завършилите СУ си знаем, че са в последните 5% на всички университети, а не в първите.

4

Анонимен

преди 1 година

Гешев и Тулупа там ли са завършили?

3

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Първо: Алма Матер не е за всички! Сменете я тази плоча и научете смисъла на този израз! Второ :) 952 място е срамно за най-добрият ни(уж) университет! Дано се осъзнаете. А за коментиращите: България НИКОГА не е била 5 :) по образование! НИКОГА! Онова, с което ви промиваха мозъците си беше чиста пропаганда :) Няма начин да се сравнявате с Харвард, Кеймбридж, Оксфорд, MIT и подобни! Не мога да си представя, че за 33 години не ви се оправиха изкривените мозъци!

2

Глупости! N1 е!

преди 1 година

Хайде посмалете. Има си престижни класации и там сме най-отзад на опашката :-)

1

Анонимен

преди 1 година

По бай Тошово време бяхме 5-ти в света бе сеяндурски тарикати!