65

Анонимен

преди 1 година

Внушената й глупост да иска оставка на главен прокурор е довела до нейното уволнение, тъй като все пак има някакви правила за еврокомисарите.Сиреч, ако всеки еврокомисар тръгне да изпълнява криминални поръчки, както направи Габриел - то къде ще му излезе краят, нали.

64

БЕН

преди 1 година

БСП на следващите избои ще имат 3.7%.

63

НОСТРАДАМУС

преди 1 година

Високото его на мижави партии ще допинесе до нови избори при които герб ще имат висок приоритет.

62

акуд

преди 1 година

без оръжие за украйна и 4,5% дефицит нонова очевадно работи за кремъл. но пък докато беше в управлението налапа милиони комисионни от износ на оръжие за украйна

61

Анонимен

преди 1 година

Нинова не трябва да подкрепя герб, за да не започнат да изнасят оръжия за Украйна, да не ни вкарат в еврозоната и шенген, както и да не въведат истанбулската конвенция и джен-ър идеологията.

60

Анонимен

преди 1 година

Депутатката от Върховната рада на Украйна Нина Южанина е изчислила, че от февруари 2022 г. Украйна е загубила 30% от трудоспособното си население. Това ли искат партийкните лидери от СДС, ДБ, ГЕРБ, ПП, ДПС. поощрявайки украинския режим?

59

Анонимен

преди 1 година

БСП в никакъв случай не трябва да се вклюват или да подкрепят по какъвто и да е начин правителство, което поддържа иизбиването на мирно население. Вчера по руския канал Планета даваха кадри от 2014 г в Мариупол на 9-ти май как украинските фашисти с тежки бпйни машини и с автоматично оръжие стрелят по мирното население, което полага цвета и почита паменнта на загоналите през Великата отечествена война. Има кадри и от палежи на сгради. 90-годишни хора казват, че даже немците не састреляли така.

58

158

преди 1 година

Разумно!

57

Анонимен

преди 1 година

другарката да отива в кремъл и да риве за мир!!! А сега трябва да помагаме на Украйна, за да пазим България!

56

Анонимен

преди 1 година

Тц, 4.5 бюджетен дефицит е малко! Да го направим поне 9 процента да има за 13 и 14-та пенсия за електората.

55

Паню Баирски

преди 1 година

Мисирка.

54

Анонимен

преди 1 година

вси4ки изражденци без добавки

53

до asd

преди 1 година

Още ли има такива екземпляри като тебе да сравняват ВСВ с "войната" в украйна?!?!?

52

Пак за герб

преди 1 година

Забележително е желание на ББ да се върне във властта. Кой уби дядо ти? Нали ти пречеха да станеш полицай червените и за това пожарникар... Много бързо забрави че си антикомунист и ще правиш коалиция с комунистите...

51

Анонимен

преди 1 година

Отделно, ако Украйна падне, логично е това да вдигне шанса Китай да нападне Тайван. А санкции срещу Китай, ще са пълен крах, инфлация от над 100-200% ще видим. Може и ЕС да се разпадне. Най-лошия сценарий. Та затова, за България е полезно Украйна да спечели. Не е нужно да вдигате врява, да се правите на морални/солидарни и прочие защото е едно лицемерие, когато никой не се интересуваше от Ирак/Либия/Сирия, както и мн. други места. Но е важно да подкрепим националния интерес.

50

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна загуби, не виждам как ще има стабилност. Първо е логично Молдова да го отнесе, не е в НАТО или ЕС. После отделно, ЕС/САЩ ще продължат да се опитват да освободят Украйна с партизански тактики, т.е няма да има мир и стабилност в региона. Замислете се и колко бежанци ще избягат от там, и ще дойдат в ЕС, както и при нас. Съвсем ще съсипе икономиката и ще източи социалния фонд. Отделно санкциите няма да паднат, така че няма евтина енергия и др.

49

Антинатовец

преди 1 година

Ако НС кажат на Корнелия да се обеси ще го стори ли? Ти лидер ли си или на петел долната джука? Казваш че нямаш покритие с ГЕРБ и толкоз оставаш твърда опозиция и им гледаш насирането от страни. Ето за това не гласувах за БСП а за Възраждане и толкоз . Коцето им гледа сеира и си чака реда да бъде първа сила след година две.

48

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Нинова стига да е говорила глупости, ако иска да няма оръжия за Украйна , да каже без износ но оръжия за Европейския съюз, защото каквото изнесем там отива директно в Украйна. Става вече смешна с изтърканата си фраза.

47

asd

преди 1 година

Нинова да каже през Втората световна колко оръжия, гориво и продоволствия е получил СССР от съюзниците си САЩ , Канада и Великобритания! И тогава ли е било наливане на масло в огъня? Само няколко числа ще кажа - 15 000 самолета! 10 000 танка, 2000 локомотива, при наличните тогава 93 боря в целия СССР. условията по "заем-наем" също са инересни и не се знаят от промитите русофилски мозъци. Ако нещо, което е дадено и е унищожени или изразходвано във войната не подлежи на връщане или плащане. Ко

46

КАКА КОРНИ ИМПЕКСОВА

преди 1 година

ЗА УКРАЙНА НИЩО, НО ЗА ПОЛША ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ?