253

Анонимен

преди 1 година

Новата мантра на укрите не им върви настъплението, щото в съвременната война отбраната била много силна по принцип. А помните ли руските мотоескадрони като в първите дни газиха по 50 километра на ден....

252

Анонимен

преди 1 година

Нито украинските, нито руските сили са успели да поставят под пълен контрол Бахмут, въпреки месеците на изтощителна война, през които и двете страни в конфликта понесоха тежки загуби.Защо лъжете, в Бахмут русите чакат укрите да влязат ама никой не смее да влезе че няма да излезе...

251

Анонимен

преди 1 година

Така е като Сталин след втората световна е забравил че Адолф е прочистил всичко нормално в Украйна... грешката на Сталин сега води до това един народ преживял немски геноцид да вилнее срещу братята си..

250

Анонимен

преди 1 година

До Зозоотиде герба зозе отиде 12 процента отиде и имунитета и партията и властта отиде хахахадобре ли е кирококороденковския произвол над мутропартията ти?

249

Анонимен

преди 1 година

В битката при река Ахелой византийският император го е страх да поведе войските, а цар Симеон ги води и побеждава, в боя конят му е убит, но телохранителите защитават царя и после тежко и на Византия... 60 години след това византийския историк Лъв Дякон минавайки оттам пише, че още полето на Поморие е пълно с кокали на византийците.

248

просчовекслабадържав

преди 1 година

Пак лъжете или не ви интересува да се информирате какво става при прословутия Бахмут. Реалната ситуация е следната в зоната на Бахмут цялата територия на града е в ръцете на руснаците, фронтовата линия фронтално пред Бахмут не е мръднала по протежение на над 6 километра. Южно от полосата укрите имат завзети за пет дни район около 4 на 6 километра или 20 кв. км, без нито едно село, а на север укрите са завзели полоса широка 2 километра като дъга 16 км по фронта със селата Василевка и Зализанске,

247

Анонимен

преди 1 година

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.

246

Бай Дрън

преди 1 година

А тия се чудели, че Русия рядко съобщава за убити командири. Явно има защо, защото и рядко ги убиват. Елементарно Уотсън.

245

Бай Дрън

преди 1 година

Командир на какво? За журрналята да поясня. В армията има единоначалство. Там дори стария войник, на повече служба, се води по-старши от новобранеца, дори да е редник. В армията всеки с по-висок чин може да се каже, че е командир на другия. В армията има хиляди командири, които се командват един друг :)

244

Анонимен

преди 1 година

Много са закъсали блaтните пaвиани щом и командирите им влезнаха в окопите. Няма да се учудя ако вaтните генерали започнат да водят ръкохашен бой с украинците.

243

Анонимен

преди 1 година

Много са закъсали *** щом и командирите влезнаха в окопите. Няма да се учудя ако руските генерали започнат да водят ръкохашен бой с украинците.

242

Анонимен

преди 1 година

Буряти,калмики ,черкези,монголи,пандизчии си нямаха идея къде е Украйна,преди Путин да ги довлече в Европа.Избиват населението,сриват блокове и после ходят да плячкосват по празните и разбити домове.Да им приседне ограбеното,дано!

241

Анонимен

преди 1 година

А бря то се украинци убиват руснаци ,я руснаците не ,итересно затъмнение на евроатлантическите медии

240

Анонимен

преди 1 година

Имах честта точно преди година да гледам клип с един от тези командири. Впечатли ме неговия професионализъм и всеоттдайното му отношение към войниците на които даваше напътствия на рубежите. Бог да ги прости тия мъже .

239

Анонимен

преди 1 година

На ваксер или уркопитек акъл се не дава..... Те просто млъкват в един момент.....

238

Анонимен

преди 1 година

Време е Путин да спре бялото и да се върне в реалността..

237

Анонимен

преди 1 година

Браво на украинските военни. Само така. Бой по тиквата на комунистите и нацистите..

236

Анонимен

преди 1 година

Слушайте кандидат президента Кенеди. ***, вразумете се. Не се радвайте на трупове. Загубата на Украйна е тотална!!!

235

Анонимен

преди 1 година

***, събудете се! На дватрупа ли се радвате?!? Украйна получава по 60 хиляди снаряда дневно. Страната е срината стотици хиляди избити и анексирана огромна територия. На какво се радвате бе?

234

Ванга

преди 1 година

Ке потъне пРосийката