55

Теди

преди 1 година

И ЗА АНКЕТИТЕ КОИТО СА НАДОМНА РАБОТА ПЛАЩАТ МНОГО МАЛКО

54

Теди

преди 1 година

ДРЕВНАТА ЗМИЯ САТАНА СЕ ДЪРЖИ ОТ АНГЕЛ ГОСПОДЕН НА ВЕРИГИ И СЕ ПУСКА ВЕДНЪЖ НА 1000 ГОДИНИ ЗА МАЛКО ОТ ЗАТВОРА КЪДЕТО ГОСПОД ГО Е ОКОВАЛ

53

Монархист

преди 1 година

Кмета на Варна да си подаде оставката веднага!

52

Да,

преди 1 година

Щото Варна не става ,затова няма един терен непродаден вече,свободните са по милион за декар...

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52, злобата си е твоя :) Последвай съвета си, защото наистина ще се разболееш! Виж си писанието! Такива като теб правят тази страна клоака! Неосъзнати хора!

50

Анонимен

преди 1 година

Забравил си Шкорпиловци и Камчия ,най-дългия плаж в България.

49

А?

преди 1 година

А освен община Варна ,имаме и област Добрич -Кранево -Албена ,Шабла -Езерец , Дуранкулак,на юг само чалга и мутри Обор-Бяла също е наш ,макар по документи да е към Несебър, яд ли тай платен писач?!

48

Познавам

преди 1 година

точните хора,бивши колеги :Един индиец Прасад лови с пръчка разни кобри и си е заснел някои от "геройствата" в тик ток...Познавам и един филипинец Ромел,който се справя с водни змии,а също знае и може да ги сготви по тамошните им рецепти.Но като знам каква мизерна заплата биха им осигурили,по-добре да не им губя времето :)

47

Анонимен

преди 1 година

До 32:И злобни не сме.Но виж ...ти проявяваш злоба и с пяна на уста пишеш против родината.От злобата се хваща рак!Махай тази злоба и ше живееш по-щастливо!

46

Анонимен

преди 1 година

До 32:Не обиждай страната ни!Като не ти изнася се разкарай!Бедни сме,защото ни държат нарочно на ниски заплати заради плана Ран-Ът.Когато някой иска да се увеличат заплатите както иска кака Корни веднага го обвиняват,че е "популист".Не сме ***...ако не друго поне знаем колко щата има САЩ докато самите американци даже не знаят.Но искат да ни направят *** и наркомани като даже по медиите и с рекламни табла до училищата ни рекламират трева,а от нея се зaтъпявa...

45

Анонимен

преди 1 година

Хората са такива каквито са, има добри има и лоши хора! Какъв е тоя стереотип, във Варна всички хора били лоши, а в Бургас и София всички хора били добри!?! Това е много тъпо!

44

Катенцето

преди 1 година

В Китен от едно място до плажа изпълзя змия дълга около метър и половина и се гмурна в морето. Не познавам каква змия беше но повече не влизам в морето...

43

Иван

преди 1 година

Злобеете т.н. софиянци в повече, защото ви излязоха сметките криви да се ходи само на юг на море. Букурещ е два пъти по-голям от София и на два пъти по-малко разстояние в км. Румъния е четири пъти по-голяма от Бг, с вече много развита икономика и много по-голям стандарт на живот, само те са достатъчни да запълнят черноморието идват целогодишно рум. туристи във Варна.

42

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се сравняват така градове , защото сме много изпаднала и изостанала страна! Даже и прословутата София няма стандарт на европейски град !

41

Иван

преди 1 година

150000-ия Бургас с половината написани села от областта за квартали, че да ги докарат към 180000. Отвори поне интернет и виж като забележителности, население, инфраструктура, квартали, молове и каквото щеш, какво има във Варна, за сравнение Бургас е много назад и тогава сравнявай.

40

Змияр

преди 1 година

Най-подходящ за змиеловец е Кокорчо - той може да лови змии с г.за си . Той изобщо всичко прави с г.за си .

39

Космонавт

преди 1 година

Супер си е Варна, хората са малко серт, но това е ОК, слабите и добрите ги мачкат. Най старата цивилизация в света, град-държава просттиращ се до Одеса, преди да се изкопае Черно Море.

38

Шопе

преди 1 година

Ката предпочиташ бургадидас ,върни плаж евсиновград на варненци , ама лятото всички министри и софийски калинки са там, нали ?! Оди си смешното бургас

37

До 41

преди 1 година

Това си е твоя работа , кат искаш предпочитай и Сливен, кой го интересуват личните ти предпочитания, аз предпочитам Лисабон пред Барселона, ама никой не го интересува!

36

Анонимен

преди 1 година

Курволовец нямат ли? Доста има нужда във Варна.