80

МАЙДАН

преди 1 година

НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ МАЙДАН И В ТУРЦИЯ, КАКТО В УКРАЙНА

79

До бг

преди 1 година

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ Е ВАЖНО НЕ КОЙ КАК ГЛАСУВА А КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ.ЕРДОГАН ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗА УЖАС НА БАЙДЪН

78

ще спечели

преди 1 година

Разбира се, че ще спечели! Мислите ли, че за 20 години начело на тази държава, не си е подредил Върховната избирателна комисия? Важното е кой брои гласовете.

77

мдаа

преди 1 година

Ердоган има гръцки произход ,а на Кемал Ататюрк майка му е българка от Солун .Интересно че Турция напредва най много когато се ръководи не от чисти турци каквито бяха султаните.

76

бг

преди 1 година

прави добро впечатление че турците проявяват по-голяма политическа култура и гражданска отгоорност от българите.Докато избирателната активност тук е 35% в Турция е 88% при положение че уж сме по-грамотни от тях!

75

Инж. Пипитков

преди 1 година

Парламентарна република с президент ,като президента е под контрола на парламента,но парламента ако е пт партията на президента се получава илюзията за еднолична власт .А за тзи дето са за Кълчкадарката ще припомня ,че обеща да изгони сирийците и др. познай къде ще тръгнат ...

74

Тарапанова

преди 1 година

Ще спечели. Турчинът иска Султанат, които да излезе извън тесните граници на Мала Азия.

73

Анонимен

преди 1 година

До sd, Глупости! Те в България се молят, Ердоган да спечели, че ако не спечели, не знаем каква *** ще сложат на неговото място и хората се страхуват!

72

Анонимен

преди 1 година

Aшkoлcyн kьonooлap...

71

sd

преди 1 година

Ердоган ще затрие турция, защото не може средновековен сатрап да живэ в 21 век, но смъртта на империята ще е бавна и за съжаление ще унищожи България.

70

sd

преди 1 година

Ако султанът ердоган спечели - това е краят на България. Турция ще стане средновековен султанат, ако още не е станала. Всичко светско вече е унищожено.

69

Анонимен

преди 1 година

абе ако не спечели ще станат по зле - я ние какво сме след 30 години управление на англосаксите- 89 година промишлиното прошзводство но българия е равно на това на турция и гърция взети заедно

68

избори в Турция

преди 1 година

При 10% преброени за Ердоган-58%!

67

ДАВАЙ ЕРДО

преди 1 година

Давай Ердо!След победата ги почвай тия евроатлантически нещастници дето бродят по улиците на Турция и щели да установяват нов ционистко масонски ред в Империята!За калъч-калъчката!

66

Анонимен

преди 1 година

Турция действително е най-добрият ни приятел както казва номер 6. Не мога да се сетя за друга държава която да е в толкова добри отношения с нас и да не ни мрази. Успех на Ердоган

65

читател

преди 1 година

На колко мандата има право султан Ердоган ?

64

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Ердоган Спира Бежанците - Още в Сирия и Ирак - на 40 километра на Вътре в територията на Сирия и в Територията на Ирак - в Момента там има около 10 Милиона Бежанци в Охраняваната от Турция Територия , Кълъчдароглу щял да Изтегли армията и да Пази Границата - 911 километра - Ние в България Знаем че Граница Така Не Можеш да я Опазиш :) А Ердоган раздава по 250 000 нови апартамента - Всяка Година- на Турски Граждани - На Теб Защо Не са Ти Дали ??? - Не Отговаряш на Условията ?...:)))

63

Орфеос Димитрис

преди 1 година

Цар Чарлз Трети е ОРТОДОКСОС ЕЛЛИНО-ХРИСТИАНОС, БАЩА МУ БЕШЕ ОРТОДОКСОС = ПРИНЦ ФИЛИППОС, РОДЕН НА ОСТРОВ КОРФУ 1921 ГОДИНА ...НЕСЛУЧАЙНО на КОРОНАЦИЯТА НА 6 МАЙ ИМАШЕ 20 МИНУТЕН ВИЗАНТИИСКИ ХОРОВ РИТУАЛ КОГАТО МУ СЛАГАХА ЗЛАТНАТА ЦАРСКА РОБА, И ПЕЕХА 6 ВИЗАНТИИСКИ ХОРИСТА ....И ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ ЧЕ ВИЗАНТИЯ Е ЖИВА , И ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ ЗАГИНЕ .

62

баба мара

преди 1 година

няма да се отървем от мигрантите ако спечели пак ердоган турците посмъртноняма да получат домове след земетръса

61

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Изборите в Турция са едни от Най- Демократичните, Най-Честните и Най-Дисциплинираните Избори в Света с почти 90% активност - Не се съмнявайте в Това :) В САЩ пращат някакви пликове по пощата - разправят че и умрелите гласували, и използват Софтуери като Кеймбридж Аналитика, в Англия Премиерите се Избират от Парламента след предварително одобрение от Краля - не се избират от Народа, в Русия знаете как е ......Така че В Турция- Който и да Спечели - е Демократично Избран със Честни избори..:)))