19

Забравям вечи над 65

преди 1 година

За кантара беши с големите топузи

18

Дамски фен клуб над

преди 1 година

Кога най-после ще включите в битивито и кантара с големите топузи да казва, че на места ще вали а на други места няма да вали. Тъй де до единия бедър на Наталито кантара с хайдушкия мустак до другия рачката с коцкарския мустак и ний да са изкефим максимално, ни ва карами да ги тургати между краката и да га дъгаличкат, тя си е достатъчно усмихната.

17

Анонимен

преди 1 година

Във ваксинираните държави смъртността е около 15 пъти по-ниска от смъртността в България.

16

Анонимен

преди 1 година

СЗО не е обявявала край на пандемията.

15

Свинче със звънче

преди 1 година

Колелото се обръща в страните с над 80% ваксинацията смъртността нараства с 30%-37%,тоя ще ни го хвърлят за изкупителна жертва като тръгнат делата за насилствената ваксинация .Сега само го угояват за курбан...

14

Спекулатн Кожодеров

преди 1 година

Като свърши войната продължаваме с пандемията на ли брато префесоро ще има яко проценти и далавери маски от 3 стотинки ни ги шитнаха за 3 лева, сега всеки иска такава далавера. Маслодайния слънчоглед е на цени от 2016, а олиото на места го дават на цени тройни на 2016г.

13

Анонимен

преди 1 година

Аман от тоя алчен Ковид шаман, който допринесе много за хвърлянето на народа в шок и ужас през 2020г.Къде ли не е наврян, след като изгониха от НОЩ? Стана "консултант по ваксинацията" на Фандъкова, после жури в ТВ реалити, без да броим десетките му ТВ участия и интервюта. Сега и това?! Да не говорим, че взема и пенсия. Така ли не се наяде бе?

12

Космонавт

преди 1 година

До 8 Също като източните. Не виждам защо някой трябва да ни мисли доброто? Това е опасно и инфантилно мислене и не носи позитиви в материалистичния свят в който властва Князът. Тази платформа не е създадена за добри хора, изискването е да се познават и двете страни на монетата.

11

Анонимен

преди 1 година

Супер.Взимаш да помагат"математика"Витанов,"климатолога"Рачев,"банкера"Хампурцумян и всичко е наред.Все професори,все многознайковци,любимци на медиите.А,забравих и един друг професор-математик по изборите,не се сещам за името,но и той става!

10

Анонимен

преди 1 година

Нищо лично!Но такива като този с голяма пенсия и на двойна хранилка заплата и пенсия,които цял живот са на държавна хранилка трябва да си стоят в къщи или като са толкова кадърни да работят в частни фирми.Питам аз толкова ли сме богати да издържаме такива ,а на тяхно място да има млади кадри които да СЕ РАЗВИВАТ....

9

бай Шиле

преди 1 година

Мустакометър

8

Анонимен

преди 1 година

Да не излезне че е открил дрегера тая пиянка.

7

Анонимен

преди 1 година

Кантарджиев каза, че световния рекорд по смъртност от конид е наш и никой няма да ни го вземе. Гордеете ли се ***?

6

Бай Чеп

преди 1 година

"Барометър"! А защо не "термометър", "амперметър", "волтметър" и т.н., а може би за по-лесно, направо "нещометър"? Ами те все едно и също "нещо" си мерят. Аман от проф.итааа!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Бай Шиле, дръж се за полата на Фандъка, че малко ви остава.

4

три-бу-нал

преди 1 година

Тик- так, тик- так бай .шиле.

3

В.Узунов

преди 1 година

Тоя Баче Киро преди с ваксините цъфна,а сега като никой ги не ще от реклами завана да избива. За препарати против Колорадският бръмбар само не се е появявал ,но и те са като ваксините и там ще цъфне.

2

Тъмните Векове

преди 1 година

При условие, че в България Главна Прокуратура съществува ИНКВИЗИЦИЯТА за какво здраве говорим!?

1

Анонимен

преди 1 година

Гнусния лъжлив гербераст не го ли уволниха. Или заработва и като пенсионер.