288

До 304

преди 1 година

Появиха се и кадри,на които ясно се вижда,че украинското ПВО реално бачка.Руснаците вече нямат полезни ходове.Не че да ръсиш бомби и балистични ракети върху мирни хора е много голям ход,но москалите си мислеха,че е много умно.Не се усещат,но така още повече амбицират хората да ги мразят и да се бият.Обаче все пак за руснаци говорим.Мисленето и чувствата не са им силна страна.На тях им дай война,водка,кислеи краставици,квас и черен хляб.И една икона на бог Путин!

287

Анонимен

преди 1 година

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Китайски представител беше свидетел. ПУТИН ГО ДУХНА ЯКО !

286

Анонимен

преди 1 година

Преди 1877 Вълчан войвода, Златният бог на българите, притежател на стотици тонове злато и скъпоценности купи армия от руския император. Финландски, украински, румънски войници и български опълченци на първа линия. Руски войници на втора линия. Български хайдути разузнавачи. Български чорбаджии снабдители.

285

Анонимен

преди 1 година

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.

284

Веселяк

преди 1 година

Контраофанзивата започна,ама още не е свършила. Който се смее последен, си закача знамето в Бахмут.:) А кравар е,на баща ти сина. Пардон,колхозник

283

Анонимен

преди 1 година

Алоооуууу, кравари у форума, какво стана с великата укренска контраофанзива? Кажете бе, овцееее скапанииии? Мухахахааха...

282

Анонимен

преди 1 година

4тръ

281

Васил

преди 1 година

Моля ви, вижте миналогодишния парад! Имаше един единствен танк Т-14 Армата и той угасна и го теглиха с Т-34. Този клип обиколи света.

280

Анонимен

преди 1 година

"Парадът все още беше ограден от националисти" - Ама в БГ били патреоти ...

279

Веселяк

преди 1 година

Да не излезе,че ще гърмят още в силозите или на тяхна територия? Като вземем факта,как беше лъган за боеспособността на самая бегучая,дали Вовочка се доверява на ракетчиците си? :)

278

Веселяк

преди 1 година

Русия единствената ядрена страна ли е?Че даже Китай ги предупреди да не си помислят да посягат към червеното копче. И,между другото, тези ракети изискват поддръжка и своевременна замяна на зарядите. Как мислите,дали в Путинова Русия са го правили?

277

АНГЕЛ

преди 1 година

Евро-толерастите да стискат палци Русия да успее да устои на военния бюджет на НАТО,20 пъти по голям от Руския и който се излива в Украйна ,че закъсали го с боеприпаси Русия ще извади Ядрените ракети и със САЩ е свършено !!

276

хитро

преди 1 година

Украинците струпват големи количесдтва тоалетни чинии и перални в опредилени райони и да примамят руснаците ио след това ги обстрелват затова путлеристите дава много фира

275

Мен

преди 1 година

Боже, Боже, пак някой пишман журналист е смукал глупости от пръстите си. На ядрена държава - танковете са седнали да броят :)))

274

ЧВК

преди 1 година

В чм разница между Гитлером и Путиным ? Гитлер не называл евреев братским народом.

273

Статистик

преди 1 година

Добре де, разбрахме, че от 200000 руска армия са убити 300000. Военна техника и ракети - йок. Хайде сега дайте и загубите на бандурите, що ги криете? При 600000 войска през март 2022 и шест мобилизации не могат да съберат 60-70 хиляди за контраофанзивата! А колко бандерска техника е дала фира, май само берачите на джилязу знаят!

272

Анонимен

преди 1 година

ВАРВАРСКАТА АГОНИЯ НА ФАШИСТКА РУСИЯ СЕ СЪСТОИ В ТОВА ДА МЯТА РАКЕТИ ПО ЖИЛИЩНИ СГРАДИ. В ТОВА Е ЦЯЛАТА СИЛА НА ТАЗИ ПРОКЛЕТА ,БЛАТНА ТЕРИТОРИЯ И НЕЙНИЯТ РЕПТИЛСКИ ФЮРЕР

271

Българин

преди 1 година

Много неуспешни военни опита имат САЩ с много по-слаби от Украйна държави. Нахлуването в Украйна ясно показва пълно отлепяне от реалността. Грешка, която ще плащат от позицията на една голяма Северна Корея векове напред.

270

Българин

преди 1 година

Руснаците приключиха със статута си на световна сила. Станаха за смях, а украинците дори още не са запретнали ръкави. Никой никога повече няма да приеме насериозно руснаците. Край.

269

Ех мечти!

преди 1 година

До Дядката.....Хубаво е човек да помечтае, но все пак в живота трябва да си реалист.А досегашният развой на войната сочи, че Русия губи.Тя няма икономическа мощ да се противопостави на технологично превъзхождащия я Запад и освен пушечно месо не може да предложи нищо друго.Дори на нейна страна да се включи и Китай с доставка на военна техника, пак няма да успее, защото няма подготвени военни за боравене с тази техника.Русия заложи всичко на една карта и загуби!