113

Обективен

преди 1 година

Тази ( или този ,в Евровизия вече пола не е сигурен ) плагиатасва ноктите на Фреди Крюгер от хоръра " Кошмар на Елм стрийт ".

112

Смях!

преди 1 година

Не бях чувал толкова трагична песен, освен стил чалга , който е доста зле ! Но явно вкусовете вече се развалят от към музика...

111

Супер Селтак

преди 1 година

Епа не е от Швеция, от Мароко е. Пише мароканско-берберски произход. Ние как се сърдим като наричат ц.иг.ани.те на запад българи.

110

Местен е

преди 1 година

До Анонимен Миньор от Донбас.

109

Наивитет Англия

преди 1 година

През ренесанса от 2001 до 2009 английските и американски тайни служби получаваха по около 1 000 000 заплахи за терористични атентати от Исляма за 24 часа........При материализация ,дори на ислямски атентат да убиват само 1 англичанин това са 1 000 000 избити Бели англоезични от исляма само за 1 ден..........Махайте го цирк-юдейко от Украйна............то е ясно че истинският Зеленски е Владимир Путин.........целият свят пак ще мрази англичани и американци и със зеления хайвер Русия

108

Анонимен

преди 1 година

Какъв пол е това нещо?

107

Анонимен

преди 1 година

Абе, тва не е ли Зеленски? Нали твакопеле искаше да се из-Евровизира. Ски му перуката, Ски му зъбите. Ски му усмивката. Ако не е Зеленски , да го натоварят на талигата и да го закарат в Киев. Да го бетонират с ЦЕ-200 на централния площад за да има къде кученцата да правят чиш.

106

Анонимен

преди 1 година

типичен пример на по неправилен път лашната джедеризация когато хормони удължават лицето до контура на баба Яга, вратът се скъсява до разбиране на борец от леките категории в класическия стил, бедрата се изфиняват до това което предлага за бутче 9 месечен бройлер, а усмивката може да уплаши камилата, не оная бе , сахарската камила бе! и *** сте подлиЛ Изричайте бързо " камила под камила".

105

ПроСоТо

преди 1 година

ега ти!..Та тая "шведка" едно към едно мяза на нашия "Тротинетката"..

104

Анонимен

преди 1 година

Единия от дуета на Украйна беше чистокръвен черен украинец.

103

Родител

преди 1 година

Всички деца са се напикавали цяла нощ от страх след награждаването на спечелилия 'Еврогъзия" индивид.

102

Анонимен

преди 1 година

дърто текстилно парче - за пред хората Салфетка, иначе в ЕСГРОНА записанопачавра

101

Анонимен

преди 1 година

Наградата е заааааа бомбите в Газопровода

100

До тя

преди 1 година

Тоя звер не плаши само децата, дори и Торбалан се скри някъде.

99

Анонимен

преди 1 година

Ама какво стана? Защо в Ливърпул, нали щеше да се провежда в Мариупол. Поне така каза Зеленски.

98

тя

преди 1 година

Тоя звер плаши децата !

97

тя

преди 1 година

Някой да се съмнява ,че този смехотворен конкурс не е политически ?! Тъй де Швеция и Финландия новите членки на НАТО !

96

Първо място, ама

преди 1 година

се търкаляше по сцената като надрусан шаман, а визията й беше като на пещерен човек. Така ли трябва да изглежда един представител на изкуството? И не разбирам защо винаги се изтъкват политическите, половите и обществени пристрастия на победителите и техния произход. Оставам с впечатлението, че ако не отговаряш на някой оте тези критерии, нямаш шанс. Без значение е дали можеш да пееш или не.

95

Анонимен

преди 1 година

Можеше да приложите повече снимки. Да се види какво е "култура" според богатите западняци. Въобще, като средство за информация се добре да представяте повече какво ценят в момента на запад. За да става по-ясно към какво ни натикват.

94

Demonaz

преди 1 година

Насраел от кога е в Европа?