12

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Групировките това и чакат. Гледайте сега какво ще стане. Май наистина няма нужда да настигаме другите. Те сами ще станат по - зле от нас.

11

SS

преди 11 месеца

Комунистите ( сега ,,демократи" ) В Бг-я добре знаят какво е казал навремето Енгелс ! Кое правителство ще си позволи да се гаври с народа,ако знае ,че всеки в дома си има пушка и 200 бойни патрона ? ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ !!!

10

Глупости

преди 11 месеца

Оръжие и земя не се продавали - свърши тая отдавна, баси все едно последните 70 години си работил тая земя , а ? Продаваш и бегаш - който иска и може да я работи. А за оръжието - колкото по-далеч толкова по-добре

9

Анонимен

преди 11 месеца

Оръжие и земя не се продават, не се дават.ТОЧКА. Най големите престъпници, най големите убиици са самите държави, неможе една държава да има монопол върху насилието над гражданите. Трябва да има въоръжен и добре редулиран народ!

8

Трябва да си Луд

преди 11 месеца

за да се РазОръжиш - Доброволни и станеш Жалък БезЗащитен Р0б! Още Бен Франклин го е Осъзнал преди 3 века вече почти и за това е Гарантирал Правото на Свободното Притежаване на Оръжие в Американската Конституция - Честни Политици - Няма защо да се Страхуват от Въоръжено до Зъби НаСеление!!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не е това 13 500. В Сърбия незаконните оръжия са повече от самите сърби.

6

SS

преди 11 месеца

Няма разумен човек който да си предаде оръжието !!!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Малко са в България има много повече оръжия, смешни са сърбетата :)))

4

Анонимен

преди 11 месеца

От около 6 млн население, върнали 13 хил незаконни оръжия. Е, така е, винаги има някакъв процент будали.

3

Анонимен

преди 11 месеца

"Сърбия е сред европейските страни с най-голям брой огнестрелни оръжия на глава от населението. Голяма част от тези оръжия са останали от 90-те години на миналия век" - и тази най-въоръжена държава, за повече от 30 години, нямаше проблем с оръжието. И ВНЕЗАПНО няколко масови убийства за седмица, и ВНЕЗАПНО стана адски важно да си предадат оръжието. Което имат от 30 години. Без никакви проблеми през това време. ОК

2

Анонимен

преди 11 месеца

Йеее една психоатака и стадото е готово за стригане. После в кошарката и готвиш за клане

1

Анонимен

преди 11 месеца

невъоръжен гражданин е поробен гражданин. винаги