114

Анонимен

преди 1 година

Това трябва ли да е новина в България? Хайде да си оправим нашият двор, британците техния.

113

Анонимен

преди 1 година

Супер новина. Ето до къде води лицемерието.

112

Анонимен

преди 1 година

Къде е Найджъл Фарадж да се из ходи по темата?!?

111

Алекс

преди 1 година

Абе, то премиерът им е тарамбука,те се загрижили за учениците.И как очакват да се намали имиграцията при този премиер? Нали той е в UK благодарение на имиграцията.

110

Всеки ден

преди 1 година

Сядам пред телевизоеа и пускам риалити шоуто за това как империята се разпада. Либерастите свистят, като пробити шамандури.

109

86539

преди 1 година

Ами решението е много просто.Да им направят отделни училища на различно оцветените и готово.При нас проблема така е решен.Те са гола вода

108

Да не чува дявола

преди 1 година

Ще има ядрен удар според астролозите и майсторите на знамения...Вагнер ако вземат власта на путин пък напрово ще има множество удари и верижна реакция.

107

Баба Ванга каза

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.

106

Антрополог

преди 1 година

След Брекзит им трябва работна рака миграцията е наложителна и полезна за икономиката на Британия.Само ,че ако един румънец бере 100 кг ядоди един от бившите колонии ще бере 5-6кг макс и то до обяд и ще си тръгне

105

Вметка

преди 1 година

В близост до Москва се строи селище за американци и канадци, за 10к човека. Такива, които ще избягат от разпадащия се свят и ще дойдат да живеят в нормален свят. Новината е съвсем истинска, който го интересува, потърсете повече в гугъл.

104

Чърчил бил казал....

преди 1 година

Този крсив булдокоподобен джентълмен е водил войни на балкание и къде са го хванали все са го били като маче у дувар-- него ли да слушам какво мисли за българите ,баш па него ! Много важно ,,,

103

aZ-ът

преди 1 година

Западът МРЕ. И това е една страхотна новина в този дъждовен следобед. Аз ще съм на първия ред. Като римски император, с чаша вино ще гледам как светът им гори.

102

aZ-ът

преди 1 година

А пък Евгениту Дайнова през 5 м. пуска статийки, как "умирането на Прогнилия Запад никога нямало да се случи". Като, чета статийката разбирам, че то вече се е СЛУЧИЛО. Ха. Ха. Ха. Ха-ха. Ха-ха-ха. Ха. Ха. Ха-ха.

101

До 107

преди 1 година

Чърчил е бил повече от прав. На 80% българопитеците са племе, ненужно на света.

100

анонимен

преди 1 година

Също смятам, че трябва моментално да спрат всякакви помощи. Може би няколко мес. при загуба на работа, но с ограничения, защото тарикатите ще поработват и ще спират. Иначе ще настъпи катастрофа с фондовете и непрекъснати бунтове. Искаме справедливост. Достоевски може да е гений, но не красотата ще спаси света, а честността.

99

до 40 години???

преди 1 година

Аааа,не,може и по рано! То Владо медведя,както им е набрал,като нищо може да ги разреди по рано с един Сармат ! Плюс това за какво да живеят тия джен дъри,като деца не могат да правят? Ша вземем да им пратим материал от Столипиново да усетят тия бели кълки, какво е репродукция хахахахаааа.......

98

Риши БYNак

преди 1 година

харесва това :)

97

Котка

преди 1 година

До ЛАМБО от КАРЛОВО А ако са немлади родители с малки деца - тогава кво вадиш?

96

Анонимен

преди 1 година

Идеологията на Путин е хомофобия, расизъм, и антисемитизъм. Беше успешно разпространена сред българското население. Това е нивото - 20ти век.

95

bbc

преди 1 година

BNWO ни презема