149

ля ля

преди 11 месеца

И на детектор би застанал! Но дали е така?

148

Анонимен

преди 1 година

Много излишни маневри, за да се убеди обществото, че това не е коалицията Магнитски, когато тя беше почти известна веднага след изборите. Не знам кого си мислят, че заблуждават.

147

ББ

преди 1 година

из.ода целият си съзнателен живот работи против България и Просперитета на Народа ни,пъдар на т.живков бе?!унизи България стотици пъти...сърцето ме боли как стоеше като роб пред путин...пред ердоган,унижаващ Народа ни!за кражбите и предателствата знаете,проблема е във това,че ви е страх и сте зависими,ако се отърсите,ще видете Рая...и децата ви!

146

ББ

преди 1 година

ама тиквата от десетилетия все пита руснаците и комунистите...кой да са ни министрите,защо бе агент буда???кога ще попиташ Българите как искат да живеят,кой да са им приятелите???до кога ще служиш на рустаците и ще предаваш България и Народа ни???излез на площада и ни попитай/ще те убием с камъни и дърве/,позора ти ще евечен,ще презераме децата и внуците ти заради убитите от теб наши...не са живи по-твоя вина...алчен руски слуга...е.ич.р си!!!

145

ленаПарапета

преди 1 година

До Ангеларий -мата хари е голяма измислица, кой фантастичен филм пак гледаш?

144

дабе

преди 1 година

До Васил- Чакат в затвора харвърТ-Мутрите

143

НЕЛЕГИТИМНИ

преди 1 година

Първата политическа "сила" е с няма и 25% подкрепа при...40% избирателна активност, т.е. подкрепа на под 15% от народа. А те са с НАЙ-ГОЛЯМА подкрепа от партиите-останалите са по-зле! С каква легитимност ще избирате правителство на ДЪРЖАВАТА? Да не говорим, че както и да го наречете, съвместно управление зачертава всичките ви думи до сега НА ВСИЧКИ парии! Единственият с повече от 50% реално одобрение е Президента, т.е. служебното правителство, колкото и странно, е единствено легитимно!

142

Избори до дупка!

преди 1 година

Колко са истинските БЪЛГАРИ в НС? Имам предвид в СЪРЦЕТО, УМА и ДУШАТА, а не само по документи (някои до скоро и това нямаха)? България е една от най-древните цивилизации, с ОСНОВЕН принос в европейската култура и цивилизация въобще, много преди днешните "европейци", руснаци, турци и т.н. да бъдат замислени, а почти всички бранят интереса на някой навън! Онези зад партиините ръководства управляват въпреки волята на народа! Нямат идеи, само интереси! До вчера се мразеха, сега заедно! ВЪН ВСИЧКИ!

141

Всички виждат

преди 1 година

Бойко, всички виждат в изказването: 1. "Кой смята служебните правителства за успешни" - ПОНЕ ПОЛОВИНАТА НАРОД - вижте социологиите (макар при нас да е стъкмистика и резултатите да са силно манипуламивни в посока против Радев, но хората знаят, че той и екипът му, макар не идеални, оправят бакиите и на ПП, и на ГЕРБ от последните СУМАТИ години, при това с вързани ръце без НС и имайки ВСИЧКИ срещу тях). 2. "да НИ пришиват към тях"-нали ти ги търсиш? 3. "оставка на Гешев", който ти сложи и пази.

140

Bg

преди 1 година

Единственото място за парт герб е гробището !!! Това е бъдещето за всички членове и симпатизанти на мафиотската група на ту-лу-па тиквата чекмеджан баце джендърофила - гробищата !!!

139

Анонимен

преди 1 година

Борисов с години тровеше политиката и купуваше гласове, сега си бере плодовете.

138

Анонимен

преди 1 година

Защо ПП не искат и шефа на правната комисия излъчен от тях, да е на ротационен принцип, а само Желязков от ГЕРБ да бъде на такъв, като шеф на парламента? Нахалството на ПП, няма граници.

137

Анонимен

преди 1 година

144 Киро парапета се опита, но получи от американския конгрес доклад, в който се казва, че арестът на Бойко Цорисов е незаконен. Още два български съда излязоха с решение, че този арест е незаконен. Значи Киро просто е престъпник.

136

Анонимен

преди 1 година

Абе на тоя колко пъти трябва да му се каже че приключи с политиката. Ей не се разбира от дума.

135

Анонимен

преди 1 година

140 Какво ти знаеш за "Ердоган"? България не е Турция. Всички, които поставят интересите на държавата пред личните си такива, имат място в новото правителство. То трябва да извади България от хаоса, в който я хвърлиха ПП,ДБ.

134

Ангеларий

преди 1 година

А коя е Мата Хари?

133

Анонимен

преди 1 година

Казах ви... искат да ни натресат "експертен" кабинет тип "Ердоган".

132

Анонимен

преди 1 година

139 Истината боли, нали? Простоците и продажниците са от ПП,ДБ.

131

Анонимен

преди 1 година

Нека правителство да си направят тези, които свалиха предишното редовно. Всеки народ си заслужава управлението. Там, където има гражданско общество, си имат демокрация, а там, където всеки гледа само себе си и се кефи, когато някой е по-зле от него самия, има клептокрация. Българинът обича да го стрижат, а ако са други българи или руснаци, е много щастлив и патриотичен.

130

Анонимен

преди 1 година

Дебеланката с малките устички и разваления акцент, при Георги Любенов днес, каза че Турски поток бил залитане към Русия. Турски поток е българска собственост, построен с разрешение на ЕК. Той е европейски проект. Докато Кирил Петков и Асен Василев влязоха в корупционна сделка за газа, с руски посредник, като оскъпиха горивата с 1.20 лв при всяко зареждане, за българите. С милиарди печалба за Газпром. До днес не отговориха, къде са отишли парите от левчето отгоре.