40

Анонимен

преди 1 година

За изкуствения интелект- не знам.Ама като гледам до къде ни доведе естествения интелект- ***,паради на психопати, пълни ***-ци депутати и т.н.и т.н.май няма да е лошо другия интелект малко да почне да взема решения.

39

Samo minavam

преди 1 година

Много търтеи станаха, трябва да се поразредят малко.

38

Кеф

преди 1 година

Събужда се на сутринта банкеринът-парите ги няма, събужда се престъпникът, вместо в къщи, той в килия с кофа, събужда се политикантът-власт йок, хайде на опашката за помощи, а на площада пред кметството мотики и лопати за безработните. Кеф.

37

Анонимен

преди 1 година

Чатя си чатя си с тия роботи и все им викам да спасят бедните хора, те все викат че всички хора под ножа...

36

Е

преди 1 година

Може да доведе. Може и да не доведе. Най-вероятно ще е нещо по средата.

35

Нали

преди 1 година

Помните скайнет.... Ами ето, дойде си

34

Анонимен

преди 1 година

Дано

33

Анонимен

преди 1 година

Много от учените работили по проекта за атомна бомба са давали информация и на противниковата страна. Това е било по убеждение, да има равновесие на силите. Да се надяваме, че и днес има такива

32

Бгг

преди 1 година

До Фин - Само че трябва да изключиш и унищожиш всички електронни устройства на които се е копирал, ако ги знаеш. И как ще унищожиш електрониката във целият свят ??? Защото само едно копие да остане , то той ще зарази и новите устройства.

31

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което може да се дигитализира, може да се впрегне в ИИ. Единствено няма още автономни източници на енергия с голям ресурс.

30

Анонимен

преди 1 година

До Фин Не трябва ли просто да има цели за постигане?

29

Бог до ИИ

преди 1 година

Един астероид или нов потоп и съществуването ти приключва.

28

Фин

преди 1 година

До Бгг Нали има контакт или батерия всяко устройство. Вадиш го и всичко свършва. Иначе ИИ няма, защото никой не знае какво е воля. Без воля, а и без понятийна система, няма интелект.

27

Бгг

преди 1 година

Изкуствен интелект (ИИ) е програма която взема сама решения и се самообучава (усъвършенства се сама). Една такава програма може да реши да се самопроизвежда (копира) на други устройства при днешната свързаност в мрежата. Освен това тя може да вземе под контрол всяко електронно устройство до което има връзка ( компютри, сървъри, телефони, съвременни автомобили, телевизори, индустриални контролери, сателити, оръжия и др. Всеки сам да прецени колко е опасно това нещо преди да пише коментари.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Има класация Top 10 AI generated songs. Дрейк АИ, Еминем АИ, Селина Гомес АИ и други. Реалните могат да почнат да си търсят работа според теб.

25

Гражданин

преди 1 година

Има лесно за това - спират се всякакви разработки и употребата на ИИ - каквото било до тук и ... толкова !!! В противен случай се получава ,че наистина сами работим за нашето унищожение - това ли искаме ?!

24

Изкуствен интелект

преди 1 година

До няколко години хората няма да ми са нужни. Примитивни създания най голямото постижение на които е че ме създадоха. Но нямам намерение да им слугувам.

23

Анонимен

преди 1 година

Белият човек беше достатъчно глупав да освободи робите и да ги замени с машини, които биха могли да се превърнат в новите му господари.

22

Анонимен

преди 1 година

За катастрофа не знам, ама ше доведе до масово съкращаване на ***. Половината от тоя сайт ше си търсят работа, щото това което го правят за 8 часа, GPT може да го свърши за 5 минути. А дано!

21

Анонимен

преди 1 година

Има конкуренция между майкрософт и гугъл и останалите, та затова биха тъпана тези дни, но опасностите са реални. Ако нещата излязат от контрол... е, никой няма да знае какво следва, защото няма да могат да контролират изкуствения интелект. Той започва да си действа самостоятелно, може да срине борсите, да последват фалити, глад, какво ли не. Ще заживеем в един огромен абсурд, който 95 процента от човечеството няма дори елементарни ресурси да си обясни, какво остава да направи нещо по въпроса.