48

Анонимен

преди 1 година

Европейски Център за Транспортни Политики?

47

Анонимен

преди 1 година

Колата се надишала с райски газ и самокатастрофирала. Всичко е ясно.

46

Киро е надишан с ГАЗ

преди 1 година

Надишал се е и мозъкът му е изтръпнал напълно. Една две клетки има само работещи. Но те са на ръчен контрол от Козяк!

45

Гербер

преди 1 година

Това е ясно ама не е ясно друго защо в Гърция ягодите са 1 евро а в България са шест лева

44

до 45

преди 1 година

2 атома.. къде ли и аз гледам. Ами случва се да се объркаш.

43

Патриций

преди 1 година

Май само аз не съм пробвал тази нова дрога така популярна очевидно райски газ но са ми казвали хора които са я опитвали че ти изтръпва мозъка прекъсва ти връзките с мозъка за известно време и било много хубаво.Не вярвам да е хубаво.Обаче сега ми е ясно какво е станало вдишвал е Докъто кара там се кара с висока скорост и за 2 секунди да е било повече не му е било нужно е кривнал към мантинелата.

42

до 34

преди 1 година

За пръв път чувам райски газ да се използва за нитро в автомобил?! Едното е азотен оксид - т.нар. "нитро". А райският газ е диазотен оксид. Случва се човек да се обърка. 2 скапани молекули са само.

41

Анонимен

преди 1 година

самокатастрофирала - ТАКОВА НЕЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА.... А И ДА СЪЩЕСТВУВА, ТОВА Е СКАПАНО АУДИ А НЕ ТЕСЛА!И как едно хлапе на 20 може да си позволи такъв автомобил се пита в задачата? Да видях го, минах по тангентата точно когато се беше обърнал.... днес към 7

40

БОГ

преди 1 година

Следвашия ще е шоферчето,добре да се замисли ще кара ли такива гадости !!!

39

Анонимен

преди 1 година

" райски газ"? Алкохол? Нищо ново уви! Явно се е нас мъркал и препил,преди да качи поредното " клипче простотия" в нета!-:) През комунизма освен да се напие и заспи,е до там с простотиите! Ама днес " прегрешенията" са повече! " Демокрация" е все пак нали?!-:) Да си им берат галетата родителите на тези пикльовци!

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя братчед с нитрото да обясни дали шофьора вдишва и с балоните издишва в двигателя. Ако беше нитро нямаше да има балони навсякъде и колата щеше да правена. Колата си е стандартна и тезата е напълно невярна. Просто поредния залухав с балоните пред училищата, може и да се подготвя за баловете ..ще има търсене

37

Анонимен

преди 1 година

И колко райски газ харчи колата на 100 км?Не съм допускал,че и с това ще се движат...

36

Анонимен

преди 1 година

Специално там условията позволяват и с 200 да караш и не малко хора го правят. Талант си трябва да се обърнеш

35

Нацистичен литерат

преди 1 година

Кола с бутилки с райски газ се обърна по таван край София. . . . . Заглавие за милиони от небрежни неграмотници! Някой да напише правилно няма ли?

34

Нитро Глицерин

преди 1 година

До 33И балоните се използват за летене, нали?

33

Анонимен

преди 1 година

От залупеняците до 31- дубря чи си ти - кумпитентен , прости ни братле нивижиствуту, *** кът тъ пручетуфми и разбарфми туй ни пудсети за горкити рестюрянтьори дет съблекоа-те орицата ниту за тойзи газ знаят , нит за тривички ,нит за брашноту и пудрата заар ,ни стига чи съ нъ загубъ ми ги и съблякоа , жуви дъ ги уплачиш ,ши ги устаят биз инъ стинка ,ми тъкийзи кумпитетнтни ора кът теб- бе защитавати ги , обяснявайти за кой тоз газ,пък той бил за благуродни цили

32

Анонимен

преди 1 година

На самокатастрофирал трябва да му се отнема книжката ЗАВИНАГИ !!А това *** е за затвора с тези дроги!!

31

Анонимен

преди 1 година

Диви провинциалисти летят напред-назад като чук без дръжка. Хипер тАпо племе!!

30

Анонимен

преди 1 година

Абе, захлупеняци, бутилките райски газ в автомобилите се ползват за постигане на моментно допълнително ускорение на автомобила. Слагат се в коли, които се ползват за разни състезания, когато искаш да ускориш рязко на права отсечка. (примерно, т.нар. гонки) В разговорната реч често се нарича "нитро", защото иначе се казва "Nitrous oxide", а на български колкото и да ви е странно е "диазотен оксид". Ама толкова ви е ниска културата и образованието, че само за всичко останало се сещате.

29

Анонимен

преди 1 година

Това е в цялата страна, не е само в Софето, като епидемия е от години братлета :)))