15

Анонимен

преди 1 година

Кокво стана с изнесената от президентството квалифицирана информация към трета страна? В случая, Русия. Ами тази, която изнесе Лена Бориславова към руския агент Атанас Чобанов? Ами незаконното назначение на Кирил Петков, който излъга в декларацията за гражданство? Ами делото Бобокови? Подновените лични документи на Цветан Василев? Ами, незаконния арест на Борисов? Всичко е спряно от главна прокуратура. Защо?Сега може да го направи. Има една седмица.

14

:)

преди 1 година

Невероятна комедия :) Всички, които ни натрапиха милиционера и ни убеждаваха колко е върхът, сега ще го плюят безпощадно.

13

Опппааа

преди 1 година

Ако Главния прокурор проговори държавата със сигурност ще се разпадне. Не вярвам,че ще разказва ,по скоро им показа, че са неспособни извън закона да го сменянят. Всяка жаба трябва да си знае гьола,това му е посланинето. Ама пуста лакомия .............. и баница. В Русия просто им се случва на такива като него нещо, я падат от стълби или балкон ,я са пили нещо отровно. Борбата е безмилостно жестока!

12

Наблюдател

преди 1 година

Моралните качества на някои помазаници от ВСС е много съмнителна.На този и на Й.Стоев - също.Вероятно Сарафов ще изгори в тази компроматна битка като факел.

11

Анонимен

преди 1 година

Стреляй Гешев,един път се живее. Поне ще останеш в историята,разкажи им играта.Не те харесвам ,но бъди мъж.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на мястото на Гешев ,вадя всичко с което разполагам за вмирисаните политици.Ще светнат до един като крушки.

9

Анонимен

преди 1 година

Той вече реагира, ако не сте забелязали или се правите на глухи и слепи. Последната му реакция беше, че заяви, че не подава оставка.Хайде, чакаме ви, вашето мешаре е на ход.

8

Анонимен

преди 1 година

За много неща имат да съжаляват прокурорите в България. Изпълнявали са много поръчки, правили са много грешки и компромиси, бездействали са... Съжаляват, или, не, така са се захабили и ерозирали правосъдието в България. България не е правова страна, затова я осъждат често в Страсбург, в Съда по правата на човека. Политиците им "съперничат" със своите престъпления към държавата и гражданите. И сега, правят пазарлъци, вместо да се обединят. Така че, в България има проблем. Много голям.

7

Анонимен

преди 1 година

Като първо, има законното право да уволни Сарафов. След това, да отправи обвиненията, които не отправи, към президента, за изнесената към чужда страна, секретна информация, към Кирил Петков, за лъжата в декларацията за гражданство и незаконния арест, към Лена Бориславова, за изнесената квалифицирана информация към руския агент Атанас Чобанов. Кокто и да поиска имутитета на европейската депутата Елена Йончева, за пране на пари с офшорка ..

6

Анонимен

преди 1 година

И тоя е един от наведените слуги на тиквата които "мислят" и говорят каквото им наредят.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо разпърдяхатиквите? Така добре си работеха тиквата и дилянчето смеевски крадяха,а гешефтарника оправяше нещата. Куп неща усвоиха и една банка разграбиха. Сега изведнъж караници.

4

Анонимен

преди 1 година

Какво има да реагирва?? Да си подава оставката и толкоз! А ти Магдалинчев постоянно му се слагаш и гледаш да замажеш работата..

3

Анонимен

преди 1 година

Ей това нepвокопcкото комyне и внук на баба Магда и баба Линче от ceлата третира законодателствотоБеГе !

2

данчо

преди 1 година

Магдалинчев да каже защо престъпници като Борисов,Горанов и т.н.са все още на свобода?Това прокуратура ли е или прикриватура?

1

Гешев подаде оставка

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев обяви днес, че подава оставка, след което демонстративно я скъса и обяви, че не го е страх. Това той направи в Съдебната палата на специален брифиг, след което каза, че ще поиска оставката на Сарафов и заяви, че ако до утре не си я подаде, ще внесе във ВСС искане за отстраняването му.Фрог нюз