13

Анонимен

преди 1 година

"Е и къде са медалите на каратето? Нещо не се виждат" ---- Медали в карате има толкова много, че да те затрупат цялата както стоиш права. Само един Валери Димитров има 22 златни медала от Европейски първенства и три златни от световни.

12

Една

преди 1 година

Е и къде са медалите на каратето? Нещо не се виждат. Прекалено високи искания за скромни възможности.

11

Анонимен

преди 1 година

Абе по-скоро танцът на пилон може да стане олимпийски спорт, отколкото каратето.

10

Пияния помак

преди 1 година

Пиенето кога ще е олимпийски спорт? Аз мога 24 часа да изкарам на маса, без проблем.

9

Анонимен

преди 1 година

До VladTepes Къде сравняваш каратето с балконинг ве изумен да не кажа какъв :))) Каратето си е брутален кървав спорт, ако може да се нарече спорт разбира се :))) Марко Марков отнесе главата на един поляк в спортната зала във Варна, ония не стана повече, умря си поляка, та кажи за балконинга пак :)))

8

Хубаво искат!

преди 1 година

Но и да не стане отново олимпийски спорт - НЕ СЕ отказвай, момиче! Има и световни първенства, туй-онуй! Да си ПЪРВА в света никак не е малко!!! Дръж това ниво! )))

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

На всеки който е написал, че това са стойностни хора е натрескан хиляда пъти червеният бутон. Кое за вас е стойностно. Единствено програмирането ли? Че в една статия беше писано, че ние да им работим за пенсиите. Истинските и стойностни програмисти, каквито познавам не се фукат по форумите, не обиждат и унижават хората, не странят от другите, защото живеели еди си къде си. Най важното, не квалифицират никому образованието на ниско и високо.

6

VladTepes

преди 1 година

Трябва и да се разработи официален регламент за състезания по балконинг, да се провежда Европейско и Световно първенство и балконингът да стане олимпийски спорт.

5

Анонимен

преди 1 година

До PP Европейска шампионка по карате е, иначе да, не хареса малкото на ръст момченце, ако за този медал говориш :)))

4

PP

преди 1 година

Онази Айлина от ергена спечели ли медал?

3

Анонимен

преди 1 година

Ивет е много стойносна българка, за Айлин ли ми натряскахте минусчета, щото е полу-туркиня......хахахахаха :))) Каратето според мен като практикуваш от 7 годишен е един вид възпитание, но явно тука не го разбирате това нещо :)

2

Един с Една

преди 1 година

Аз искам дисциплина Джобен Тенис !

1

Анонимен

преди 1 година

Ивет е страхотна, Айлин също, въпреки че не вервах толкова женствена жена да е европейска по карате :)))