41

Варна

преди 1 година

Масово карат, без никакви "МИГАЛКИ", които комплект бяла отпред и червена отзад в Лидъл струват 6 лв! Имам ги вече 4 години, стоят на колелото и не съм сменял батерии. Омръзна ми от *** в коли, камиони, на мотири, колела, КРАКА и т. Н. Всички сме с претенции, но само към другите, а за нас няма закони. После държавата ни е виновна, че ние сме стадо ***

40

Анонимен

преди 1 година

Как като са отрицателни пробите,нормален ли е бил ,че допуска ПТП

39

Анонимен

преди 1 година

На междуградски път не е ли забранено за велосипеди в тъмната част на денонощието?!?

38

Анонимен

преди 1 година

За няколко дни втора тежка катастрофа с 18-19 годишен... кой им дава книжки на тия, като е видно, че още не са достатъчно зрели да шофират? Да си вземеш книжката преди седмица или месец и да хвърчиш по пътищата с над 100 със самочувствие, че си ного добър шофьор е меко казано мал...но. Явно повечето хора на тази възраст още са с детски акъл и си мислят, че всичко е компютърна игра или "Бързи и яростни".

37

Анонимен

преди 1 година

100% е бил яко дрогиран младежа. Фалшиви проби. Не е той духал дрегера и кръвта не е от него.

36

Сашо

преди 1 година

Друсаното пияно шофиорче трябва да бъде обесено на дърво до пътя!!!!!

35

Подаръчно пликче

преди 1 година

При ГЕРБ се работеше за повишаване безопасността на пътищата, контрола и превенцията на пътните произшествия. А сега е нищоправене и анархия. Нямат пари дори да маркират пътищата и да заменят мантинелите.

34

Анонимен

преди 1 година

Как при ГЕРБ удобно никой не пишеше за проблема с умрелите на пътя, а хем тогава нещата бяха много по-зле.

33

АнонимеН

преди 1 година

МАЧКАЙЙЙЙ :) БЕЗСТОПАНСТВЕНИ ЖИВОТНИ, ТРОТИНЕТКИ, КОЛОЕЗДАЧИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ЩОМ Е НА ПЪТЯ МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :D САМО ЗА МОТОРИТЕ ДАВАМ ОДОБРЕНИЕ ДА СА НА ПЪТЯ РЕДОМ С КАРУЦИТЕ И КОЛИТЕ :) МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

32

Анонимен

преди 1 година

22:20 да караш колело по неосветен път...

31

Анонимен

преди 1 година

И манталитета на повечето водачите- млади или стари на СЕАТ го знаем. Сигурно яко е перил, като все едно, че кара Голф. Но и колоездача дали е бил с отразителна жилетка и съотвените светлини? Въпрос на преобладаващ"лош матреал", сър!

30

Анонимен

преди 1 година

Обаче смърдеше на бира. Беше около 13.00, а ми сподели, че вече е изпил три бирички.

29

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се внимава много с велосипедистите. Както си кара и изведнъж кривне половин метър вляво и ситуацията става рискова. А и доста бира пият, дава им енергия. Но лятото от бира и горещина често им се притъпяват сетивата. Миналото лято имах инцидент, колоездачът рязко кривна вляво и го ударих. Карах с 50, той беше с каска и подходяща екипировка и само леко се натърти.

28

Анонимен

преди 1 година

Съобщават пробите на младия водач, но не и на велосипедиста, движейки се по тъмница в сравнително мокро време.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако почистваха пътищата, хора и велосипедисти щяха да имат пътния банкет и нямаше да се налага да четем подобния новини толкова често

26

АнонимеН

преди 1 година

ТУК НЕ ВЗИМАМ СТРАНА!! МЯСТОТО НА КОЛЕЛЕТАТА НЕ Е НА ПЪТЯ ПЪРВО И Е СТАНАЛО ПО НОЩИТЕ ВЕРОЯТНО ТИЯ КОЛЕЛЕТА ТРЯБВА ДА ИМАТ СЛЕТЛООТРАЗИТЕЛЕЛИ КВОТО СИГУРНО НЕ Е ИМАЛО! ВСЪЩНОСТ ЯВНО ВЗИМАМ СТРАНА - МАЧКАЙЙЙЙЙ :D

25

Анонимен

преди 1 година

Поредният дивак от дивашко семейство.

24

Анонимен

преди 1 година

С колело в 22.20 часа по тъмниците? Без фар и без габарит? Как си е мислил че ще го видят и опазят? По времето на бай Тошо беше забранено велосипедисти да се движат по пътищата с изключение на кварталните и вътре в селото. Който го хванеха извън селото му конфискуваха велосипеда и го глобяваха, 50 лева. Тези 50 лева живкови сега се равняват на 500 лева.

23

Анонимен

преди 1 година

Така е вече 15-та година. Това не е новина

22

Опааа

преди 1 година

До АнонименВ Перник една от женски род отнесе главите на 2ма преди време....Та айде стига с тея разделяния на мъже и жени , ТА ИЗВОД а ?