13

Анонимен

преди 1 година

Съвет:Омбудсмана трябва да"атакува"законите а не последствиятаТова е негов прерогатив,а не пожелание на политици,Йористи и юристиЗатова да се"взема в ръце"и да"атакува" всяка несправедливост сътворена в закон от"йористите"и в НС . Конституцията е основния закон и други закони,наредби и т.н.не може да са в противоречие с неяВсички са длъжни да се съобразяват с нея и стриктно да се спазваА не,като врата насред полето, да се заобикаля с трикове от хитреци,па били те и с дипломи на(йо)юристи

12

Анонимен

преди 1 година

Никой няма право да поставя, каквото и да е в част.собственост на гражданина без негово съгласие . Дори това да е електронен измерител,камера и др.устройство ако гражданина не е пожелал услугата,защото уреда вече е чужда собственост.Дори гражданина да е пожелал услуга,уреда,чрез който се измерва тя,се трансформира в сума по цена.Т.е.гражданина е КЛИЕНТпо ЗЗД а не по ЗУЕС.Затова уреда трябва да е извън част.собственостпонеже тя е непрекосновена по Конституция.Уреда трябва да е извън част.собст.

11

Анонимен

преди 1 година

Омбудсмана трябва да"атакува"не последствията а причините за тези"аномалий"т.е.законите сътворени от"Йористите"(клонинги на юристите)Пример:ЗУЕС,е точно това.Този закон има за цел, да въостанови социализ(ъ)*** разбирай,цоцането завинаги.Неговата скрита цел е да подчини гражданина на колектива и нарушава основното човешко право на избор.А и дава възможност на "колектива"да лиши гражданина от неговата собственост чрез ЧСИ пряко Конституцията в която пише, че Част.Собственост е неприкосновена.

10

Анонимен

преди 1 година

поредното изтръскване джоба на потребителите, що не си ги сменят за тяхна сметка , всичко на гърба на потребителите и то непоискано

9

Ха ха ха

преди 1 година

Сложихме такива преди няколко години. Зимно време се случва поне по няколко пъти по телефоните ни да звънят хора от "Техем" с молба да видим какво показват топломерите ни и да им го продиктуваме за да не се разкарват в студа, за да отчитат.

8

Анонимен

преди 1 година

От камината по убаво нема.

7

Анонимен

преди 1 година

Моите радиатори заедно с топломерите ги пратих на вторични. Връщат ме във времето на прадедите ми. Те са греели децата си с дърва и въглища. Но по тяхно време кубик дърва е струвал 5 лева а тон въглища 12 лева. В днешно време немога да си позволя дърва и въглища с оглед високите цени но мога да си позволя по модерно гориво нарязани гуми. С едно парче гума десет на десет снтиметра на печката кюнците зачервяват. Топлината от живият огън ноже да се сравни хладката водичка която ми пускаха.

6

Читател

преди 1 година

а ако си сложа едно вентилаторче от бракуван компютър цяла зима да духа студено на умния уред с дистанционно отчитане к'во ли ще стане?!

5

В.

преди 1 година

Уважаема госпожа Ковачева, задължете всички по веригата да приемат взаимозаменяемост на уредите от различните доставчици.

4

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте топлинните счетоводители, топлофикация да си върши работата, а не да се плаща на още безброй ненужни службички.

3

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа са тези уреди. От 3-4 години радиаторите не са пускани и няма никаква консумация, има и уреди за дистанционно отчитане, но гадовете продължават да начисляват около 90-100 лв., и някога като засекат всички ти пращат, че имаш да получаваш 15 лв. и това при нулева консумация, а тази година и доста топла зима. Лъжат и крадат на поразия.

2

Германов

преди 1 година

Полицаи убиват Българи за забавление и Омбудсман Ковачева не реагира! Германов

1

Анонимен

преди 1 година

Я се разкарайте с тия умни уреди. Ако някой хакне устройствата и промени стойностите кой ще е отговорен?