366

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужи . Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

365

Анонимен

преди 1 година

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.

364

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво казва НАТО, но знам какво казва Пригожин, шефа на Вагнер. Ето какво: "Това, което Конашенков описва, за съжаление, се нарича "разгром", а не прегрупиране."

363

Мъдуран Ташаков

преди 1 година

Вси разбраха, че цялата руска армия е въздух под налягане. По тези причини даваха, дават и ще дават оръжие на Украйна до пълния разгром на колоса с глинени краченца.

362

Днес стават 200 000

преди 1 година

бели лади. Да им е честито на печелившите руски майки.

361

Анонимен

преди 1 година

До Бог. Руският народ иска тази война защото са възпитани в национализъм, шовинизъм и империализъм. Възпитали са ги да вярват, че всичко що е било СССР са уж руски земи. Няма пари за Лада, но важното е "Крим наш". Всичко що е Източна Европа за тях са васални губерни, а Черно Море си е тяхно езеро. Курица не птица, Болгария не за граница. Що руснаци има в България, един протест против Путин не направиха. Шовинисти, империалисти, хомофоби, антисемити. Това са руснаците.

360

бог

преди 1 година

Едва ли тоя дребен човечец се е замислял,КОЛКО ЗЛО ДОНЕСЕ НА СВЕТА !!!Така и ще си иде БЕЗ ДА РАЗБЕРЕ ,ЗАЩО ГО Е НАПРАВИЛ/питал ли е Руския Народ дали искат тази война или ще си умре като последния ДИКТАТОР !!!

359

Анонимен

преди 1 година

Въх, м'че той Женя за 20 г. затвор по руските стандарти бря!

358

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Бункерният дядка се крие като Хитлер от последните си дни, с цианкалий в задния джоб и пистолет в шкафа на бюрото.

357

Анонимен

преди 1 година

Никой никога не е твърдял, че русия е свършила всичките ракети. Твърденията винаги са били, че запасите им от ракети са на санитарния минимум и затова пестят. Некадърни журналисти при преписване може да са писали, че са свършили. Фактите са, че пролетта на 2022 русия стреляше постоянно с искандери, а сега от почти година летящ Искандер не може да видиш. Кинжал също пускат на високосна. Ако израсходят всичко как ще се пазят от НАТОвска атака? ;-) Или я хванахме лъжата, че НАТО не я е опасност?

356

Да допълня

преди 1 година

Путин е подготвил поздравителната телеграма до Ердоган за победата.Започво с братко Ердогане....

355

Анонимен

преди 1 година

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ МОСКОВИЯ ГУБИ ТОЛКОВА САМОЛЕТИ В ЕДИН ДЕН ПРЕЗ 1970 ГОДИНА,КОГАТО ИЗРАЕЛ СВАЛЯ 4 ВЪВ ВОЙНАТА С ЕГИПЕТ.В ЕГИПЕТ Е ИМАЛО ЕКИПАЖИ ОТ МОСКОВИЯ.ВЪПРОСЪТ Е ,ЧЕ ТЕЗИ РУСКИ ТЕРОРИСТИ,НАЛАГАЩИ МНЕНИЕТО СИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ , ЗАЩО НЕ СА БИЛИ ВЪВ ВОЙНА С ИЗРАЕЛ ОФИЦИАЛНО?

354

Анонимен

преди 1 година

Буряти,калмики ,черкези,монголи си нямаха идея къде е Украйна,преди Путин да ги довлече в Европа.Избиват населението,сриват блокове и после ходят да плячкосват по празните и разбити домове.Да им приседне ограбеното,дано!

353

Лъжите на САЩ

преди 1 година

Напомням само последните две лъжи на САЩ: Русия свърши ракетите - оказа се, че ракети има; няма да има парад в Москва - парадът се състоя; сега говорят, че Русия останала с 1 танк - истината е, че Русия има повече танкове от всички страни в Европа взети заедно и повече танкове от САЩ.

352

Веселяк

преди 1 година

2 хеликоптера,фрашкани с електроника за блокиране на пво,1 бомбардировач 4то поколение и 1 свръхманеврен изтребител бяха свалени почти едновременно в Брянска област. За последните години това не се е случвало.Сега са като препикани,защото авиацията им беше единственото,с което можеха да спрат настъплението. Свалени над руска територия. Какво се случва в окопите,пишат достатъчно добре военкорите,които оня ден реваха на умряло.Даже Медведев се умълча и не заплашва с апокалипсис

351

Веселяк

преди 1 година

Тези приказки вървяха в началото на войната за втората в света и безаналоговата. Фактите са,че ги спряха,помляха им техниката,а сега и самолетите им започнаха да свалят. Всеки ден горят складове за гориво. Тъжният спецоператор плаче от трибуните,как всички били срещу него. Влечугото просто изтри следващите 30години от бъдещето на страната

350

Веселяк

преди 1 година

Е,а да си чел,че редовната армия е в черни чували? Че липсват младши офицерски състав? Пригожката не рева ли за снаряди? Т55 случайно ли са на фронта?И кой воюва в момента? Масово момиче,дето са виждали калаш преди 20години. В същото време,украинците обучаваха бригади за предстоящото настъпление.

349

селянин

преди 1 година

я па на друго место четох че на нато му е свръшило джепането всичко е пунта мара при една война военните заводи са на мах един изтребител се произвежда за часове една джипка излиза на всеки половин час за снаряди и патрони да не думаме а направете един пилот или па шофер за час хи хи хи

348

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Рано им е да се предават, тепърва ги чака големия пердах. Нека *** цвилят

347

Ко, НЕ

преди 1 година

Западът е ошашкан какво да мисли. Затова се хвърлят всякакви димки. И пада яко самонадъхване. А отговорът е елементарен. Путин прави СВО и се държи подобаващо. И не иска да дрънка още оръжие.