22

Дядката

преди 1 година

Със скъсването на оставката която му беше поднесена , Гешев запрати Борисов в небитието!Да помислим !Гешев идва от САЩ , а от там дават препоръките , правосъдния министър , Крум Зарков , който може да се каже че не е симпатизант на Гешев, заяви че на страната на Гешев е Закона!Май Борисов хлътна в собствения си капан !

21

Анонимен

преди 1 година

Кой първи ще проговори и ще стане защитен свидетел?

20

Анонимен

преди 1 година

Дръж, Гешев, Боко за опашката! Разкрий му тайните и престъпленията. Стани защитен свидетел. Разкрий коя е Мата Хари. Имаш толкова много информация за Боко, която криеше години. Този неблагодарник те предаде подло. Всички те предадоха, само от добър приятел става добър предател. Ще искат да те вкарат в затвора, трябва да ги изпревариш и ти да ги вкараш в затвора.

19

Анонимен

преди 1 година

Айде, Матросовците защитаващи Каскета днес изскочиха от дупките си.. Явно досега се ослушваха някой да им спусне опорките и днес вече са подковани

18

Алооо заспалия Член

преди 1 година

В никоя цивилизована държава по света, главният прокурор Не се намесва и не изпраща неоторизирани хора на местопроизшествието, в което той е страна!!! Това е голямо нарушение и е недопустимо!!!

17

Анонимен

преди 1 година

и аз също, освен че заврения зет Пепеляшко продължава да е на свобода

16

Възмутен

преди 1 година

Боян Магдалинчев играе ролята "не чух, не видях, не разбрах". Ако той като член на Висшия съдебен съвет "не вижда с какво и как Иван Гешев уронва престижа на съдебната власт, то той не е годен за държавната длъжност, която заема!

15

Анонимен

преди 1 година

Матросов се хвърли с голи гърди на амбразурата.

14

Така е ..

преди 1 година

Искането на Гобриел за освобождаване на Гешев е капан, да се състави правителство. Вижда се от всички. А после ние много искахме , но ВСС не дава , а и Конституцията не позволява. И САЩ не са съгласни.Гешев е стожер на държавността по закон. Не е жълто паве за мятане.

13

Ученика

преди 1 година

Политическата класа вреди на развитието на Човечеството...

12

Анонимен

преди 1 година

Трябва тотално измитане на всичко. Такива като този и началниците им политици съсипаха държавата ни и ни карат да се срамуваме, че сме българи. Показаха, че нямат нито достойнство, нито срам нито капчица морал. Докога стадото ще търпи е ръпроса?

11

Анонимен

преди 1 година

Аа не е уронил престижа само дето си спретна атентатче да, го оставят на поста

10

Анонимен

преди 1 година

До хаха Щом крумчо може да е министър ....

9

Анонимен

преди 1 година

Гешев одавна е уронил престижа с потулване на далаверите и корупцията по високите етажи на властта,но не знам защо ти не го виждаш.А това "шефе",помниш ли?Стига сте се правили на умрели лисици.

8

Анонимен

преди 1 година

Правовата държава през 2023г. очевидно рухна точно за един час, щом един политик от прехода и придружените му могат да поискат и вземат оставката на главния прокурор на държавата.

7

Дедо

преди 1 година

Гешев урони престижа на прокуратурата,още когато си нахлупи смешния каскет. Това е достатъчна причина ,да бъде отстранен.

6

Анонимен

преди 1 година

Г-н Магдалинчев, вие не бяхте ли висш съдия преди да отидете във ВСС? Защо се месите в прокурорските работи? Разбираме, че вие,юристите, не можете да траете да не си дадете мнението навсякъде, дори и когато не ви питат. Това ви е професионален навик и порок.

5

Анонимен

преди 1 година

Той от както е прокурор мотиви не сме видяли, освен дето един в Белград и един в Дубай не го харесват. Питам се като бъде сменен какви ли зулуми ще се случат?

4

Майора

преди 1 година

Най добре разбират нещата тия които са вътре в средата! Но ввно има политически привкус , щом така са решили така да стане,още повече че има членове които да подчимени на Прокопиев и олигарсите! Тях ги интересува смо смяната на Гешев и поставяне подлушен главен прокурор , с това че съдиите пускат предсрочно убийци на свобода е без значение!

3

Анонимен

преди 1 година

Има очни ,унг..вътрешни ..психо доктори - кът "НЕ виждаш..НЕ чуваш..вътрешно ти е нещо"- ходи са прегледай ..завърти телефон питай шефовете - и влизай в час - щот всичките там сте да ва пратят при бай Ставри - да ви обясни