26

Факт

преди 1 година

Последните три години съм купил един панталон, един анцуг и едни дънки. Един пуловер, няколко слипа, тениски, чорапи, два чифта маратонки, два чифта гумени ***. Това е... Вече се насочвам към шивашки цехове за дрехи. Поръчвам си само по мой размер и то от най-евтините.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе,вие от възраждане ,защо коментирате,като нищо не разбирате?Но все пак ,малко сте останали ,много често умирате.

24

Анонимен

преди 1 година

До защо - а това защо "Стоки с лого на защитени марки иззеха униформени полицаи от Районното управление в Димитровград " новинка от днес. Понеже на Димитровградския пазар здраво се подбива бизнеса на Найк.

23

защо

преди 1 година

А защо годни за носене дрехи, не се дават на бедните, или хора в нужда? Защо трябва да унищожаваш годни за употреба дрехи, само защото не са продадени?!

22

Анонимен

преди 1 година

И на тая статия отгоре, всеки ден пишат какви камиони с дрехи са спрели на границата, щото били с "имитиращи марки"... И всичко това се унищожава, понеже Пурко ще вземе да си купи ханцуг адибас от пазара в Димитровград и да ощети АДИДАС. Всичко е лъжа, лицемерие, абсурд

21

AGENDA2030 Е РОБСТВО

преди 1 година

Има го планът! Търсете, четете! И ще ви стане много лесно да разпознавате по коя адженда полека се придвижва манипулацията! "ПЛАНЪТ" е до 2030 да има годишен лимит за правото да си купуваш дрехи! До 7 броя годишно! НАПИСАЛИ СА ГО! И естествено, ще се контролира посредством "дигиталните валути", които позволяват да се присвояват и отнемат функции на парите ви! Иначе казано, дигитални купони за робите!

20

А за

преди 1 година

Храната кога ще има такъв закон или на веригите не им харесва. Иначе сменяме телефони и компютри на 2или 3 години ,хладилници на 5 ,и в Европа коли на по 10 12.иначе реват на умряло как да пазим природата и да си слагаме соларни панели по покривите.Зелената идея е абсолютно лицемерие.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Какво местно производство? Тук се шият дрехи само за чужди брандове много отдавна.

18

SS

преди 1 година

Светва ли ви лампата,че идва невиждана криза ?

17

До 15

преди 1 година

Става въпрос за напълно годни за носене, но непродадени дрехи. Било то заради високата им цена, или пък заради размера им.

16

До14

преди 1 година

Не си прав, ей парадите са разрешени.

15

Анонимен

преди 1 година

Aми направете пунктове където да се предават негодните за носене дрехи! Същите могат да се използват и от шивачи, за създаване/преправяне на дрехи, и чак накрая да се използват за изходна суровина за тъкани. Има много документални филми, например как в Италия модните брандове я преработват и създават прежда за нови дрехи.

14

Анонимен

преди 1 година

следва да ви наложат да копувате всичко което не е продадено и просто 1984 пасти да яде. ЕС е новия четвърти райх, ФАКТ! само забрани, такси и подобни, да сте чули за нещо което разрешават? няма и да чуете.

13

БАНко

преди 1 година

ИКОНОМИЯТА Е ГОЛЯМАТА МИЗЕРИЯ - НАЛАЗВА И СКАПАНАТА ЕВРОПА НА УРСЪСЕЛ !!!!

12

Анонимен

преди 1 година

ТОВА САМО ПОКАЗВА НЕИСТОВИЯТ СТРЕМЕЖ НА КАПИТАЛА ЗА ПЕЧАЛБА - ДА СЕ УНИЩОЖАВАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ДРЕХИ, НЕ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ПОЯВАТА ИМ НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР, А ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НЕ НОСЯТ ПЕЧАЛБА НА КАПИТАЛА. 6 МИЛИОНА ТОНА ДРЕХИ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА 12 КГ НА ВСЕКИ ЧОВЕК ОТ ЕС. САМИ ОЦЕНЕТЕ КОЛКО ДРЕХИ СА ТОВА ГОДИШНО. НАПРИМЕР ИМАТЕ ЛИ В ГАРДЕРОБА СИ 60 КГ ДРЕХИ И МОЖЕТЕ ЛИ ДА ИЗХВЪРЛЯТЕ ПО 12 КГ ДРЕХИ ГОДИШНО, ЧЕ ДА ГИ ЗАМЕНЯТЕ С НОВИ. А ИМАТЕ ЛИ БЮДЖЕТ ЗА ТОВА?!!...

11

Анонимен

преди 1 година

Същото важи и за хранителните стоки във големите вериги, където цените са ужасно високи, а после изхвърлят стоките.!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Хвърлят храни, дрехи готови заобличане, автомобили, електроуреди - произвеждат и пазаруват в неусвес и после хвърлят. А накрая точно ще ми приказват за "зелени" политики! Зелени им мозъците кр аварски! Тая ко ч ина ЕС трябва да се закрие вече официално. Понеже неофициално е вече труп.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Големите вериги задушават местното производство.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5. Икономиката според новите икономисти трябва да има непрекъснат ръст. Тка че ще произвеждат и изхвърлят по тъмна доба.

7

Анонимен

преди 1 година

Големите вериги вече не правят сериозни промоции. Я, да сложат по 50-60-70% отстъпки и да видят дали стоката ще залежава по складовете им!