51

Анонимен

преди 1 година

Баси, и руснаците ли имат Пейтриът?

50

Анонимен

преди 1 година

приятелски огън майна

49

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата забеляза че Пригохин е безпорен авторитет и взе да му приписва какво ли не. Хайде осъзнайте се !

48

Анонимен

преди 1 година

Алекс ти все пишеш но не си много осведомен. Знаеш ли че има класация за употребата на алкохол и челните места се държат апример от Финландия и Великобритания. Русия е много по назад от фаворитките. Ами информирай се преди да правиш намеци. Пък иникому не е нужна твойта оценка за Пригожин.

47

Анонимен

преди 1 година

Мисля че приписват наПригожин неща които не е казал. Но дори и да е казал какво от това. Война е има жертви. Много лошо. Но това се знае. Съжалявам.

46

Алекс

преди 1 година

Напълно е възможно Пригожин да е прав.Алкохолът и празните крепостни кратуни водят до подобни резултати.

45

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам ли, че Пригожин дава интервюта пред Асошиейтед прес?

44

Бай Дрън

преди 1 година

Оф, писна ми да чета подобни смешни изявления от украинското командване. Били напредвали, а пък руснаците и те се опитвали да напредват. Да не стане така, че от тоя напредък изведнъж украинци и руснаци да се окажат гръб в гръб? Или журналистическите интерпретации са лоши или наистина Украйна не знае какво говори.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Западното разузнаване твърди за около 700 хиляди безвъзвратни загуби убити и ранени на Русия. По сметките на Украйна само убитите руснаци са 200 хиляди. Да не говорим за съотношението на загубите в жива сила което е 10:1 в полза на Украйна. За какви черни чували ми говориш като по поляните около Бахмут се търкалят хиляди изоставени руски трупове? Събитията от ВСВ когато ня един убит немец се падат 10 руснаци се повтарят.

42

Анонимен

преди 1 година

Тeлaтa нa 6oйци oт 14-тa 6pигaдa нa ВCY ca тaйнo пoгpe6aни kpaй Kиeв. Житeлитe нa Kyпянck, kъдeтo e 6aзиpaнa 14-тa 6pигaдa нa ВCy, мнoгokpaтнo ca зaявявaли, чe koлoни oт kaмиoни влизaт в гpaдa, paзтoвapвaт чepни чyвaли c тeлa в мecтнaтa мopгa, нo в гpaдa нe ce пpaвят пoгpe6eния. Пo-kъcнo ce okaзa, чe тeлaтa нa зaгинaлитe ca 6или oтkapaни oт Kyпянck в Kиeвcka o6лacт, kъдeтo тaйнo ca пoгpe6aни зaгинaлитe вoeнни. Kиeв вce oщe oтpичa oгpoмнитe зaгy6и в живa cилa, дokaтo 6poят нa гpo6ищaтa нa Нeзaлeжнaя нeпpekъcнaтo pacтe.

41

времето тече

преди 1 година

Очакват се още измислени новини за Пригожин - засичайте колко време ще им трябва тука да ги преведат от английски! :)

40

Г

преди 1 година

Военна компетентност и русия в едно изречение НЕ съществува! Залага се на количество жива сила и каквото стане..

39

Фейкомас

преди 1 година

Ройтерс,BBC ,CNN са гьобелсова пропаганда

38

Анонимен

преди 1 година

До 46 И за това ония обикаля света да изпроси нещо .

37

r3v0lv3r

преди 1 година

Не ни трябва Пригожин, за да се устетим какво е станало, мълчанието на Конашенко е достатъчно доказателство. ВСУ поздравяват руското ПВО за добре свършената работа.

36

Пригожин - не!

преди 1 година

Не е казвал такова нещо! :) Само че ако се огради с възможния обсег на укро ПВО-то веднага ще проличи откъде е дошла атаката. Каза също че това ме ну влиза в задълженията - а само Бахмут. А ТУКА измисляме новини.

35

Анонимен

преди 1 година

Лъжовно ли е заглавието? Пригожин, чиито сили се намират в битка за град Артьомовск, уточни, че не е "в течение" на ситуацията.

34

до 38 Империя на зл

преди 1 година

Кремълското ченге се е навряло в бункер, дето никой не го знае къде е. Не е толкова лесно да го утрепят и неговите съвсем приближени.

33

Анонимен

преди 1 година

До 37. И какво? Това е просто мнение.

32

Анонимен

преди 1 година

Генерал Кристофър Каволи, командващ силите на НАТО в Европа, заяви на конференцията "Леннарт Мери" в Талин, че въоръжените сили на Русия продължават да бъдат боеспособни въпреки тежките загуби в Украйна. Той предупреди, че тези, които смятат, че Русия е изчерпала силите си във войната в Украйна, са в голяма грешка....