75

баба мара

преди 11 месеца

младите хора избират опозицията а тези които нямат домове и ще живеят до краяна живота си в палатки гласуват за ердоган парадоксите на живота и напрос-то-тията и невежеството

74

али

преди 11 месеца

По демократично ? Имаше избори партията на Ердоган спечели със солидна преднина, на самия Ердоган не му достигат 0.7 % . Но явно за западните държави демогратично управление означава лидер, който да изпълнява техните желения, а не лидер избран с голямо многозинство от народа си ...

73

Анонимен

преди 11 месеца

"Все пак в началото на 2020 Тръмп имаше 80% народна подкрепа и на изборите загуби от дедо Байдо." - Тръмп никога не е имал 80% народна подкрепа. Дори няма 80% републиканска подкрепа.

72

Анонимен

преди 11 месеца

"Според анализатори неговата подкрепа за един от двамата кандидати на втория тур може да се окаже от ключово значение." - Анализаторите явно са на 5 годинки ...

71

Точен

преди 11 месеца

Ще има 2 събития в Турция след балотажа:1.Посланикът на САЩ в Анкара ще бъде сменен.2.Турските социолози ще си изядат дипломите заради мин 10 % грешка в прогнозите.Дано същото и в Българско.

70

съкратено

преди 11 месеца

уса демокрация == демоНокрация

69

Анонимен

преди 11 месеца

Подляха му водичка на бай Ердо, ама не съм изненадан. То си има техники за манипулация на вота. Все пак в началото на 2020 Тръмп имаше 80% народна подкрепа и на изборите загуби от дедо Байдо.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Думата "демокрация" в в контекста на ЕС и САЩ трябва да е в кавички.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Очаква се да имат около 27 милиона гласуве и двамата и да ги разделят 200-300 хиляди гласа на балотажа, който загуби ще е голяма минавка с подобен резултат !

66

Ха ха!!!

преди 11 месеца

До 77, а ти като живееш в този англо саксонски свят що не отиде в хубавия руски или северно корейски?

65

Анонимен

преди 11 месеца

показателното в случая е че турците в европа преобладаващо са гласували за ердоган- видели и оцениели англосакската "демокрация"

64

Влад Дракула

преди 11 месеца

Много обичах да поря войската на Османската империя... Много! За това турците ме нарекоха хомосексуалист. Обичах да поря и потурчени изменни "българи" също. Сега вашите покровители ме описват като зъл, лош, кръвожаден, защото не съм удобен на системата. Нали? Обаче в едни други времена ме почитахте.

63

Влад Дракула

преди 11 месеца

Драги "българи"... Преди да станете такива мижитурки бяхте боек народ. Когато аз живях на този свят тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си, за да може да ме нападне. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Които не пожелаха, бяха разчекнати. Да продължавам ли или само дразня потурляците и либерастите?

62

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо не се сбъднаха розовите "прогнози" на либерасстията.Уж Кемалчето им трябваше да е с такъв резултат,а то обратното стана.Сега Ердо от десет дузпи,които ще бие,една му е достатъчна да реализира.Съмнява ли се някой,че това ще се случи.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Още един провален евроатлантически пуч.

60

Влад Дракула

преди 11 месеца

Драги "българи"... Преди да станете такива мижитурки бяхте боек народ. Когато аз живях на този свят тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си, за да може да ме нападне. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Които не пожелаха, бяха разчекнати. Да продължавам ли или само дразня потурляците?

59

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Трудно се дава...власт,особено когато си я...стискал 20-сет години,но всичко си има край. (Цитат от Данчо Ментата за...превзетата държава)

58

Влад Дракула

преди 11 месеца

Драги "българи"... Преди да станете такива мижитурки, бяхте боек народ. Истината ви казвам. Когато аз живях на този свят тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си, за да може да ме нападне. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Които не пожелаха, бяха разчекнати.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Драги "българи"... Преди да станете такива мижитурки бяхте боек народ. Когато аз живях на този свят тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си, за да може да ме нападне. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Които не пожелаха, бяха разчекнати.

56

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 11 месеца

Знаеш ли , че Влад Дракула е бил Хомоосексуалист и работил за Османската Империя- за пари - Той е Израснал в Истанбул като дете :))))........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА