162

Анонимен

преди 1 година

С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ 15:00 КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ЩЕ ВРЪЧИ МАНДАТА НА МЕРИ ГАРГАМЕЛ, ТА ДА ВИДИМ РАЗВИТИЕТО НА БАЛКАНСКАТА ДРАМА НА ЕНП И ГЕРБ!!!

161

OMG_Lucker

преди 1 година

Чета кво е казала Жирафа.. и естествено разбирам думите, но смисъла се губи. Същото е като чета какво е казал Гешеф в другата статия, същото понякога беше и като четях Кирил Петков. Абе тези хора що не си пишат нещата предварително, че да не ни объркват? Че то дори Баценцето изглежда като оратор в сравнение с тях.

160

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешев се разприказва,ще ви направи на пух и прах всичките.

159

Анонимен

преди 1 година

Експертно правителство,командвано от зайчарника.

158

Анонимен

преди 1 година

Повече се вълнувам от това дали Спартак Варна ще изпадне в Б група, от колкото това, кой ще бъде в правителството?

157

ПроСоТо

преди 1 година

на некой стана ли му ясно защо ТОЧНО ЕДНА ГОДИНА требало да "работи" това ИЗМИСЛЕНО "правителство" ?..До врачка ли се допитаха,или до аритметика на републиката- позабравения Витанов?..Или са направили простата аритметика колко има да получават от ЕС и за колко време могат да ги усвоят ?..А най-вероятно с бандитския си усет знаят колко време ще безчинстват догато ги изритат хората?..Вече имат опит..От протестите и паленето на хората по площадите-ЕДИНСТВЕНИТЕ случаи в хилядолетната история на Бг..

156

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, тия са като Крюела и Гаргамел, просто са такава гротеска, че на човек му се доревава.

155

Противни жени

преди 1 година

Боже, ту Цачева, ту Ангелкова, ту Кристалина. Каква беше тая колекция от грозотии? Ако бяха толкова умни и съвестни колкото неприятни! Сега пък тая мутантка. Размахва нокти и се хили победоносно.

154

Селска стомна

преди 1 година

Селска стомна, с космическо самочувствие. Сипе неточности, лъжи, размахва нокти и пръсти, убедена е че е уникална. Селска отличничка..

153

Знаем какво е

преди 1 година

Поне имайте срам и замълчете, вместо да говорите нагли лъжи! 1. "не говорим за коалиция"-както искате го наричайте, за да мине правителство, трябва мнозинство, което никоя партия НЯМА (даже са страшно далеч), т.е. трябва подкрепа от други партии. За да подкрепи партия друга партия, има причина. И христо иванов казваше, че нямали коалиция с БСП в четворната коалиция, а само с ПП :D 2. "ескперти"-дефнирайте думата и докажете, че имате ЕДИН експерт, а не само пионка, набедена за такъв!

152

мак

преди 1 година

До Анонимен171. Аз ще я запомня с избори, когато след като беше избрана, отказа се, върна се на старото място на комисар, за да може следващият в листите да стане европа.разит. Май това беше с.винетка. Но от биографиите излиза, че е бая образована, което не я прави автоматично добър политик. Общо взето парашутистка.

151

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Гаргамел съвсем се оплете в лъжите си. След като се оправда за лъжата, че е доктор по политически науки, днес произведе нова лъжа.Че не е повтаряла никъде в автобиографиите си първата лъжа. Днес обаче изкараха биографията и от ЕК от 2011г., където пак посочва лъжата от 2009г. Разбрахте ли сега защо толкова се харесват с Кики-рики? По лъжите им ще ги познаете!

150

Цар

преди 1 година

Време е този народ от българи да вземе нещата в свои ръце ! Това означава всяко решение на Правителството да бъде всенародно обсъждано и приемано само при мнозинство от народа ! Така правят в Швейцария. А защо и ние да не правим така ?

149

Менажер

преди 1 година

Циркът , наречен политически живот в България , се вихри с пълна сила ! Възторжено предложената за премиер брюкселска зелка се оказа същата лъжлива ку.ч.ка като Про100 Киро - измислени титли, измислени достойнства , измислена самоличност ! Изобщо истинска зелка - елементарен зеленчук , но докаран от Брюксел. Българи , с доказан авторитет , научни и професионални постижения са пренебрегнати , за да ни поставят такъв зеленчук за управленец от висше ниво !!! Срам ! Срам, българи ! Как се докарахме

148

Анонимен

преди 1 година

Колко може да се открадне за една година?Само Боко знае.

147

Анонимен

преди 1 година

Тези квачки могат ли да отговорят кой допуска в България цените на жилищата да се обявяват в евро след като тук лева е все още на власт. Къде са институциите, къде са тези които трябва да защитават тази страна. Всички се борят да влязат във властта, но само да се облагодетелстват, нищо друго. Запада иска да ни унищожи.

146

Българин

преди 1 година

А пък предлагам на приятелките журналистки и редакторите на Днес.бг нещо съвсем различно. Вместо рубриката избори 2023, да има бюджет 2022. За да го видят читателите. А може и да се намери някой грамотен, за да им го състави и приеме този за настоящата. Честити поредни връчвания и връщания на мандатите.

145

Беновска пипа

преди 1 година

Странното е, че начелото на експертното правителство ще бъде жена, която не е експерт по нищо. Която няма абсолютно никаква представа как се управлява държава.

144

Анонимен

преди 1 година

Чудо невиждано- мафията и борците срещу мафията се събират! Да живее експертното правителство!

143

Иван

преди 1 година

С други думи една година крадене и лапане на корем, делим печалбата, после който откъдето е. Страхотна програма. Да да, ама не. Няма нужда, мерси.