35

край

преди 1 седмица

Раждайте без брак и сложете край на религията и съда, които ви съсипват. Никой не може да ви каже кой да обичате и от кой да родите. Адвокатите забогатяват от бракоразводни дела...Не е нужен подпис пред непознат, за да правиш секс и деца. Тялото си е твое...

34

Озъбен

преди 1 година

Е, и?! Не са ли хора извънбрачните деца!? Щото, при комунизма бяха дамгосани за цял живот...

33

Ами!

преди 1 година

Те правят сватби и създават семейства според техните си племенни обичаи. Не подписват граждански брак, за да получават повече пари наготово като помощи, както и други бонуси като самотни майки.

32

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Родителките гласували ли са ердганьо или още нямат 18 години ?.!.

31

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от четиричленно семейство , съм самотна майка ,мъж ми безработен от 20 години .Немами пари ,съм такова за здравето неусигурена.

30

на 100 %

преди 1 година

ами извънбрачни ше се водят , целта е да взимат помощи , иначе си живеят заедно . това тия дето им отпускат помощи да не би да не го знаят :)

29

Анонимен

преди 1 година

Над 70% от родените през 2022г деца в област Сливен са ......Шведчета с типични за северната нация блед вид, леко анемични. Важното е че посещават редовно училище, загрижени са за разделното събиране на отпадъците рециклират, както и сменят собствеността на вещи никому нужни. Тая утопия съществува изолирано и се самоподдържа до напълване на % до 100. Новите войводи

28

Анонимен

преди 1 година

Като спрете да им раздавате пари, защото са "самотни" майки ще започнат да се женят. Те и сега всъщност се женят, но по техните правила, а за пред социалните са самотни майки ...

27

Анонимен

преди 1 година

Като изключим особеностите на етноса , мъж и жена които се обичат и усещат че са един за друг съвсем естествено е да искат да сключат граждански брак . Другото е .... поне единият е много наивен

26

Анонимен

преди 1 година

Не се казва извънбрачни а Непорочно заченати!!!

25

Rundo

преди 1 година

И аз нямам брак с жената и моите деца се водят извънбрачни. Не виждам проблем в това,иначе да бяхме се оженили. Не съм го правил заради помощи и разни други социални придобивки. Просто нямаме брак,защото не сме преценили за нужно да имаме такъв.

24

Анонимен

преди 1 година

Две майки на 14 години и една на 35 години средно 21 години

23

Анонимен

преди 1 година

Един град да се развива добре демографски, и айде нпо-тата на депопулаторите се активизират , смрт на системата !

22

Анонимен

преди 1 година

Вместо ромката да си иска пари от Хасан и родата му тя иска от държавата всички нас.

21

Анонимен

преди 1 година

Те си имат брак по ромските културни особености, пред мешерето са съпрузи, а пред ддържавата неженени. Отделно някои ромски барони имат по няколко булки.

20

Анонимен

преди 1 година

Медиатори им казват да са самотни майки за да точат повече детски от държавата. Създават 10 такива неграмотни, които започват да раздат и заплождат за още помощи. Не зная колко още ще издържи бюджетът на държавата.

19

Анонимен

преди 1 година

Брака струва 100лв. Отивате, тествате се и подписвате. Не ви трябва сватба! Но бракът е важен! За питащите какъв е смисълът от брака - семейство. 99% от институциите искат брачен статус. Искаш ипотека и не изкарваш 4000-5000лв заплата, но си женен/омъжена - може. Иначе не става. Искаш да напуснеш страната с детето, ако не сте женени трябва нотариално. В Болница си и някой трябва да подпише дали да ти спасят живота с рискова операция, викнете мама от Добрич, тая кифла не му е никва! Затова ви е!

18

Анонимен

преди 1 година

Те много добре знаят предимствата и улесненията за самотните майки и за децата на самотните майки.

17

Анонимен

преди 1 година

И вероятно същия процент деца са от квартал "Надежда" /махалата с ***/ и са родени от майки на 12-15годишна възраст.

16

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е бащата да припознае детето.