17

Олигофрен

преди 5 месеца

Изчисли и чучелото да се маха

16

Да

преди 1 година

България дори през социализма не беше социална държава от класата на Испания, Италия, Гърция, Германия, Великобритания... Аз съм инвалид, но шофирам лек автомобил. Проблем е намирането на работа, защото повечето работодатели не искат инвалиди във фирмите си. Не е нормално да мога да работя на определени машини и работни места без никакви проблеми, но да не ме приемат. Там приемат нещастни ***.

15

Анонимен

преди 1 година

Все пак смисълът не е ли да се трупат пачки и да си гледаш кефа :)

14

Кенефа метев

преди 1 година

метев...***...аз ако те напипам,хем ще си инвалид,хем няма да доживееш до 60! За това смучи *** на борисОфф!

13

ГЕНОЦИД

преди 1 година

А ДАЛИ ИМА ИНВАЛИДИ С ЧУЖДА ПОМОЩ И ДА СА ДОЖИВЯЛИ НАД 70 ГОДИНИ? СЪМНЯВАМ СЕ.

12

Не е ли Позор

преди 1 година

Толкова струва една скромна закуска на Габриел Фон Хаджидимово в Брюксел.

11

Анонимен

преди 1 година

няма ги парите по сметките на инвалидите за този месец..а вие само се драчите по телевизиите в кое чекмедже колко да откраднете и в кой апарт.да заведете любовниците.

10

Анонимен

преди 1 година

недейте,не всички са измамници,има сакати,дементни хора,които са наистина болни и безпомощни,просто да не ви идва до главата,само памперсите да възрастен са по 100лв на месец.

9

Анонимен

преди 1 година

няма ги парите от социално подпомагане,днес е 15-о число,обикновено още на 11 заверяват сметките.до 123лв на сакатите ли опряхте?

8

Аз съм долният

преди 1 година

Цензурирахте думата Л.и.ла.ви

7

Не се наядоха

преди 1 година

Стига с тия пенсионери ! А за децата (българските) кога ще има нещо ? Защото в момента няма нищо ? Дори и смешните 40 лв детски...Държавата се грижи само за дърти и *** !

6

Анонимен

преди 1 година

пенсионери инвалиди - кои? онези които си платиха по 2000лв преди време и всичките ги изкараха инвалиди. А какво стана с онзи от Хасково на 40г дето пише че е сляп а той кола си кара и карти играе? Нещо тишина, ама нали са народни пари няма проблем а честните хора продължават да изнемогват.

5

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Продължавате да се подигравате и да стимулирате едни за сметка на други . Отлично е , че им увеличавате надбавките. По-лошото е за това , че не вземате мерки за фалшивите ТЕЛК решения и за даване на разрешение за пенсиониране на реални инвалиди или хора с онкологични операции , които са десетки хиляди и не са пълноценно работещи поради последиците от заболяванията им . Вследствие на това те се разболяват и от други болести и накрая следва тяхната смърт . Щом смятате това за нормално сте некадърн

4

до 2

преди 1 година

До Анонимен,допълвам,БЕЗБОЖНО много са,защо някой не даде 200 евро на пенсионерите в другите страни,но и 2 не им се подарява,а тук на тези дето съсипаха държавата и крадоха с г..за си ги обгрижваме косъм да не им падне от главата,нито умират,нито се разболяват от камък са и как иначе като цял живот не са работили от какво да се изхаби тоя организъм,арабските шейхове могат само да завиждат на бг пенсионер дето не си знае парите и имотите

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Хейтър ...

2

Анонимен

преди 1 година

Напротив много са !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Не са много, но пак е нещо.